Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Vježbe za trudnice u Sarajevu 10.2.2012 23:08:00
eskimka
joj danas, kako sam isla na komisiju na Djidjikovac, usput svratim do skerliceve da za svaki slucaj provjerim ima li vjezbi... i tako se ja prosetam do kartoteke da ih priupitam, jer je bilo oko pola 11, kad me gospodja sa kartoteke napade... kakve vjezbe, njima je sve gore poplavilo (od snijega valjda :)), ocita mi bukvicu kako mi trudnice ne smijemo po ovakvom vremenu nigdje ici, ma jedna glava hiljadu jezika.... katastrofa.... bas sam neugodno iznenadjena :( a do sada sam imala uglavnom pozitivna iskustva :(
RE: Vježbe za trudnice u Sarajevu 20.2.2012 14:21:40
teacher75
IZVORNA PORUKA: sarajka81
trudnice, jesu il termini u skerlicevoj i dalje utorkom i srijedom od 16:30 a petkom u 11h?
utorkom i cetvrtkom su popodne u tom terminu, nisu vise srijedom,a petkom su i dalje ujutro al na zovi pa pitaj jesu li ponovo poceli s radom, jer nisu radili zbog ovih elementarnih nepogoda, krov im je prokisnjavao
RE: Vježbe za trudnice u Sarajevu 20.2.2012 20:11:17
bebaby
Nova sam na forumu, pa se nadam da ne smeta ako pitam ponovo. Da li na otoci imaju vjezbe u jos nekom terminu osim ponedjeljkom? Kakva su vasa iskustva?
RE: Vježbe za trudnice u Sarajevu 20.2.2012 20:26:12
teacher75
IZVORNA PORUKA: bebaby
Nova sam na forumu, pa se nadam da ne smeta ako pitam ponovo. Da li na otoci imaju vjezbe u jos nekom terminu osim ponedjeljkom? Kakva su vasa iskustva?
imaju i srijedom u istom terminu te petkom ujutro u pola 11 ili 11. meni je puno bolje u skerlica
RE: Vježbe za trudnice u Sarajevu 27.2.2012 17:36:19
suncesunce
nemojte se smijati i ljutiti ako ste vec negdje odgovorile na ovo pitanje, ali bila bih zahvalna ako bi mi neko mogao reci imaju li te vjezbe smisla (koristi) ako vec znam da cu morati na carski?? vjezbe pravilnog disanja mi pretpostavljam ne bi bile od pomoci, ali bih jako voljela saznati ponesto o pravilnoj nezi bebe, a i tjelovjezba ne bi bila na odmet. Hvala na odg. veliki pozz vjezbalice trudilice
RE: Vježbe za trudnice u Sarajevu 27.2.2012 20:40:03
teacher75
IZVORNA PORUKA: suncesunce
nemojte se smijati i ljutiti ako ste vec negdje odgovorile na ovo pitanje, ali bila bih zahvalna ako bi mi neko mogao reci imaju li te vjezbe smisla (koristi) ako vec znam da cu morati na carski?? vjezbe pravilnog disanja mi pretpostavljam ne bi bile od pomoci, ali bih jako voljela saznati ponesto o pravilnoj nezi bebe, a i tjelovjezba ne bi bila na odmet. Hvala na odg. veliki pozz vjezbalice trudilice
naravno da ima koristi, evo kupus livada ti je napisala, s tim da bih ja preporucila u skerlica, na otoci je bezveze
RE: Vježbe za trudnice u Sarajevu 27.2.2012 22:15:57
suncesunce
e hvala vam... stvarno planiram doci. doduse tek smo usli u 5. pa cemo pricekat jos brem 20 dana.
druga stvar, prvi put cu doci sama a onda cu se vljda tamo uspjeti informirati kada bi bilo dobro da i mm dodje samnom. tako sam shvatila iz prethodnih postova... nadam se da cemo tamo zateci jos kojeg taticu inace ce ovaj moj umrijeti od neugodnosti :)))
RE: Vježbe za trudnice u Sarajevu 1.3.2012 22:24:52
mia mama
najbolje ti je da nazoves i informises se, zavisno od toga gdje bi išla. Vježbe su super stvar i svima bi ih preporucila, jer tu su zena koje su majke, pa mozda vec i nane ..uglavnom sa dosta iskustva i mnogo pomažu.
RE: Vježbe za trudnice u Sarajevu 6.3.2012 12:10:22
Monaa
Kazu da je najbolje krenuti od 25. sedmice, ali meni licno je to bilo rano pa evo planiram od danas krenuti a sad sam 31. sedmica. Imas 3 puta sedmicno po 2 sata.