Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Vježbe za trudnice u Sarajevu 3.10.2011 8:37:37
pauza
ne mogu da citam sve, pa samo pitanje: planiram u cetvrtak poceti sa vjezbama u Skerlicevoj.... moze li se tamo presvuci u trenerku ili se mora doci vec spreman i obucen (dolazim pravo s' posla, pa ne znam kako se organizovati)? i trebaju li tene ili se vjezba bosih nogu? ako imate jos neki savjet, dobro je dosao... tnx
RE: Vježbe za trudnice u Sarajevu 3.10.2011 8:40:05
chuci
ima se gdje presvući u trenerku i ne trebaju ti tene, dovoljne su ti čarape, ali da ti ne bi bilo hladno nemoj baš one tanke nego ponesi neke deblje pa obuci.
RE: Vježbe za trudnice u Sarajevu 21.10.2011 13:53:00
lekicaSa
IZVORNA PORUKA: Vodolija83
Na Otoci su vjezbe ponedjeljkom u 16:30,a petkom u 11:00. Sto se tice Vojnickog,vjezbe pocinju u septembru,jer su sad godisnji odmori,pa je sve poremeceno. Ja sam krenula sad ovaj ponedjeljak i odusevljena sam Berinom koja vodi vjezbe,teta je za sve pohvale
Cao.je li Berina na vojnickomili otoci...zanima me jer hocu da krenem?
RE: Vježbe za trudnice u Sarajevu 25.10.2011 16:24:23
ivannna
Cure u kom mjesecu trudnće je najbolje otići na vježbe, ja sam 6-ti mjesec,, tj. 25-ta sedmica pa se dvoumim dal da krenem sad ili da čekam sedmi mjesec bar???
RE: Vježbe za trudnice u Sarajevu 25.10.2011 21:35:23
teacher75
IZVORNA PORUKA: ivannna
Cure u kom mjesecu trudnće je najbolje otići na vježbe, ja sam 6-ti mjesec,, tj. 25-ta sedmica pa se dvoumim dal da krenem sad ili da čekam sedmi mjesec bar???
zasto da ne, ja sam u prosloj trudnoci tako nekako krenula oko 6-7.mj. i bila sma bas redovna, puno mi je pomoglo sad kontam otici par puta u 8-9mj. da ponovim gradivo
RE: Vježbe za trudnice u Sarajevu 26.10.2011 11:59:34
ivannna
Pa super, otici cu ovaj ili iduci petak, znate li samo sta treba ponjeti, i ako ko ide na otoku gdje je to u prizemlju ili na spratu??? Vjerovatno ću sresti neke od vas
RE: Vježbe za trudnice u Sarajevu 26.10.2011 12:11:52
chuci
IZVORNA PORUKA: lekicaSa
i mene zanima Vojnicko? nisam procitala da je iko bio ...? meni je blize tu al kolko vidim da je bolje na Otoci ..?
ja sam bila jednom u prošloj trudnoći. nije loše, nema gužve, možete pitati šta hoćete (ako je neko stidljiv jer ova otoci i u skerlićevoj bude više žena) sestra priča isto kao na drugim lokalitetima, zavisi koja tema se potrefi, one imaju neki plan, iste vježbe se rade
RE: Vježbe za trudnice u Sarajevu 3.11.2011 19:30:00
mama_81
Pozdrav drage moje, evo još jedna sviježa info.
Vježbe za trudnice u Skerlićevoj su dva puta sedmično i traju nekih 90-120 minutica
Četvrtak 16:30h
Petak: 11.00h
Najbolje je doći u trenerci ili nečemu što se rasteže, ma ono standardno što je udobno, ponesite obavezno vodu ... Ima prostor za presvlačenje, a u prostoroji u kojoj su vježbe postavljene su strunjače, izuvanje obavezno tako da tene ne trebaju, ali čarape da se nogice ne smrznu obavezno. Po mom mišljenju i iskustvu vježbe i razgovor su jako edukativne i interesantni, a predavači za sve pohvale.
RE: Vježbe za trudnice u Sarajevu 1.12.2011 11:00:46
mamin_djecak
znate li ima li u nekom domu zdravlja malo kasnije te vjezbe? da nisu u 11 ili u 16:30? ja zbog posla ne mogu tad nikako stici, cudi me da nema u nekom kasnijem terminu npr oko 7..
RE: Vježbe za trudnice u Sarajevu 6.12.2011 19:22:52
KupusLivada
hvala na info, nadam se da cu konacno krenuti ove sedmice, malo na vojnicko, malo na otoku (samo dok vidim gdje mi bolje odgovara). nadam se da cu upoznati i nekog s rr