alhemicar -> RE: Visok prolaktin (PRL) (27.11.2008 19:50:35)
|
drage moje ,ja sam vam nova u svemu ovome,želim se lilly zahvaliti jer mi puno pomaže u snalaženju oko ovog prolaktina,NEDAVNO SAM VADILA PROLAKTIN,nalazi su bili gotovi danas,a glase 23,3,međutim kada sam pitala doktora putem telefona je li to ok.on je samo rekao kada dođem u četvrtak na kontrolu reći će mi,mene to sve zabrinjava,jer pokušavam da zatrudnim tek dva mjeseca,i pomalo me plaši ta neizvjesnst,osim toga imam nekakvu ranicu na materici koju duže vrijem liječim,navodno mi je rekao da to izazivaju gljivice tj.upalu ako ko zna šta protiv toga neka mi našise po mogucnosti da je na biljnoj bazi,ono što želim znati jest kakav mi je prolaktin ,jer mi nije bilo jasno kada je rekao da postoje nekakve razine od 1 do 15,a moj je na razini 23,3,šta to znači,je li opasno i ,da li taj povišeni prolaktin kako mi je dr.rekao utiče na trudnoću,molim vas što prije mi odgovorite,da skratim sebi muke,hvala ,svima,nekako mi je lakše kada sa vama podijelim sve ove nedoumice,nadam se da ću i ja nekome pomoći bar razgovorom,jer ko će nas PROLAKTUŠE shvatiti ,šala mala
|
|
|
|