JAD26 -> RE: Danas sam tužna :( (12.11.2012 12:26:38)
|
i ja sam jos uvijek tuzna[sm=smiley19.gif] Moja prica pocinje kao i svi filmovi na kojima gledate glavni lik se prisjeca i ne moze se oslobditi sjecanja.............. Jedan dan pomislim da danas cu biti dobro ali iz nekog coska proviri moja bol, i boliiiiiiiiiiiiii......auuuuuu Moja prica pocinje davno kao i bol i borba.kada sam se udala ja i muz smo htjeli bebu a ja mastam o svom dijetu od kako sam malo sazrla Kad nema trudnoce ocekuj , nadala se po sto hiljda puta kad god mi menzis treba doci misleci mozda kasni al nista .lijecila se kod dr, pila cajeve , i prosle godine pred ramaazan zakoljemo kurban.nije malo proslo samo sam jednom imala menzis,i kad ono Beba.niko od mene nije bio sretniji al posto sreca netraje dugo drugi dan sam dobila otkaz na poslu,jer sam otvorila bolovanje al nekako saam se borila a li taj posao mi je u toj borbi za bebacu bio utjeha .............. Onda sam hodala po trgovinama i pravila sebi spisak za moju bebicu...... Zeljno iscekivala njeno rodenje imajuci u vidu sve pomalo mi je najavljivano da bi se mogla roditi ranije.... Sa 24 + sedmice ostala sam u bolnici i tada me komisija predlozila za prkid trudnoceto u mojoj glavi nije prolazilo ....borila sam se jos ali neko nisam imala snage osjecala sam da odlazi kada je ojacala i pocela da se javlja dobila sam nadu i snagu da cuje drzati u rukama Tog kobnog i zadnjeg dana 26,03,2012 moja beba je zadnji zivjela dan svoj zivota Da umrla je samo nekoliko sati na kon sto su je carskim rezom izvadli iz mene Ja sam jos bila koji dan u zabludi ali moje srce predosjecalo da je nema Bojala sam se da pitam za nju strah me je bilo Svi su govorili da jako mala i da je djevojcica i spol sam saznala kad se rodila Doktori su rusli veze misleci ako mi o njoj ne pricaju da cu je manje voljeti Poto sam u bolinci bila 63 dana babo je njen nije dobro ni osjetio ...al je je za to on prvi i zadnji vidio Moja mala mrvica nje uspjela I danas poslije sedam mjeseci moje srce slomljeno moja beba mi puno fali ... Mogu reci da sam sada odlicno kaka sam bila Mislila sam da cu umrijeti zamisljal sam samo smrt Ali ne Sad kad je sve proslo nadam se da je moja mala ,,,,,,, tako joj dajda do ime nije borila uzalud Ja se nadam da ce ako bog da dragi bog dati da u momino stomaku da zivi i rodi njen braco ili seka Da nasa sebicna veza ljubavi majke prema djetetu urodi plodom amin . I sad kao i uvjijek sjecenje je tu ........
|
|
|
|