|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odgoj bez batina - konkretni primjeri
8.1.2012 10:02:03   
zeze
Ma zalosno, ja kad vidim ovakve slike odmah  me ljutnja obuzme. 

...Naida... smizlica moja malena .... 03.08.2010.

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 451
8.1.2012 10:39:15   
Dida79

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

užas

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=314932561884914&set=a.196946667016838.55326.118706871507485&type=1&theater

Ma od kud sad ovo....prije neki dan citam clanak i tamo pise da je ovu djevojcicu izudarala njezina vrsnjakinja u vrticuuser posted image

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 452
8.1.2012 10:42:31   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Dida79

užas

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=314932561884914&set=a.196946667016838.55326.118706871507485&type=1&theater

Ma od kud sad ovo....prije neki dan citam clanak i tamo pise da je ovu djevojcicu izudarala njezina vrsnjakinja u vrticuuser posted image

i ja sma ovo čitala...da je u vrtiću...međutim dosta toga sa Fb zaista sa rezervom primim kao informaciju...tako d ašta god je mene bol ove curice rastužila na koji god način da je zadobila ove modrice strašno jeuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Dida79)
Neposredna veza do poruke: 453
8.1.2012 10:59:17   
Dida79

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Dida79

užas

i ja sma ovo čitala...da je u vrtiću...međutim dosta toga sa Fb zaista sa rezervom primim kao informaciju...tako d ašta god je mene bol ove curice rastužila na koji god način da je zadobila ove modrice strašno jeuser posted image

Tacno tako user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 454
8.1.2012 11:06:18   
Visnja RR
neko iskoristva a fotografiju djevojcice ..to je zalosno ... pa prije par dana su rekli da su je pretukle drugarice u vrticu...

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Dida79)
Neposredna veza do poruke: 455
8.1.2012 11:15:13   
bananica
jadno dijeteuser posted image ja i nisam povjerovala u pricu da ju je istukla vrsnjakinja i to jos u vrticu, bas mi je zvucalo smijesno, prvo otkud malom djetetu toliko snage, da bas tako udari, a drugo za ovakvo premlacivanje ipak treba vremena, pa nisu vaspitacice otisle kuciuser posted image user posted image

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 456
8.1.2012 11:17:27   
teacher75
bananice, ova prica da su je roditelji istukli nije tacna, vec ta da je pretucena u vrticu- bili su fino svi podaci u novinamauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 457
8.1.2012 11:22:57   
teacher75
evo ovdje ima:
http://www.kurir-info.rs/planeta/dvogodisnjakinja-pretukla-devojcicu-od-tri-u-vrticu-163650.php

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 458
8.1.2012 11:32:21   
bananica
citala sam, ne znam sta reci, ja ne vjerujem da malo dijete moze toliko udariti, a sta je tacno bilo, ne znam

Neposredna veza do poruke: 459
8.1.2012 11:33:14   
teacher75
i meni je malo nevjerovatno al ipak ovdje novine navode i imena i izvore pa mi djeluju vjerodostojnije informacije nego ovo na fb

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 460
8.1.2012 11:50:10   
Medić*
Ne znam koja je prica tacna u vezi ove male curice, u svakom slucaju jako je potresno 

Nema vece institucije od roditelja!

Neposredna veza do poruke: 461
8.1.2012 12:38:11   
*Boo*

užas

prestrasno! user posted image user posted image user posted image

Moje srecice ♥ ♥
15.6.2008.
16.10.2011.

(odgovor članu Dida79)
Neposredna veza do poruke: 462
8.1.2012 13:21:56   
*Boo*

Meni je to dosta pomoglo...dusa moja mala...ponekada bi mi nesto pomogla, npr. odnijela prljavi tanjir na pranje, pa bi me pitala-jel ovo dobro ponasanje?-...a ja bi rekla da jeste i onda bih je nagradila..Uglavnom mi smo dosta napredovali

moja se već dugo ponaša ovako, sama nosi svoj tanjir, uvuče stolicu nakon jela, zna za nagradu i kaznu

svaka cast...samo nek ide u tom smjeru...ja sam se pravo napatila dok sam joj usadila neke opste stvari..zapravo jos uvijek joj usadjujem..ali se manje patim kako je veca user posted image

Moje srecice ♥ ♥
15.6.2008.
16.10.2011.

Neposredna veza do poruke: 463
8.1.2012 13:53:27   
hanabanana
http://www.ringeraja.ba/forum/Batina_%28ni%29je_iz_raja_iza%C5%A1la/m_11688/tm.htm

Zar ovo nije ista tema....
Svoj stav o batinama sam rekla na ovoj gore.
Batina nije izašla iz raja. I tačka.

