T r a t i n č i c a -> RE: Visok prolaktin (PRL) (2.9.2011 0:04:39)
|
Draga Dancy, prije svega da se zahvalim na lijepim rijecima, kako tebi, tako i Henni Ze, jer mi je punooo pomogla! Sry sto ti tek sada odgovaram, nisam neko vrijeme bila bas ''aktivna'' sto tice ovog foruma. Ali sada sam opet tu! user posted image Slazem se u potpunosti sa tim sto si rekla za doc. Gnjidica, covjek je za 10! Nakon kontrole kod doticnog u februaru ove godine, posavjetovao me je (bas kao i ti, a i Henna Ze) za operaciju. Nije mi trebalo dugo, tako da sam vec pocetkom iduceg mjeseca operisana u Vinogradskoj! Sve je proslo super, nije bilo nikakvih komplikacija- malo jeste neugodan osjecaj zbog tampona u nosu, i naravno, malo boli glava, ali prodje kroz par dana. Uglavnom, ja sam prezadovoljna, osjecam enormno olaksanje- psihicki prije svega, a i rezultati su odlicni! Prl je super, vec dan nakon operacije je bio u vise nego zadovoljavajucim omjerima sto mi je dalo snage da izdrzim sve to do kraja! Sada ne uzimam nikakvu terapiju, cak stavise, endokrinolog mi je rekao da sam operacijom rijesila svoj problem tako da ne moram nista uzimati. Kontrolisem redovno prl, i do sada je bio ok, hvala dragom Bogu... Mada, jos uvijek postoji taj neki strah kada podizem nalaze da ne ugledam (ne daj Boze) neke cifre kao sto j, e ranije bio slucaj. Magnet jos nisam radila, trebala sam i bila sam zakazala pregled... ali sta ce se desiti- otkrijem da sam user posted image ! O da... Ni ja nisam mogla vjerovati, mislim, jos uvijek donekle ne mogu, ali tako je kako je! Onda su nastali novi strahovi, kako, sta, postoji li neki rizik posto se desilo nedugo nakon op. i to, bojala sam se strasno dok mi moj ginic nije objasnio neke stvari kako je sve uredu i to. Bebac fino napreduje, masAllah, i do sada nismo imali nikakvih problema. Malo ''skrenuh'' i ja sa teme, uglavnom zelim svim zenicama koje imaju problema sa prl puno srece da rijese svoj problem aBd, i nek'' se ne boje i prepadaju bezveze, nije to nista strasno i nista sto se ne da srediti! Sve se da srediti, samo treba imati malo sabura i vjere u Boga! A tebi Dancy poseban pozdrav i poljubac! Hvala jos jednom na svemu.
|
|
|
|