Dancy -> RE: Visok prolaktin (PRL) (19.11.2008 14:11:48)
|
Pozdrav svima,evo da se i ja malo pridruzim u misljenjima Lilly,nazalost terapija letroxom je dozivotna.Ja sam vec prije pisala o tome da sam pokusala je izbjeci svakako,medjutim nije uspjelo.I kod mene stitna radi usporeno,iako malo usporena ali ipak je bolje odmah zapoceti s terapijom jer poslije moze biti samo gore i vecih problema.Ja sam sad na terapiji letroxom i bromergonom,na zadnjoj kontroli,kao sto sam pisala hormoni ok,i imam kontrolu opet za 3 mjeseca.Ali sutra moram da vadim zeljezo jer sam ga opet morala uzimati 3 mjeseca.Onda sam pauzirala mjesec dana,dok se malo rasporedi u organizmu pa ga sutra moram vaditi da vidim jel se ista podiglo.Znam da i ti imas problema s zeljezom pa ti zato ovo pisem.Mislim da se ja s nedostatkom zeljeza borim kako znam za sebe,i o tome sam vec pisala.Javicu ti kad bude gotov nalaz. Medena 78,ne plasi se bromergona,nemas potrebe.Ja sam bila isto kao i ti kad sam ga trebala poceti uzimati.Medjutim kod mene se desilo suprotno,ja nisam imala nikakvih popratnih pojava.Istina,mozda samo nekih malih,blagih ali to je sve brzo proslo.Nismo svi isti i ne reagujemo svi isto na terapije.U to sam se licno ja uvjerila.Zao mi je osoba koje su imale problema s bromergonom pa cak tolike da ga nisu mogle piti,medjutim kod mene to nije bio slucaj.Skupi hrabrosti i ne boj se,mozda i ti ga budes dobro podnosila.Za tvoje je dobro pa vrijedi pokusati. Decko,hajd molim te napisi kolika je tvoja trenutno terapija za mikroadenom.Vazno mi je to. Lijep pozdrav jos jednom svima!
|
|
|
|