Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
mm- direktor garsonjere, poceli da se bavimo proizvodnjom bebica ja -njegov saradnik i tajnica
hehe
oboje studenti, on apsolvent a ja postdiplomac
Musliman je brat muslimanu, ne vara ga, ne laže ga, niti ga ostavlja na cjedilu. Svakom muslimanu zabranjeni su čast, imetak i krv drugog muslimana. Bogobojaznost je ovdje (pa je pokazao na svoja prsa), a dosta je čovjeku zla da prezire brata muslimana.
ah da..zaboravila sam napomenuti da je mm moj licni vozac
licni maser,konobar, privatni inspektor (kada treba traziti po kuci sto sam sfuserila) a ja sam njegov finansijski savjetnik (slaze mi se s strukom hahaha) i bankar, i racunovodja
Musliman je brat muslimanu, ne vara ga, ne laže ga, niti ga ostavlja na cjedilu. Svakom muslimanu zabranjeni su čast, imetak i krv drugog muslimana. Bogobojaznost je ovdje (pa je pokazao na svoja prsa), a dosta je čovjeku zla da prezire brata muslimana.
ah da...ako vam treba koja mes'ela...jos je i teolog...hobi mu je izdavanje fetwi i to meni
mm je profesor muzičke kulture, vazda nam veselo, a ja apsolutni antisluhista
mm - akademski slikar i profesor likovne, gafički dizajner, knjizevnik , web admin. i slicno...bavimo se đuture sa svačim...a i bebi je na nas izgleda....eh da vidite nASEg stana...i administarcije i radnih materijala
mm je snimatelj i fotograf u foto studiju, student agronomije, i majstor za sve i svašta. Puno voli prirodu i uvjek je vani. Kućne poslove voli ko i svaki Hercegovac.......... da mu sta zapne za noge nebi podigao nema šanse............ al ja nisam ni tražila boljeg, on je pravi............... Ja menadžer za finansije i računovodstvo , radila kao prodavačica sad čekamo bebuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu........ Ljuti me što čim ga zovnu leti na posao i svaki vikend snima svadbeeeeeeeeeeeee
25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot! 09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!