RE: Danas sam tužna :( (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Skvo RR -> RE: Danas sam tužna :( (24.9.2012 14:04:11)

[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

ziki -> RE: Danas sam tužna :( (24.9.2012 14:09:08)

[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

jasmin -> RE: Danas sam tužna :( (24.9.2012 14:32:05)

IZVORNA PORUKA: ananas_ze

od subote sam tuzna, pretuzna[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]
moj prvi komsija,r.Amer- krasan momak, za njega mirne duse mogu reci samo rijeci hvale i da mu Uzviseni podari Dzennet, a njegovima sabura i snage, amin!
http://www.avaz.ba/vijesti/crna-hronika/porodica-pivic-shrvana-od-bola-nakon-gubitka-sina

[sm=smiley19.gif]
Svi smo Allahovi i svi cemo se Njemu vratiti.

koka i po -> RE: Danas sam tužna :( (25.9.2012 12:41:55)

jesam...opet.

malenaa -> RE: Danas sam tužna :( (1.10.2012 23:54:34)

sine... danas bih cekala tvoje rodjene, gledam maloprije slicice tvoje u pupi :(( bas me stislo...
termin, sjecanje, bol...sve me progoni duboko u meni i neda van ...
cak sam se nadala novom otkucaju zivota ovaj mjesec u meni, ali nista... valjda psiha neda...
sad bi te drzala,nosala... mirisala tvoju kozu ...
ne smijem... znam ,svi kazu promijenila sam se,odsutna sam... kako i ne bih, samo majka zna da me razumije zato i pisem ovdje, gdje me niko ne osudjuje i ne umanjuje znacaj moje boli.
s druge strane sam sretna... cekam porod svoje drage prijateljice, pa preovlada onaj osjecaj ispunjenja i blagostanja...
mrvice moja... dok ima zivota u meni za mene ostajes moja beba, moj drugi djecak, nas braco...

emi7908 -> RE: Danas sam tužna :( (2.10.2012 0:05:28)

Kao ni onaj dan ne mogu ti ništa reći draga.. Riječi su preteške da bi išta izusutila jednostavno nemam snage više za to ... Ali u tvojim očima vidjela sam tugu, vidjela sam suzu koja nije ni kanula jer si ti to vješto skrila, pokušavajući ostati pribrana... evo opet nekako i pišem ali samo zato što ti želim reći da i dalje budeš hrabra i da ne odustaješ od svojih snova i molitvi...
Malenaa [sm=smiley31.gif]

malenaa -> RE: Danas sam tužna :( (2.10.2012 0:08:10)

sve znas... i sutnjom i pogledom smo neki dan rekle sve. hvala ti sto si to sto jesi... ljubimmm

IZVORNA PORUKA: emi7908

Kao ni onaj dan ne mogu ti ništa reći draga.. Riječi su preteške da bi išta izusutila jednostavno nemam snage više za to ... Ali u tvojim očima vidjela sam tugu, vidjela sam suzu koja nije ni kanula jer si ti to vješto skrila, pokušavajući ostati pribrana... evo opet nekako i pišem ali samo zato što ti želim reći da i dalje budeš hrabra i da ne odustaješ od svojih snova i molitvi...
Malenaa [sm=smiley31.gif]

Dzenana_G -> RE: Danas sam tužna :( (2.10.2012 18:30:34)

Neizmjerna je moja bol, posle jucerasnjeg gubitka moga dede Rasima, jutros je preselila na ahiret moja nana Fata. Njena bolest i njeno srce nije moglo izdrzatii ovaj veliki gubitak. Ostalo je nama da molimo za njihovo mjesto u dzenetu i da nam dragi Alah podari strpljenje.

bebacha -> RE: Danas sam tužna :( (2.10.2012 18:44:25)

a joj[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]
toliko gubitak
neka vam Allah podari sabur a njima dzenet

Galicia -> RE: Danas sam tužna :( (2.10.2012 18:51:17)

IZVORNA PORUKA: Dzenana_G

Neizmjerna je moja bol, posle jucerasnjeg gubitka moga dede Rasima, jutros je preselila na ahiret moja nana Fata. Njena bolest i njeno srce nije moglo izdrzatii ovaj veliki gubitak. Ostalo je nama da molimo za njihovo mjesto u dzenetu i da nam dragi Alah podari strpljenje.

Zalosno.[sm=smiley13.gif]

muaaa -> RE: Danas sam tužna :( (2.10.2012 18:56:10)

Da im Allah podari Dzenet,a porodici sabur

SREĆNA -> RE: Danas sam tužna :( (2.10.2012 19:02:25)

Malena [sm=smiley19.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Dženana [sm=smiley31.gif]

Hanady RR -> RE: Danas sam tužna :( (2.10.2012 19:21:12)

[sm=smiley19.gif]
bašum sagosum draga moja...
njima dženet a vama sabur...
Baš oboje duše drage[sm=smiley19.gif]

emi7908 -> RE: Danas sam tužna :( (2.10.2012 19:24:34)

Baš oboje duše drage [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (2.10.2012 21:12:02)

[Sadržaj poruke je obrisan]

Malenaoduvijek -> RE: Danas sam tužna :( (2.10.2012 21:15:19)

IZVORNA PORUKA: Iman83

Dženana, strašno mi je žao[sm=smiley13.gif].
Da im se Milostivi smiluje i podari sve ljepote Dženneta.

Ja sam tužna jer sam danas srela maminu sestru, koja je njena kopija...i nisam je se mogla nagledati nikako...oči mi na njoj ostadoše.
I cijeli dan mi samo njen lik pred očima stoji...baš mi fali...strašno[sm=smiley19.gif]

Iman i sve vise ce ti nedostajati ali ces naci nacin da zivis s tim i da se sjecas lijepih trenutaka koje si provela s njom [sm=smiley31.gif]

moja mama je umrla prije 5 i po godina i vjeruj mi danas mi nedostaje vise nego prvi dan ali ne placem vise tako cesto [sm=smiley13.gif]

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (2.10.2012 21:22:54)

Medić* -> RE: Danas sam tužna :( (2.10.2012 21:33:52)

IZVORNA PORUKA: emi7908

Baš oboje duše drage [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

Da im dragi Allah podari dzenetske ljepote.

Sudbine jedno za drugim....

Iman znam kako ti je. Nema dana da ne mislim na njih ( roditelje) Kao da je juce bio taj 9. avgust 99 [sm=smiley19.gif] kada nas je 38 godisnja mama napustila i preselila na ahiret.

Ipak, vala dragom Allahu na svemu, on je Taj koji odredjuje.

A mi se jednostavno naucimoa zivjeti i nositi se sa tugom i boli bolom koji ne jenjavaju.

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

klemzi -> RE: Danas sam tužna :( (2.10.2012 21:34:43)

Malena, Dženana, Iman [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (2.10.2012 21:42:39)

leona81 -> RE: Danas sam tužna :( (3.10.2012 9:23:46)

Basum Sagosum[sm=smiley13.gif]

veeseelaa -> RE: Danas sam tužna :( (3.10.2012 9:26:31)

bašum sagosum [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

leona81 -> RE: Danas sam tužna :( (3.10.2012 9:26:33)

malenaaa[sm=smiley31.gif]

Lady26 -> RE: Danas sam tužna :( (3.10.2012 10:00:03)

Basum sagosum [sm=smiley19.gif]
Koja tuga [sm=smiley13.gif]
[sm=smiley31.gif]

Lady26 -> RE: Danas sam tužna :( (3.10.2012 10:00:16)

Malena, Iman [sm=smiley13.gif] [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>