Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Vjezbe za trudnice u Sarajevu 14.9.2009 22:29:27
Atarka
U Skerlicevoj je utorkom Baha, srijedom sestra Minela, a petkom sestra Dina. Nekad uskoce i druge. Sve su sestrice super, kad god da se odlucis doci. Petkom je najmanje trudnica.
RE: Vjezbe za trudnice u Sarajevu 7.10.2009 21:33:37
aazra
Imam jako lijepe uspomene na te vjezbice sad bi ponovo ostala trudna samo zbog njih.. Da ne govorim o prijateljstvima koje sam stekla..I pomogle su mi u svemu. Ja sam isla u Skerlicevu dva puta sedmicno znam sve sestrice osim Minele, i najvise sam se druzila sa Satkom, koja je predivna i pozitivna osoba zar ona vise nije na vjezbama..?
RE: Vjezbe za trudnice u Sarajevu 13.10.2009 12:51:22
assmiras
Drage buduce mame Ja sam u 24 sredmici i razmisljam o tome da krenem na vjezbe. Dali je to jos rano ili je pravo vrijeme za aktiviranje. Koji su termini na Otoci. Ja sam kontala da idem u Skerlicevu, ali radim do 16:00h pa mi je malo knap, obzirom da je podaleko. Sta treba ponijeti? Mora li se prije prijaviti?
Pozdrav
RE: Vjezbe za trudnice u Sarajevu 28.10.2009 10:45:18
ana08
Hej drgae moje, ja bih danas na Otoku i imam dva pitanjca. Prvo, nisam sigurna gdje tačno treba da dođem, u kom dijelu doma zdravlja se nalazi ta sala ili soba? Drugo, koliko traju vježbice i šta se otprilike radi? Ići ću pravo sa posla pa ne znam da li da se presvlačim (u haljinici sam) ili mogu li tamo to obaviti? Hvala vam unaprijed!!!
RE: Vjezbe za trudnice u Sarajevu 28.10.2009 10:53:39
Pretty mamma
IZVORNA PORUKA: ana08
Hej drgae moje, ja bih danas na Otoku i imam dva pitanjca. Prvo, nisam sigurna gdje tačno treba da dođem, u kom dijelu doma zdravlja se nalazi ta sala ili soba? Drugo, koliko traju vježbice i šta se otprilike radi? Ići ću pravo sa posla pa ne znam da li da se presvlačim (u haljinici sam) ili mogu li tamo to obaviti? Hvala vam unaprijed!!!
Draga Ana, popni se na zadnji kat, na samom kraju je ginekologija. Kad dođeš tamo, pitaj na porti. Inače sala je sa duplim vratima (jedina takva). Počinje u pola 5 i traje 2 sata. Bolje ponesi trenerkicu, u haljini nećeš moći vježbati. Možeš se tamo presvući.
RE: Vjezbe za trudnice u Sarajevu 28.10.2009 10:56:02
gvendolina
Hej ana08 te vjezbe za trudnice odrzavaju se na drugom spratu,gdje je ginekologija. A prvo se rade vjezbe prilagodjene trudnicama,a zatim sestra prica o porodu i raznim temama koje su korisne buducoj mami. Mozes se tamo presvuci,imas i papuce da obujes jer se u salu ne ulazi u obuci. Sretno draga,ja zaista preporucujem ove vjezbe jer su meni puno pomogle u porodu
RE: Vjezbe za trudnice u Sarajevu 28.10.2009 12:00:06
assmiras
Hej Gvendolina, obzirom da sam primijetila da si u toku sto se tice vjezbica na Otoci, molim te u kolko su veceras i treba li imati kakvu uputnicu, ili se samo dodje?
RE: Vjezbe za trudnice u Sarajevu 28.10.2009 12:05:45
gvendolina
IZVORNA PORUKA: assmiras
Hej Gvendolina, obzirom da sam primijetila da si u toku sto se tice vjezbica na Otoci, molim te u kolko su veceras i treba li imati kakvu uputnicu, ili se samo dodje?
nista ti apsolutno ne treba,cak ni knjizica.Samo vode evidenciju ko dolazi.Idite obavezno stvarno je super.Ja kad sam isla bilo je od pola 5. sretno