Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Vježbe za trudnice u Sarajevu 16.2.2010 11:03:48
teacher75
IZVORNA PORUKA: Mamica24
Hej delfi ja sam 30/31 sedmica. Ma nisam draga još krenula jer radim pa nikako ne mogu da se uskladim. Al pošto ću raditi samo još sljedeću sedmicu planiram u februari ići al ne znam koji ću termin. Najvjerovatnije ovaj petkom da bi mi odgovarao najbolje!
jedino ne znam šta ponijeti treba li kakva trenerka ili tene ili sl..
obuci nesto da ti je udobno, ja sam isla u trudnickim pantolama. tene ti ne trebaju jer se obuca skine prije ulaska. ja bih svima preporucila vjezbe, meni su bile super korisne. imala sam lagan porod, kao i sve trudnice koje su isle sa mnom na pripreme. puno znaci i za kasnije navikavanje na bebu, savjeti o dojenju, kupanju i ostalo...
< Poruku je uredio malena27 RR -- 14.1.2011 9:52:20 >
RE: Vjezbe za trudnice u Sarajevu 16.2.2010 11:13:56
Tajno moja
Hvala ti srećice,ako se ne snađem,budem već nekog pitala :) A ideš li ove sedmice?Možda bismo mogle zajedno..... I da,koliko otprilike traju te vježbice/predavanja?
RE: Vjezbe za trudnice u Sarajevu 16.2.2010 14:45:34
Srecica_mala
Super su korisne i planiram ici aBd u petak, pa Tajno moja sigurno cemo se vidjeti tamo . Vježbice traju oko pola sata ostalo je predavanje. Počinju u pola 11 i traju do pola 1.
RE: Vjezbe za trudnice u Sarajevu 23.2.2010 11:00:39
Tajno moja
Nisam mogla doći prošli petak,ali ovaj zaista moram....samo se nadam da mi opet nešto neće poremetiti planove. Nego,čujemo se mi u četvrtak,pa dogovorimo znak prepoznavanja ;) Srećice,mamice,nadam se da ću vas uskoro upoznati :)Baš se radujem :)
RE: Vjezbe za trudnice u Sarajevu 12.7.2010 11:51:13
peky
Zdravo moje :)......... ja sam u 29- sedmici trudnoce i napokon sam se odlucila :) ici na vjezbe....znam da sam trebala ranje ici al eto nisam stigla......odlucila sam ici na otoku u Kumrovec pa bi da vas pitam da li su termini ostali isti il se sta promjenilo?????? pozdrav
RE: Vjezbe za trudnice u Sarajevu 17.8.2010 14:37:59
Mama2b
Drage ,
Ja sam 21 sedmica i imala sam rizicnu trudnocu, tako da sam od 6 sedmice na bolovanju. Sad se bolje osjecam, pocinjem raditi, a voljela bih poceti i sa vjezbama. Ne znam da li je prerano, pa bih voljela cuti vasa iskustva. Ja bih isla u Skerlicevu, pa me zanimaju termini i kako to sve izgleda?
RE: Vjezbe za trudnice u Sarajevu 17.8.2010 14:42:33
Visnja RR
da li je tebi doktorica uopste dozvlila vjezbe? ja sam imala rizicnu trudnocu( mada je prosla najbolje) ali su mi vjebe i bilo kakve vece aktivnsti bile zabranjene... dakle, savjetuj se prvo sa doktorom... ili da prisustvujes vjezbama onako "informativno"
RE: Vjezbe za trudnice u Sarajevu 17.8.2010 14:45:59
Radoznalica
Mama2b ja sam išla na vježbice u skerlićevoj i bilo mi je super, dosta korisnih savjeta i informacija dobiješ, a usput upoznaš i druge mamice. Mislim da se na vježbice ide od petog mjeseca. Uglavnom ako ti je bila rizična, možeš da prisustvuješ vježbicama i da samo slušaš predavanje, a da vježbe ne radiš, ako se to mogu nazvati vježbe, više je razgibavanje Vježbe se održavaju utorkom, srijedom i petkom, mislim bar, ali da me ubiješ ne znam u kom terminu. Petkom je mislim od 11 do 1. Evo ti broj nazovi i pitaj 560-200. Sretno!
RE: Vjezbe za trudnice u Sarajevu 17.8.2010 16:40:41
Mama2b
Visnja RR - nisam se savjetovala sa doktorom, mislila sam na sljedecoj kontroli, vise sam htjela da prisustvujem predavanjima, a vjezbe mozda djelemicno, zavisi od napora, ali naravno prvo cu vidjeti sa doktorom... Skoro 5 mjeseca mirujem i lezim, tako da se osjecam umorno i nemam kondicije, a voljela bih se pripremiti za porod, ovako sam sva "mlitava" posto si i ti imala rizicnu trudnocu, kako je proslo na porodu?
Radoznalica - puno hvala na info i telefonu, provjerit cu termine, nadam se da ce imati neke u poslijepodnevnim satima obzirom na posao...
RE: Vjezbe za trudnice u Sarajevu 6.9.2010 13:53:20
lejna_
Eh trudnjače, .... Ko je zainteresovan za vježbice opet počinju na Vojničkom polju, utorkom od 16:30h, a za druge termine ne znam... pa bujrum :) Preporučuje se ići od 25-te sedmice.
RE: Vjezbe za trudnice u Sarajevu 28.9.2010 9:57:21
m.i.n.a.
Ja imam najmjeru ici od sljedeceg mjeseca dole ali sad ti nemam nikakvu informaciju..mislila sam se raspitati na sljedecm UZ..u svakom slucaju mozes nazvati i pitati,evo br.tel. 711-465..
RE: Vježbe za trudnice u Sarajevu 3.10.2010 9:52:10
ema_28
Da li se moze ici na vjezbe bilo gdje ili samo u opstini kojoj pripadate?? Ja sam u Novom Sarajevu i puno mi je blize ici u Kumrovec nego u Skerlicevu.
< Poruku je uredio malena27 RR -- 14.1.2011 9:52:32 >