RE: Danas sam tužna :( (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

jasmin -> RE: Danas sam tužna :( (23.1.2013 12:27:55)

IZVORNA PORUKA: dinaa

Uh joj[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]danas je sedam dana kako je umro moj tata[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] a sutra je 24 godine kako je umrla moja mama[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]
[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

[sm=smiley31.gif]

lajlac -> RE: Danas sam tužna :( (23.1.2013 12:28:30)

Draga moja pretuzno i jako mi je zao. Nek ti je zdravo glava...

lajlac -> RE: Danas sam tužna :( (23.1.2013 12:29:03)

jasmin [sm=smiley27.gif]

Hanady RR -> RE: Danas sam tužna :( (23.1.2013 12:30:00)

Uh joj[sm=smiley19.gif] [sm=smiley19.gif] danas je sedam dana kako je umro moj tata[sm=smiley19.gif] [sm=smiley19.gif] a sutra je 24 godine kako je umrla moja mama[sm=smiley19.gif] [sm=smiley19.gif]
[sm=smiley19.gif] [sm=smiley19.gif] [sm=smiley19.gif]

ah draga moja [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley31.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

Basum sagosum...
nisam znala[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (23.1.2013 12:30:35)

[Sadržaj poruke je obrisan]

hatepsut -> RE: Danas sam tužna :( (23.1.2013 12:33:15)

Uh joj[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]danas je sedam dana kako je umro moj tata[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] a sutra je 24 godine kako je umrla moja mama[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

Dino [sm=smiley31.gif],zao mi je,moje saucesce,nisam znala [sm=smiley13.gif] Neka im dragi Allah podari lijepi dzenet !

reallove -> RE: Danas sam tužna :( (23.1.2013 12:38:21)

IZVORNA PORUKA: jasmin

[sm=smiley31.gif]
[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Medi_87 -> RE: Danas sam tužna :( (23.1.2013 17:36:40)

[sm=smiley13.gif]dinoo[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Mya_81 RR -> RE: Danas sam tužna :( (23.1.2013 17:48:46)

Dino, baš mi je žao [sm=smiley13.gif] [sm=smiley31.gif]
Primi moje saučešće!

klemzi -> RE: Danas sam tužna :( (23.1.2013 20:01:59)

Dino, tako mi je žao [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]
Ljubim te puno, čuvaj se [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

SdZ -> RE: Danas sam tužna :( (23.1.2013 20:29:24)

Dinaa, zao mi je, draga. [sm=smiley31.gif]

Neka je vjecni rahmet nad njihovim dusama.

new mama -> RE: Danas sam tužna :( (23.1.2013 22:31:33)

Draga moja,zao mi je[sm=smiley13.gif][sm=smiley19.gif]

aazra -> RE: Danas sam tužna :( (23.1.2013 22:45:14)

Dinaa, znam da nema riječi da te utješim...[sm=smiley19.gif] Ali jedino mogu pozeljeti da Svevišnji tvojim roditeljima podari vječiti rahmet, a tebi sabur...[sm=smiley31.gif]

M kao Mama -> RE: Danas sam tužna :( (23.1.2013 23:03:38)

dino, moja,

bašom sagosom, nemam ti riječi utjehe

sreca 27 -> RE: Danas sam tužna :( (27.1.2013 11:04:14)

Tuzna sam danas,bila sam i juce,i sutra cu znam to jednostavno tuzna sam svaki dan jer polako se priblizava 3 godisnjica braka a od nase bebe nase mrvice nista,imamo sve samo nam [sm=duda.gif] nedostaje,polako gubim nadu da cu je ikada i docekati,zivim za trenutak kada cu postati majka ja koja toliko volim djecu eto uskracena sam za to kako kazu najvece blago u zivotu Boze zasto bas ja neprestano se pitam,tuzna sam sto svi prvo gledaju u stomak pa tek onda mi u lice pogledaju,pitajuci nema jos nista novine...ma bit cu tuzna sve dok ne docekam svoju [sm=duda.gif] jednostavno se tuga uvukla u savaku poru moga tijela...[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

Amam -> RE: Danas sam tužna :( (27.1.2013 11:11:26)

IZVORNA PORUKA: sreca 27

Tuzna sam danas,bila sam i juce,i sutra cu znam to jednostavno tuzna sam svaki dan jer polako se priblizava 3 godisnjica braka a od nase bebe nase mrvice nista,imamo sve samo nam [sm=duda.gif] nedostaje,polako gubim nadu da cu je ikada i docekati,zivim za trenutak kada cu postati majka ja koja toliko volim djecu eto uskracena sam za to kako kazu najvece blago u zivotu Boze zasto bas ja neprestano se pitam,tuzna sam sto svi prvo gledaju u stomak pa tek onda mi u lice pogledaju,pitajuci nema jos nista novine...ma bit cu tuzna sve dok ne docekam svoju [sm=duda.gif] jednostavno se tuga uvukla u savaku poru moga tijela...[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

Draga saljem ti [sm=smiley31.gif] veliki,nadu ne gubi,toliko je zena koje su jos duze cekale i docekale hB,bas nedavno sam bila na babinama jednoj bebaci koja je dosla Njegovom voljem tek nakon 7 god.

