RE: Danas sam tužna :( (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

smajli80 -> RE: Danas sam tužna :( (12.11.2012 12:31:59)

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
Ima li ikakve mogućnosti za kakve stipendije, pomoć općine i sl.?
[/quote]

Nažalost ne,vrtić nije obavezan i s tim ne ostvaruje nikakva prava za stipendiju.

Toliko me to potresa ne mogu vam opisati[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]gušim se u suzama.

Odjaviću fix i net -ionako mi ne trebaju.Neću jesti ako treba samo da izdrži do 6.mj sledeće god kad im završava ta nihova predškolska godina pa ću je onda ispisati,pa nek pauzira godinu do škole.Šta ću ne mogu drugačije.

Hebem ti ovaj život ovakav i državu[sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif] kad ti ne dozvoljava da zaradiš dinar da obezbjediš djeci ono osnovno.

pepika -> RE: Danas sam tužna :( (12.11.2012 12:35:08)

Jad26 jako tuzno [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] nemam rijeci utjehe u takvim situacija,svaka mi rijec izgleda jeftino. Samo zelim da vas dragi Bog ubrzi obraduje bebom koja ce zauvjek biti sa vama [sm=smiley31.gif]

koka i po -> RE: Danas sam tužna :( (12.11.2012 13:10:26)

IZVORNA PORUKA: smajli80

Danas sam tužna kao i poslednjih 6 mj.Ostala sam bez posla kad sam rodila [sm=duda.gif] dotad mi je trajao ugovor.Jednostavno ga nisu produžili.

U stisci smo sa novcem jedva nekako plaćamo Sofiin vtrić čak smo 2x zakasnili sa plaćanjem.Tako da razmišljamo da je ispišemo a ona jaaako voli da ide-a ide već pune 3 godine.Omiljena je u svojo grupi pedagozi kažu da ima dosta potencijala.Taman su krenuli da sprovode NTC sistem učenja i bilo bi šteta prekinuti je na pola-ali mi to sebi više ne možemo priuštiti[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif].A ona samo govori -mama ja hoću da idem kod svojih drugara[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif].

Bem ti život ovakav[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

nisi jedina...ako ti to ista znaci.vecini je ovako.
zahvali Bogu sto ste zdravi i zivi...bez vrtica se moze....moze se i bez mase stvari...ali se bez zdravlja ne moze.
najsretnija bih bila kad bih ti rekla da tvoja situacija nece dugo trajati....ali ne mogu...Bog zna dokle ce tako biti...i kod mene i kod tebe i kod vecine nas.
nadji srecu i zadovoljstvo u onome sto imas.....a poslije sta dodje dobro doslo.

JAD26......nemam rijeci [sm=rozica.gif]

veeseelaa -> RE: Danas sam tužna :( (12.11.2012 13:19:35)

U stisci smo sa novcem jedva nekako plaćamo Sofiin vtrić čak smo 2x zakasnili sa plaćanjem.Tako da razmišljamo da je ispišemo a ona jaaako voli da ide-a ide već pune 3 godine.Omiljena je u svojo grupi pedagozi kažu da ima dosta potencijala.Taman su krenuli da sprovode NTC sistem učenja i bilo bi šteta prekinuti je na pola-ali mi to sebi više ne možemo priuštiti .A ona samo govori -mama ja hoću da idem kod svojih drugara .

Bem ti život ovakav

postoji li šansa da dede, nane, amidže, daidže finansiraju vrtić?

Mirkica -> RE: Danas sam tužna :( (12.11.2012 13:25:53)

Jad26 zao mi je zbog tvoje price , imas na ovom forumu tema gdje pisu zene koje su dozivjele isto ili slicno :((( zao mi je jos jednom.

smajli80 zao mi je zbog male i vrtica ali kada covjek vidi kakve su sudbine BOgu hvala ziva je i zdrava a vrtic manje vise , zalosno jeste al sta da se radi.

veeseelaa -> RE: Danas sam tužna :( (12.11.2012 13:27:08)

jad26 sad pročitah tvoj post
pretužno, da ti Bog olakša i nagradi te bebarom

Lady26 -> RE: Danas sam tužna :( (12.11.2012 13:27:33)

Danas sam tužna kao i poslednjih 6 mj.Ostala sam bez posla kad sam rodila [sm=duda.gif] dotad mi je trajao ugovor.Jednostavno ga nisu produžili.

