zvončica -> RE: Problemi s prolaktinom (PRL) (29.2.2012 21:44:13)
|
IZVORNA PORUKA: Rabi IZVORNA PORUKA: zvončica U principu adenom nije strasan, od toga se ne umire. Moze stvarati probleme, a i ne mora. Ja nemam neke probleme...menstruacija u redu, nemam iscjedak, pritisak ok.... imam jedino nekih problema sa vidnim poljem, malo mi se vid pogorsao, jer adenom direktno utice na oci, jer je hipofiza tako smjestena, fakticki izmedju ociju... I pod stalnom sam kontrolom endokrinologa i neurohirurga....i da sutra kazu da je za operacije, pa nije ni to problem... Ovo s ocima me sad zanima??? Ja imam stvarno problema sa ocima u zadnje vrijeme.....Isla sam da provjerim dioptriju, dr. mi kaze da nije uopste velka[sm=zmeden.gif] Ali ja nekad vidim, a nekad ne vidim dobro[sm=zmeden.gif] Kakve imas jos probleme zvoncice? Ja recimo ne mogu da gledam u sareni cilim ili nesto sareno...meni odmag slika titra, skace isto kao da je ziva[sm=zmeden.gif] I ovo mi stvarno smeta[sm=smiley13.gif] Rabi, moja dioptrija je manje-vise ok, a vidno polje je nesto drugo....pokusacu ti objasniti...taj pregled se radi tako sto se svako oko posebno "zamara" po 20-tak minuta....znaci gledas u jednu tacku pravo, a okolo blickaju svjetlije, tamnije, manje ili vece tackice i kad je vidis kliknes taster...Moje vidno polje se suzava sa strana, ne registrujem bas objekte sa strane. Taj moj nalaz odgovara dijagnozi adenoma. A mozda je kod tebe ocni pritisak povecan, pa imas problema....
|
|
|
|