Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
mm je magistar prava, zavrsio pravosudni ispit i radi u banci u pravnoj sluzbi, poslije radnog vremena je u nasem privatnom kaficu nadzire i muzeviri, dok njega nema ja sam glavna njega radnici vole, a mene se boje nemam pojma zasto inace sve ce uraditi i po kuci i oko kuce samo za sporet ga jos nisam uspjela natjerati da stane, a uspjet cu ja i to
djoisa ti, tm i mm ste kolege Je li to ljubav s faxa?
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
djoisa ti, tm i mm ste kolege Je li to ljubav s faxa?
ja sam mislila da je tvoj muz arh. nije ljubav s faksa
nije on arh, ja sam. Al zajedno radimo i on kose čupa od mene
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Moj dragi je inzinjer radiologije,..bavi se x zrakama Stvarno je strucnjak na podrucju cta-a i magnetne rezonance...San nam je bio da napravimo privatnu MRT kliniku u Bosni,.ali na zalost aparati su straaasno skupi tako da to je i dalje samo san I da divan je muz,..i ubrzo akoBogda ponosni tata
I kod nas je bilo tako ja sam radila ko novinar i tu se ljubav i rodila, on jos uvijek radi taj posao dok ja ne ali ljubav je ostala
za ljubav
ma ja sam svom rekla da je pogriješio zanimanje njega sve zanima oko tehnike, računara, ozvučenja i tako toga al dobro čovjek hoće da bude inžinjer poljop. :D