RE: Danas sam tužna :( (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Dzenana_G -> RE: Danas sam tužna :( (6.10.2012 12:32:20)

Drage moje hvala vam puno.
Jos uvijek nemogu da shvatim da se to desilo, da njih vise nema. I dalje mi je samo lik moje nane pred ocima kako spava, a ja uzaludno pokusavam da je probudim jer nemogu da prihvatim cinjenicu da je njeno srce prestalo kucati.... [sm=smiley19.gif]

jasmin -> RE: Danas sam tužna :( (6.10.2012 12:56:28)

Beskrajno sam tuzna jer su hadzije koje putuju Merkez Hajj Agency jutros krenule ka Svetom mjestu,a ja necu biti tamo da ih docekam i da ih pratim u putu za Mekku,da budem s njima na Arefatu i da dijelimo najljepse zivotne trenutke [sm=smiley19.gif].

Graziella -> RE: Danas sam tužna :( (6.10.2012 13:02:23)

Dzenana G,basum sagosum

rerica -> RE: Danas sam tužna :( (6.10.2012 13:04:00)

basum sagosum Dzenana G [sm=smiley13.gif]

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (6.10.2012 13:04:45)

[Sadržaj poruke je obrisan]

bebana27 -> RE: Danas sam tužna :( (6.10.2012 14:02:45)

i ja zelim da podijelim svoju tugu sa vama
danas je 27 mjeseci kako je srce moj brata prestalo da kuca

[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]
Nikad vise nista nece biti kao sto je nekad bilo jer bol i suze su uvijek uz mene prate me gdje god da podje
brate falis mi do neba nisi mi dopustio da te jos jednom vidim da te zagrlim otisao si tako brzo i ostavio veliku prazninu i bol

rerica -> RE: Danas sam tužna :( (6.10.2012 14:04:52)

IZVORNA PORUKA: bebana27

i ja zelim da podijelim svoju tugu sa vama
danas je 27 mjeseci kako je srce moj brata prestalo da kuca

[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]
Nikad vise nista nece biti kao sto je nekad bilo jer bol i suze su uvijek uz mene prate me gdje god da podje
brate falis mi do neba nisi mi dopustio da te jos jednom vidim da te zagrlim otisao si tako brzo i ostavio veliku prazninu i bol

U potpunosti te razumijem [sm=bad.gif]

Pingvina -> RE: Danas sam tužna :( (7.10.2012 19:11:05)

Nisam tuzna danas..tuzna sam danima...tuzna mjesecima.Krijem se iza laznih osmjeha i vedrog lica a nikad mi ne izlazis iz misli ptico moja malena.Danas je posebno tesko.Danas je bio dan kad si se po racunici doktora trebala roditi..Sjednem pa mi misli odlutaju u neki ljepsi "zivot"..u neki vedriji scenraio pa se kao pitam bi li bila brzopleta na mamu pa bih te do sad vec ninala..ili bi-kao babo odlagala sve za posljednji trenutak pa bih jos iscekivala???A onda me otrijezni moj ravan stomak, moja prazna utroba.Mozak se javi da mi kaze da nema drugog srca pod mojim... da me podsjeti,da i moje na silu kuca-jer ne moze stati.A da moze, vec odavno bi me crna zemlja pokrivala.
Pticice moja, za ono kratko vrijeme koje si bila s nama-ucinila si nas najsretnijim ljudima na svijetu...na zalost, nije nam pruzena prilika da ti se oduzimo za srecu koju si nam poklonila..Dugo smo te cekali, a tako kratko imali.
Na zalost...[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]
Kazu bice jos beba, dace Bog.Mozda hoce, mozda nece...ali da bude i 10 drugih ti ces uvijek imati svoje posebno mjesto u nasim srcima..jer si ti bila prva..prva radost, prva ljubav, prvi osmijeh mene kao majke...ali i prva suza i prvi dio duse koji je otisao sa tobom..

koka i po -> RE: Danas sam tužna :( (7.10.2012 19:19:16)

e moja pingvina [sm=smiley19.gif]
niko te utjesiti ne moze ali eto ako ti ista znaci tugujemo s tobom [sm=smiley19.gif]

