ena0002 -> RE: Visok prolaktin (PRL) (26.2.2011 15:56:06)
|
IZVORNA PORUKA: sar@ Djevojke, radila sam nalaze hormona na 8 DC, inače sam pacijent dr.Godinjaka.Može li mi neko dati neki komentar na ove moje nalaze. FSH 7.4(2-11) LH 7.9(2-12) PRL 797(64-590) ESTRD 139(98-592) PROG 4,2(0,39-5,4) TESTOS 1,2 (0,20-2,70) Shvatila sam da mi je prolaktin povećan, ali me zanima odnos FSH i LH, da li je razlika velika, pošto FHS mora biti veći u suprotnom ukazuje na pcos.I da li je PRL suviše visok? Prolaktin jeste malo povisen...ali nista strasno...mioslim da ce sve zavisiti od togfa kakv ti je u dr fazi...jer meni je na zadnjij kontroli (a prije toga uvijek bio OK) u folik fazi bio OK, a u lut bio malo povisen i Godinjak je rekao da to nije nista strasno. A sto se tice tog odnosa FSH i LH i meni to nije jasno...trebalo bi da je FSH duplo veci ali ja mislim na samom pocetku...znaci 2 dc...a obzirom da mi vadimo 8 dc...sad je to pitanje kakav odnos treba biti [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Kod tebe je 1:1, mislim da to nije lose...ali opet ce ti Godinjak na kraju reci je li Ok ili ne
|
|
|
|