U stisci smo sa novcem jedva nekako plaćamo Sofiin vtrić čak smo 2x zakasnili sa plaćanjem.Tako da razmišljamo da je ispišemo a ona jaaako voli da ide-a ide već pune 3 godine.Omiljena je u svojo grupi pedagozi kažu da ima dosta potencijala.Taman su krenuli da sprovode NTC sistem učenja i bilo bi šteta prekinuti je na pola-ali mi to sebi više ne možemo priuštiti[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif].A ona samo govori -mama ja hoću da idem kod svojih drugara[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif].

Bem ti život ovakav[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

O Boze....jako, jako mi je zao.... [sm=smiley13.gif]
Znam kako je biti u takvoj situaciji [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]
Nadam se da cete uspjeti nesto rijesiti [sm=smiley31.gif]
Bem ti zivot kad djetetu ne mozes pruziti ono minimalno da bi bilo sretno.... [sm=hudicek1.gif][sm=smiley19.gif]

rerica -> RE: Danas sam tužna :( (12.11.2012 15:53:48)

SMAJLI80 iskreno mi je zao,nadam se da ce te se snaci [sm=smiley1.gif]

JAD 26 nemam rijeci...

al samo bih vam rekla da koliko god vas nesto pritiska,muci (kao i mene) ne smije te da izgubite vjeru,nadu...

vise puta sam u ovim postovim primjetila da psujete zivot [sm=smiley3.gif] razmislite o vasim psovkama jer ko daje zivot [sm=smiley13.gif]

Sandrich -> RE: Danas sam tužna :( (12.11.2012 16:45:27)

Danas sam tuzna jer nam je tajo otisao i necemo ga vidjeti skoro 2 ipo mjeseca...a beba ce dotad punoo narasti,mozda i prohodati [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

sretna sam jako -> RE: Danas sam tužna :( (12.11.2012 16:47:39)

Mila moja gledaj to s te strane da ste svi zivi i zdravi...mm nema vec 4 dana i "tesko" nam je...al kad pomislim da ne hodamo po bolnicama i da smo svi zdravo onda mi je lako...

Medić* -> RE: Danas sam tužna :( (12.11.2012 16:49:42)

Za sve one koji su danas tuzni [sm=smiley31.gif]

smajli80 -> RE: Danas sam tužna :( (12.11.2012 17:11:36)

Jad26 jako mi je žao zbog tvog gubitka znam kao ti je i sama sam izgubila 2[sm=duda.gif],ali evo HB sad imam dvoje malih [sm=angel.gif],što od [sm=smiley27.gif]želim i tebi.

Hvala vam svima na podršci[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Znam da ima puno važnijih stvari od vtrića i da HB imam tu privilegiju da imam živu i zdravu djecu i da ih uopšte imam

Samo Bog dragi zna koliko sam se namučila da ih dobijem.I treba treba da sam zahvalna na tome-i jesam JAKO!
Ali mi je jako žao što sam se dovela u takvu situaciju da moram rasplakati svoje djete.[sm=smiley19.gif]

Znam da nas je većina ovakvih kao ja i da je kriza svakim danom sve veća kod svih[sm=smiley13.gif]

veeseelaa nemam svojih roditelja umrli su kao i svekar imam samo sveki kojoj više mi pomažemo nego ona nama.A djever je posebna priča[sm=smiley29.gif].

Razgovarala sam sa sekom pomoćiće nam ona tih par mj.dok ja ne nađem bilo kakav poslić.I bože moj ako uskoro ništa ne nađem ispisat ću je.