Dinaa,basum sagosum [sm=smiley31.gif] [sm=smiley19.gif]

Pingvina -> RE: Danas sam tužna :( (27.1.2013 13:38:04)

Zao mi je mila..[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Znam koliko bole rodjendani, godisnjice, nove godine, stare godine..Koliko bole minuti, sati i dani. Kako je kad zelis zaspati i nikad se vise ne probuditi, ali ne moze.Isplaci se i onda znas sta ti je ciniti. Glava gore i u novi dan. Korak po korak-prema nekom ljepsem jutru..jednog dana ce se insaAllah i tebi sreca osmijehnuti.Slajem ti puno [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif].

Dino, basum sagosum. Da im Milostivi podari lijepi dzennet. [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

veeseelaa -> RE: Danas sam tužna :( (27.1.2013 17:37:21)

ne treba tugovati,
već tražiti snage u onom što je ostalo
i s tim živjeti....

marinčii -> RE: Danas sam tužna :( (27.1.2013 17:45:56)

draga razumijem da si tužna svaka od nas bi bila sigurno da se nalazi u takvoj situaciji ali nemoj se predati i gubiti nadu jer bebica čeka na tebe i doći će onda kad se budeš najmanje nadala,evo da ti kažem moja rodica će sljedeći mjesec roditi abd svoju curicu koju je čekala 10 dugih godina ,i skoro se prestala nadati ali eto najveća želja joj se ispunila, i za mjesec dana će grliti svoje pile malo

veeseelaa -> RE: Danas sam tužna :( (27.1.2013 20:15:19)

jednostavno se tuga uvukla u savaku poru moga tijela..

[sm=smiley19.gif]

draga moja .....

klemzi -> RE: Danas sam tužna :( (27.1.2013 20:17:43)

Srećaaa [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
Drug ti želi da budeš sretna, ne zbog, nego uprkos [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Maya_K -> RE: Danas sam tužna :( (6.2.2013 9:29:47)

...sam tužna, bijesna, ljuta [sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif]
Kolegica je dala otkaz, danas joj zadnji dan, plačem ko kišna godina, znam da je to za nju bolje, ali ostavi mene u sosu samu[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]
Ipak 7,5 god. nije malo [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]
[sm=smiley19.gif]

aazra -> RE: Danas sam tužna :( (9.2.2013 21:49:20)

Bila sam super danas...sve do maloprije dok nisam otisla na fb i vidjela potresnu sliku djeteta kojeg su bukvalno iskasapili sirijski vojnici..nemojte me pogresno shavtiti, ne idem nema sanse na te i takve stranice ali imam fb prijatelja koji te slike postave na svoj zid...i nije prvi put da vidim tako nesto, ali ovo dijete je otprilike godiste kao moje, razrezana mu koza, sve se vide tragovi noza, grozno se osjecam...mozda je to i cilj tih koji te sadrzaje postavljaju.. ali bas mi je pokvarilo dan, osjetljiva sam osoba i ako ne mogu nikome pomoci, zasto onda da se sekiram...jer, oni koji bi mozda nesto mogli promijeniti to zasigurno nece vidjeti ili nece obratiti paznju...u ovom strsnom zivotu, mogu li docekati bar jedan dan bez nekih stresova koji cemi pokvariti dan, samo jedan...?

F...ing facebook [sm=smiley19.gif]

Oprostite...malo mi bude lakse kad ovo izbacim iz sebe..nadam se da nisam nikoga nasekirala..kako se zastiti od toga, jer mislim da na to imam pravo...[sm=smiley13.gif]

aazra -> RE: Danas sam tužna :( (9.2.2013 21:50:02)

Otisla mi dvaput poruka, toliko sam se nasekirala...

rerica -> RE: Danas sam tužna :( (9.2.2013 21:56:01)

IZVORNA PORUKA: aazra

Bila sam super danas...sve do maloprije dok nisam otisla na fb i vidjela potresnu sliku djeteta kojeg su bukvalno iskasapili sirijski vojnici..nemojte me pogresno shavtiti, ne idem nema sanse na te i takve stranice ali imam fb prijatelja koji te slike postave na svoj zid...i nije prvi put da vidim tako nesto, ali ovo dijete je otprilike godiste kao moje, razrezana mu koza, sve se vide tragovi noza, grozno se osjecam...mozda je to i cilj tih koji te sadrzaje postavljaju.. ali bas mi je pokvarilo dan, osjetljiva sam osoba i ako ne mogu nikome pomoci, zasto onda da se sekiram...jer, oni koji bi mozda nesto mogli promijeniti to zasigurno nece vidjeti ili nece obratiti paznju...u ovom strsnom zivotu, mogu li docekati bar jedan dan bez nekih stresova koji cemi pokvariti dan, samo jedan...?

F...ing facebook [sm=smiley19.gif]

Oprostite...malo mi bude lakse kad ovo izbacim iz sebe..nadam se da nisam nikoga nasekirala..kako se zastiti od toga, jer mislim da na to imam pravo...[sm=smiley13.gif]

nekad bi iskljucila internet samo radi akvih slika,a s druge strane treba da bude pouka da znamo sta rade,da im pomognemo koliko je u nasoj mogucnosti [sm=smiley13.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>