Teddy Bear -> RE: Danas sam tužna :( (20.11.2012 13:26:17)
|
IZVORNA PORUKA: mamabb Sve me boli, duša me boli a kako je tek njoj ne smijem ni da zamislim...saznadoh najgoru moguću vijest o stanju moje mame...Bože pomozi i olakšaj joj a ja ću već nekako pregurati.[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] mamabb ne tuguj draga moja, bolest nije kraj, to ti govorim iz licnog iskustva, moja mama je oboljela od zlocudnog karcinoma, prognoze su bile nikakve, cak se ni doktori nisu nadali da ce prezivjeti,,, imala je 3 operacije, sve metastaze, prvo maternica i jajnici, isto probio zid maternice i prosirio se na mokracni mjehur, pa onda metastaza na glavi pa na dojci... Prva operacija je bila 2010... Moja mama je bila jaka, i sad je , i pobijedila je hvala Bogu dragom. Nema sta nije prosla, kemo terapije, zracenja, lijecenje kod travarke itd, itd, itd, sad je to sve iza nas Hvala Bogu dragom, a ona ima 5 doktora na kosevu kod kojih ide redovno na kontrole, i jednog u Vojnoj bolnici, jer je i zuc operisala... Uh, imala bih roman da ispisem, ako ikako mogu jos podrske da ti dam tu sam... I zapamti bolest nije kraj [sm=bravo.gif]
|
|
|
|