Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Mm je završio neku elektro školu a cijeli život radi u trgovini..nigdje veze... zadnjih par mjeseci je...kasirac...hmm, kako se kaže muška kasirka...eto to je on.. ništa mi se ne svidja..dodje neka tamo teta, zapriča ga..i on pogrešno vrati kusur, pa naveče hajd onda iz svog tj. našeg džepa namiri... zato drage molim vas ne zapitkujte ga ništa...
moj je dipl.viši fizitarapeut za sada...a očekujemo i bez ovo viši da bude ubrzo ali ovaj posao radi privatno... zaposlen je u zdravtsvu ali nije fizitarapeut nego viši.med tehničar u JU Kantona Sarajevo, na jednom izdvojenom odjeljenju Kliničkog centra
Inace je dipl. pravnik,i direktor pravnog sektora jedne banke.
23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... 11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... Ja sam najbogat
moj muz taxista i u zadnje vrijeme omiljene musterije koje spominje su trudnice, npr. danas sam vozio jednu trudnicu na jezero, otvorena 2 prsta a sama
hehe...haman i moj u slobodno vrijeme je tAta cuvalica...cuva nasu bebanu dok ja radim...kad ja dodjem s posla, postanem mama cuvalica on ode da radi...mi smo roditelji na smjenu
< Poruku je uredio rose -- 25.3.2011 22:02:09 >
Mm je dipl. gradj. inžinjer i radi u jednom lancu trgovackij centara kao menadžer za obnovu i razvoj za cijelu BiH i ima u svom nadzoru preko 20 objekata, a i imamo privatnu gradjevinsku firmu, dok su mu hobi auta pa mu to dodje kao treci posao , uglavnom non stop radi i nikad kuci nije i kad je kuci onda je u garazi oko auta nekih