Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Vjezbe za trudnice u Sarajevu 28.10.2009 12:39:59
divota2010
Ciao mame!Ja sam vam nova!U 25oj sam sedmici,amniocinteza pokazala da cekam decka!Trudnocu mi vodi Mehmedbasic,pa nemam pojma kako to ide u Skerlicevoj(a htjela bih krenuti na vjezbe).Treba li mi uputnica,knjizica,kome se trebam javiti...?
RE: Vjezbe za trudnice u Sarajevu 19.11.2009 23:38:18
igbalca
e da imene isto interesuje ali ovdje vidim samo stare postove...naime prije neki dan smo muž puž i ja šetali Vilsom i vidim pola oglasa za neki fitnes za trudnice? U hotelu Evropa ili tako nešto? Inače redovno sam išla na aerobik i sad od kako sam trudna osjećam se tako smotano.
RE: Vjezbe za trudnice u Sarajevu 9.12.2009 11:52:21
emirita
Zenice,a gdje se nalazi ta skerliceva ulica? nisam nikad bila,a voljela bi poslije posla ici utorkom i srijedom na vjezbe...jer sam vec 27 sedmica trudnoce
RE: Vjezbe za trudnice u Sarajevu 10.12.2009 16:39:25
Mamica24
To ti je iznad parka. Izađeš kod predsjedništva i kreneš onom uličicom gore kraj parka, prođeš kraj banke one na ćošku. Mislim da je gore i austrijska ambasada il neka druga ambasada. Tu kad dodješ samo pitaj nekog gdje je Zavod za zaštitu žena i materinstva u Skerlićevoj ulici i svako će ti znati reći. Ja sam tako našla. Malo je zavod zavučen a gore ima hejbet uličica. Uglavnom od presjedništva je nekih 5 minuta hoda uz brdo.
RE: Vjezbe za trudnice u Sarajevu 12.12.2009 19:13:17
Amrino
Zene moje drage, ide li ko na Vojnicko? Ja bih trebala tj. trebala sam vec odavno ali nikako da nadjem vremena a i nesto mi suha zbog ove gripe... Hajde javljajte se....bilo bi mi lakse da "znam" nekoga... .
RE: Vjezbe za trudnice u Sarajevu 13.12.2009 21:41:56
deckic
Amrino RR ja sam isla na vjezbe na Vojnicko. Otisla sam jedno 2-3 puta, ali mi nije bilo nesto zanimljivo. Uglavnom uvijek se radi disanje i onda neki razgoovor. Meni se zadesilo 2 puta ista prica. Druge trudnice nisu bile nesto druzeljubive, nekako "svako za sebe", tako da sam odustala. A bas i izbjegavam odlazak po DZ zbog ove gripe. JOs ne znam sta cu, nekad mi je zao sto ne idem....a inace sam 33/34 sedmica.
RE: Vjezbe za trudnice u Sarajevu 3.1.2010 17:53:43
teacher75
rano ti je, kad sam ja isla krenula sam od 6-7. mjeseca. nema potrebe da ides ranije jer se stalno ponavljaju iste stvari, al super je korisno, trebas ici
RE: Vjezbe za trudnice u Sarajevu 6.1.2010 11:40:57
Aiša
Sada sam vidjela na jednom portalu, da imaju vježbe za trudnice (aerobik, pilates i sl.) u studiu Fitmama preko puta hotela Evropa, pa da vidim je li neko išao, zna li cijenu i slično?
RE: Vjezbe za trudnice u Sarajevu 6.1.2010 11:46:53
lilix
ja aBd planiram na vježbe u skerlića kad uđem u 7 mjesec, neću raditi vježbe jer ne mogu, ali super su mi ona predavanja poslije, i uvijek ženice nešto pitaju tako da se ima svašta naučiti
RE: Vjezbe za trudnice u Sarajevu 6.1.2010 12:11:02
Aiša
IZVORNA PORUKA: lilix
ja aBd planiram na vježbe u skerlića kad uđem u 7 mjesec, neću raditi vježbe jer ne mogu, ali super su mi ona predavanja poslije, i uvijek ženice nešto pitaju tako da se ima svašta naučiti
A kada ti ulaziš u 7. mjesec? Ja još malo pa ću u 5. iA, a sedmi b mi bio u martu, a mislila sam i ja ići u Skerlićevu tada.
RE: Vjezbe za trudnice u Sarajevu 6.1.2010 12:16:19
lilix
pa aBd za jedno mjesec dana, moja prijateljica je krenula od 5 mjeseca i prezadovoljna je, ja sam već jednom išla na te vježbe pa ću aBd u februaru početi
RE: Vjezbe za trudnice u Sarajevu 19.1.2010 16:32:54
Mamica24
Hej delfi ja sam 30/31 sedmica. Ma nisam draga još krenula jer radim pa nikako ne mogu da se uskladim. Al pošto ću raditi samo još sljedeću sedmicu planiram u februari ići al ne znam koji ću termin. Najvjerovatnije ovaj petkom da bi mi odgovarao najbolje!
jedino ne znam šta ponijeti treba li kakva trenerka ili tene ili sl..
RE: Vježbe za trudnice u Sarajevu 16.2.2010 10:56:37
Srecica_mala
Ja sam bas bila prosli petak i super je bilo. Ulaz je sa glavne ulice ima stepeniste a sprat mislim da je 2.. ne ulazi se na glavni ulaz u Kumrovec..nadam se da sam ti dobro objasnila . Uostalom ne mozes fuliti kad dodjes pitaj..
< Poruku je uredio malena27 RR -- 14.1.2011 9:52:09 >