SREĆNA -> RE: Danas sam tužna :( (7.10.2012 19:23:45)

Eh [sm=smiley19.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] draga moja

sretna sam jako -> RE: Danas sam tužna :( (7.10.2012 19:24:29)

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (7.10.2012 19:28:05)

[Sadržaj poruke je obrisan]

IceRose -> RE: Danas sam tužna :( (7.10.2012 19:28:23)

pingi, [sm=smiley31.gif]

Mia -> RE: Danas sam tužna :( (7.10.2012 19:42:28)

pingi draga, svaka rijec je suvisna [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Nazalost, mogu razumjeti tvoju bol [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

amra_sa -> RE: Danas sam tužna :( (7.10.2012 19:43:17)

[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]
Pingvina,teško je bilo šta reći, osim da ti poželim svu sreću ovog svijeta, da ponovno osjetiš radost, bez obzira na svu tvoju bol koju osjećaš i jedino ti najbolje razumiješ...Skupi snage, i hrabro koračaj naprijed...Čuvam ti fige....

klemzi -> RE: Danas sam tužna :( (7.10.2012 19:44:32)

Pingvina, puno te voli tvoj djug [sm=smiley31.gif]

emi7908 -> RE: Danas sam tužna :( (7.10.2012 19:46:56)

[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Pingi [sm=smiley31.gif]

Blue rose RR -> RE: Danas sam tužna :( (7.10.2012 19:53:27)

[sm=smiley19.gif][sm=smiley31.gif]
Neka ti dragi Bog podari snagu, a znam da jeste, ja ti pružam samo virtualni zagrljaj.

reallove -> RE: Danas sam tužna :( (7.10.2012 20:12:27)

Pingvina[sm=smiley31.gif]

canim -> RE: Danas sam tužna :( (7.10.2012 20:20:16)

Pingvina draga [sm=smiley31.gif]

sunce27 -> RE: Danas sam tužna :( (7.10.2012 20:37:05)

Pingvina duso moja [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Lulu_08 -> RE: Danas sam tužna :( (7.10.2012 20:46:34)

IZVORNA PORUKA: Pingvina

Nisam tuzna danas..tuzna sam danima...tuzna mjesecima.Krijem se iza laznih osmjeha i vedrog lica a nikad mi ne izlazis iz misli ptico moja malena.Danas je posebno tesko.Danas je bio dan kad si se po racunici doktora trebala roditi..Sjednem pa mi misli odlutaju u neki ljepsi "zivot"..u neki vedriji scenraio pa se kao pitam bi li bila brzopleta na mamu pa bih te do sad vec ninala..ili bi-kao babo odlagala sve za posljednji trenutak pa bih jos iscekivala???A onda me otrijezni moj ravan stomak, moja prazna utroba.Mozak se javi da mi kaze da nema drugog srca pod mojim... da me podsjeti,da i moje na silu kuca-jer ne moze stati.A da moze, vec odavno bi me crna zemlja pokrivala.
Pticice moja, za ono kratko vrijeme koje si bila s nama-ucinila si nas najsretnijim ljudima na svijetu...na zalost, nije nam pruzena prilika da ti se oduzimo za srecu koju si nam poklonila..Dugo smo te cekali, a tako kratko imali.
Kazu bice jos beba, dace Bog.Mozda hoce, mozda nece...ali da bude i 10 drugih ti ces uvijek imati svoje posebno mjesto u nasim srcima..jer si ti bila prva..prva radost, prva ljubav, prvi osmijeh mene kao majke...ali i prva suza i prvi dio duse koji je otisao sa tobom..

[sm=smiley31.gif] kada ne mogu uzivo, bar "ovako" da te zagrlim jer drugo ne znam sta bih, srceparajuce...

hatepsut -> RE: Danas sam tužna :( (7.10.2012 20:54:53)

Pingvina moja [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

malena27 RR -> RE: Danas sam tužna :( (7.10.2012 21:41:51)

Pingvina [sm=smiley31.gif]

madame noire -> RE: Danas sam tužna :( (7.10.2012 21:48:25)

IZVORNA PORUKA: Pingvina

[sm=smiley31.gif][sm=smiley19.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>