Pingvina -> RE: Danas sam tužna :( (27.1.2013 13:38:04)
|
IZVORNA PORUKA: sreca 27 Tuzna sam danas,bila sam i juce,i sutra cu znam to jednostavno tuzna sam svaki dan jer polako se priblizava 3 godisnjica braka a od nase bebe nase mrvice nista,imamo sve samo nam [sm=duda.gif] nedostaje,polako gubim nadu da cu je ikada i docekati,zivim za trenutak kada cu postati majka ja koja toliko volim djecu eto uskracena sam za to kako kazu najvece blago u zivotu Boze zasto bas ja neprestano se pitam,tuzna sam sto svi prvo gledaju u stomak pa tek onda mi u lice pogledaju,pitajuci nema jos nista novine...ma bit cu tuzna sve dok ne docekam svoju [sm=duda.gif] jednostavno se tuga uvukla u savaku poru moga tijela...[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Zao mi je mila..[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Znam koliko bole rodjendani, godisnjice, nove godine, stare godine..Koliko bole minuti, sati i dani. Kako je kad zelis zaspati i nikad se vise ne probuditi, ali ne moze.Isplaci se i onda znas sta ti je ciniti. Glava gore i u novi dan. Korak po korak-prema nekom ljepsem jutru..jednog dana ce se insaAllah i tebi sreca osmijehnuti.Slajem ti puno [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]. Dino, basum sagosum. Da im Milostivi podari lijepi dzennet. [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|