Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Vjezbe za trudnice u Sarajevu 3.10.2010 14:09:32
mamin cvjetić
Ćao meni je davno bilo vrijeme da krenem na vježbice ali nikako nisam mogla da se nakanim a i pravo da vam kažem neznam gdjebi. Ja sam sa Ilidže i ovdje tih vježbica nema pa mi je najbliže ili na otoku ili na vojničko samo da se odlučim gdje ću.U 31-voj sam sedmici pa sad zamislite koliko kasnim ema 28 evo ja planiram ali neznam dali mi treba kakva uputa ili nešto pa te molim ako znaš da mi javiš.
RE: Vjezbe za trudnice u Sarajevu 4.10.2010 10:40:46
Hanady RR
eto cvjetiću pade i dogovor za vježbice... a ti meni nešto tužna
nemoj više da čujem to... najljepše će ti biti aBd kad nam bebača rodiš zdrabog i dovedeš na temu...tada će te sve mame ohrabriti u najljepšem poslu na svijetu ...biti mama.
RE: Vjezbe za trudnice u Sarajevu 5.10.2010 12:54:32
Mama2b
Moj termin je 31.12.:)
Ja bila u ponedjeljak i preporucujem svima, babica je simpa, predavanja svakako edukativna, a mozes postavljati koliko hoces pitanja....ne mogu u srijedu, ali eto me ponovo u pon pozzz
RE: Vjezbe za trudnice u Sarajevu 6.10.2010 11:11:51
rose
ja idem u skerlica utorkom a ove sam sedmice fulila jer sam vac izbivala iz kancelarije sat vremena ...a i iduce sedmice me nema, nisam u sa...tek 19-og mogu opet al eto do sada sam bila bar 10-ak puta...valjda sam nesto naucila
RE: Vjezbe za trudnice u Sarajevu 28.10.2010 1:26:42
jasminaajdin
Cao svima..evo ja danas sam 32 tj + 2 dana..bili smo na UZ i bebac super raste..i nekako sam se sjetila da se raspitam za vjezbe, mozda malo kasnim ali ikada nego nikada..Samo sto nemam pojma gdje da idem..bilo bi lijepo imati neko drustvo..javite gdje vi idete i kako vam je..pa da se pridruzim!
RE: Vjezbe za trudnice u Sarajevu 28.10.2010 9:19:27
Mama2b
Na Otoci - Dom zdravlja Kumrovec - imas ponedjeljkom i srijedom u 16.30, i petkom prije podne (ne znam tacno u koliko).
Ponedjeljkom je babica Berina i super je zenska, odlicno objasnjava, a rade se i vjezbe i relaksacija. Nije ti uopste kasno, ja idem samo ponedjeljkom, a kad prestanem raditi ici cu i cesce. Kao sto sam vec ranije napisala ja bih svima preporucila, pogotovo zbog tehnike disanja, dojenja i njege djeteta.
RE: Vjezbe za trudnice u Sarajevu 28.10.2010 10:18:29
rose
Imas u skerlicevoj utorkom i srijedom od 16.30 i petkom oko 11.00...najbolje je da ides tamo gdje ti je najblize a ne da se ravnas po drustvu...kad vec dodjes na vjezbe ne treba ti drustvo vec da slusas i upijas
RE: Vjezbe za trudnice u Sarajevu 28.10.2010 12:31:53
Super Beba
Zna li iko da li predstavlja problem ukoliko se zakasni na vježbe? Naime, radim do 17h i moji u firmi nisu toliko susretljivi da bi mi dopustili da izlazim 2 X sedmično ranije sa posla. Drugim riječima, u Skerlićevoj mogu biti tek oko 17:30. Da li je previše bezobrazno tada ući na vježbe i ima li svrhe onda uopće i ići na vježbe radi zadnjih sat vremena?
RE: Vjezbe za trudnice u Sarajevu 28.10.2010 22:14:43
rose
IZVORNA PORUKA: Super Beba
Zna li iko da li predstavlja problem ukoliko se zakasni na vježbe? Naime, radim do 17h i moji u firmi nisu toliko susretljivi da bi mi dopustili da izlazim 2 X sedmično ranije sa posla. Drugim riječima, u Skerlićevoj mogu biti tek oko 17:30. Da li je previše bezobrazno tada ući na vježbe i ima li svrhe onda uopće i ići na vježbe radi zadnjih sat vremena?
Pozdrav!
prvi sat su vjezbe a drugi predavanja---u pocetku ti je dovoljno jednom sedmicno...ako mozes izganjati jedan dan bilo bi super...