mishkica
|
IZVORNA PORUKA: ninulina IZVORNA PORUKA: Bebica11 IZVORNA PORUKA: mishkica , a u kuci sve radi, i moler i keramicar, popravlja svasta, radi oko vode, struje, hodajuci internet, i da vam kazem pored njega se vrlo lahko covjek podje osjecati glup, taj svasta o svemu zna, a i sve ga zanima moj je apsolvent na ETF u Sa - telekomunikacije, ima CISCo certifikat i radi u struci administrator za mreze i sisteme a ovo citirano istoooo !!!! Za laptope je majstor(to je sam naucio i to se ne uci ni u jednoj skoli, i to popravlja privatno kuci) za struje je majstor cijeloj familiji, bio ucenik generacije u elektrotehnickoj skoli, zna razvoditi struju, popravljati kvarove, ma sve oko struje.. keramicar u kuci je nedavno postao moram slikati kupatilo predivno je uradio:))) majstora nikad ne zovemo, voda,struja,zidanje, ovaj sve zna engleski parla bolje od mene a dana ga nije ucio u skoli sve pjesme iz bukvara napamet jos zna, a kad je poceo navoditi hemijske elemente iz PSE ja sam se frapirala kakvu memoriju ima:) rekla sam da hifz mora nauciti inace ga nema!!! aman ženo da ti nisi udana za mog nerođenog brata??? MADA NAM NIJE PRIJAVIO DA SE ŽENIO znači sve ovo što čitam kao da mi brata neko opisa Bebice sve znam, mi kucu pravili, majstori nisu nista radili osim ozidali, e i to je njemu puno, sve drugo je sam radio, i sve mu ide ruci, sveki uvijek kaze da zali sto nije isao na fax, ali on je mlad poceo raditi( sa 19 ipo ) i nije imao volju za studiranjem, vec se onako zanima za sve, njemacki super govori, ja sam diplomirala, a on o svemu vise sve zna, jedino ja gramatiku i pravopis nas bolje znam od njega, vidi sto se tjesim i njega svi za sve zovu, nekad i ne valja svasta znati..ninulina prepoznajes li i u mom brata