Lulu_08 -> RE: Danas sam tužna :( (7.10.2012 20:46:34)
|
IZVORNA PORUKA: Pingvina Nisam tuzna danas..tuzna sam danima...tuzna mjesecima.Krijem se iza laznih osmjeha i vedrog lica a nikad mi ne izlazis iz misli ptico moja malena.Danas je posebno tesko.Danas je bio dan kad si se po racunici doktora trebala roditi..Sjednem pa mi misli odlutaju u neki ljepsi "zivot"..u neki vedriji scenraio pa se kao pitam bi li bila brzopleta na mamu pa bih te do sad vec ninala..ili bi-kao babo odlagala sve za posljednji trenutak pa bih jos iscekivala???A onda me otrijezni moj ravan stomak, moja prazna utroba.Mozak se javi da mi kaze da nema drugog srca pod mojim... da me podsjeti,da i moje na silu kuca-jer ne moze stati.A da moze, vec odavno bi me crna zemlja pokrivala. Pticice moja, za ono kratko vrijeme koje si bila s nama-ucinila si nas najsretnijim ljudima na svijetu...na zalost, nije nam pruzena prilika da ti se oduzimo za srecu koju si nam poklonila..Dugo smo te cekali, a tako kratko imali. Na zalost...[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif] Kazu bice jos beba, dace Bog.Mozda hoce, mozda nece...ali da bude i 10 drugih ti ces uvijek imati svoje posebno mjesto u nasim srcima..jer si ti bila prva..prva radost, prva ljubav, prvi osmijeh mene kao majke...ali i prva suza i prvi dio duse koji je otisao sa tobom.. [sm=smiley31.gif] kada ne mogu uzivo, bar "ovako" da te zagrlim jer drugo ne znam sta bih, srceparajuce...
|
|
|
|