Još jednom hvala vam svima od [sm=smiley27.gif]

Galicia -> RE: Danas sam tužna :( (12.11.2012 22:30:06)

Smajli80 [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

Pingvina -> RE: Danas sam tužna :( (12.11.2012 22:43:02)

Jad26, neka ti dragi Bog umanji tvoju bol.[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
smajli, zao mi je zbog takve situacije.Tesko vrijeme doslo..i kazu jos teze dolazi.Hvala Bogu pa ste zdravo, a ostalo koliko mozes.

mamabb -> RE: Danas sam tužna :( (13.11.2012 8:25:43)

Tužna sam,, ma kaki tužna, skrhana...mama u bolnici i AMIN Bože da nije ono što mislim da jeste[sm=smiley19.gif]

Crnkica -> RE: Danas sam tužna :( (13.11.2012 8:52:22)

Toliko me to potresa ne mogu vam opisati[sm=smiley19.gif] [sm=smiley19.gif] gušim se u suzama.

Odjaviću fix i net -ionako mi ne trebaju.

kako odjavićeš net,i ne trebaju ti,automatski se odjavljuješ s nama.a ti nama trebaš [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] smajli
i žao mi je što si u takvoj situaciji,iskreno...[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley31.gif[/image]nadam se da ćete naći barem privremeno rješenje za trenutno stanje.

InLove -> RE: Danas sam tužna :( (13.11.2012 8:57:57)

IZVORNA PORUKA: mamabb

Tužna sam,, ma kaki tužna, skrhana...mama u bolnici i AMIN Bože da nije ono što mislim da jeste[sm=smiley19.gif]

Nadam se da nije to sto ti mislis, i da ce mama biti dobro aBd! [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Jad26 od srca ti zelim da dobijes jednu bebicu aBd uskoro...[sm=smiley31.gif]

Smajli,bas mi je zao ,zenice su vec sve rekle. Nadam se da ces naci posao ubrzo aBd. [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (13.11.2012 9:17:52)

[Sadržaj poruke je obrisan]

mamabb -> RE: Danas sam tužna :( (13.11.2012 9:40:19)

hvala vam cure :)
jest Iman, u kantonalnoj je. Čekamo rezultate pa vidjećemo. Daj Bože da griješim i eliminišem ono najgore pa ćemo već nekako.

smajli80 -> RE: Danas sam tužna :( (13.11.2012 11:54:23)

Ne daj se mila moja[sm=smiley31.gif]držim vam fige da sve dobro prođe.Imati mamu je privilegija koju ja nažalost više nemam.Samo hrabro[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

dzejla[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Hvala ti što misliš na mene.
Ako budem morala odjaviću Net i fix-to mi je pola mjesečne rate za vrtić-a vrtić mi je dosta važniji od toga.
A naravno da ću vas posjećivati ovde na RR, sa mužvog mob-s vremena na vrijeme.Ili kad se dočepam nečijeg komp-a.
Došla teška vremena i moramo im se prilagoditi.

Nedi -> RE: Danas sam tužna :( (13.11.2012 12:05:29)

mamabb [sm=smiley31.gif]

smajli[sm=smiley31.gif]

SdZ -> RE: Danas sam tužna :( (13.11.2012 12:09:04)

Svima vama veeeeeliki [sm=smiley31.gif].

Ni ja nisam daleko od tuge. Sve me nesto stislo ovih dana, rastrgana sam izmedju burnih osjecaja. [sm=smiley13.gif]

Blue rose RR -> RE: Danas sam tužna :( (13.11.2012 12:13:36)

Ne daj se, i nadaj se samo dobrim vijestima.
Držim fige.

patrizia -> RE: Danas sam tužna :( (13.11.2012 12:15:36)

Jad 26 [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif],da ti dragi Bog da snage .[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

mamabb -> RE: Danas sam tužna :( (14.11.2012 9:22:12)

Hvala vam cure...nadam se najboljem i molim Boga da bude glupost koja se lako riješi al znate onaj neki glas koji govori da neće biti baš tako jednostavno.[sm=smiley13.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>