(odgovor članu zeze)
Neposredna veza do poruke: 464
9.1.2012 12:00:13   
pocahontas

užas

draga, ovo je klasična internet budalaština i klasični spam i montaža..mislim da je mala preslatka i sasvim dobrouser posted image ..ja ovu sliku vidjeh negdje, istog ovog djeteta ali samo sa pričom da je neko od dvogodisnjaka u obdanistu ovako premlatio...tkao bombastican naslov...ja ovakve stvari ne lajkam, ne staljam na status niti saljem mailovima...ljudi koji ovo proizvoda na taj način skupljaju nase licne podatke na FB i obradjuju ih za raznorazne svrhe..cisto da znate, čula sam da je u autriji je opcija LIKE na FB zabranjena! i neka je! user posted image

Bilježim se sa štovanjem

Neposredna veza do poruke: 465
9.1.2012 12:32:38   
veeseelaa

draga, ovo je klasična internet budalaština i klasični spam i montaža..mislim da je mala preslatka i sasvim dobrouser posted image

hB, nije mi bilo dobro kad vidjeh sliku

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 466
9.1.2012 12:39:51   
pocahontas

draga, ovo je klasična internet budalaština i klasični spam i montaža..mislim da je mala preslatka i sasvim dobrouser posted image

hB, nije mi bilo dobro kad vidjeh sliku

ma ja kad god vidim te kretenske slike po drustvenim mrezama i mailovima, ne obazirem se jer znam sto posto (to je citav biznis) da je SPAM!!!!!..samo ono sto je zvanicna potvrdjena informacija i sto je bilo na nekom dnevniku to vjerujem...

Bilježim se sa štovanjem

Neposredna veza do poruke: 467
10.1.2012 18:26:58   
Nunichi

I pocela mi je govorit glupaco jedna, a ja to njoj stvarno nikad ne govorim

mene moja ne vrijedja, jednom mi je rekla da lažem i poludila sam user posted image
ne govori mi ružne riječi, ne psuje, ne lomi stvari i tome slično al npr skače po krevetu do besvjesti, lupa nogicama nanu, maltretira oca da sidje s kreveta jer je to njeno mjesto user posted image i ako joj se ne udovolji plače do ludilauser posted image
u suštini kad razmislim moje dijete nema problem samnom već s drugim ljudima user posted image mene nekako pomajmanje maltretira user posted image

hehehe sad i ja citajuci nadodjoh na isti zakljucak. Joj najvise mi smeta to peglanje to je moje, nemoj ti, ustani ti, dodaj ti...naredjuje ko velika, uz onaj neki iritirajuce-kmekavi ton.  Samo sto mene tada ne nervira ona, nego oni koji joj popustaju. user posted image I onda ona i ja na razgovor i svi nju tuzno gledaju jer ja ne dopustam da sjedi djedu bukvalno na glavi (tako je i rekla, hocu da ti sjednem na glavu i pocela da se krevelji i jase covjeka).
Uvijek pokusam lijepo i normalno da objasnim, njenim jezikom, da razumije...nakon toga necim njoj primamljivim, onda prijetim, pa se posvadjamo i na kraju dobije po guzi. U zadnje vrijeme prijetim coskom...uh to mrzi bas. Mada ni to nije bukvlano cosak, stoji onako pored fotelje i urla na sav glas pola minute, dodje izvinjava se po pola sata, umiljava, mazi i kud koji mili moji.
Stvarno je tesko odgojiti dijete...meni je to svaki dan sve jasnije. U sustini kod nje je sve APP- ako prodje, prodje. Pa kako kod koga...user posted image

Neposredna veza do poruke: 468
10.1.2012 18:34:37   
niki83
Joj Nunichi, ismijah se user posted image user posted image Najbolje je ovo penjanje da sjedi na glavi..a nadjemo se svi u ovome..user posted image
Ma kakvi lahko.. Ja samo citam na ovoj temi..neci nista da komentarisemuser posted image

N&N

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 469
10.1.2012 18:39:38   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: niki83

Joj Nunichi, ismijah se user posted image user posted image Najbolje je ovo penjanje da sjedi na glavi..a nadjemo se svi u ovome..user posted image
Ma kakvi lahko.. Ja samo citam na ovoj temi..neci nista da komentarisemuser posted image

najbolje je tako...pozzuser posted image

(odgovor članu niki83)
  Neposredna veza do poruke: 470
10.1.2012 18:47:51   
sheri
ja sam skontala da je jedina konstanta, i kod svih je tako, u odgoju djeteta da roditelj nikad ne kaze  nikad. to nikad , se odmah odbije od glavu. 

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 471
10.1.2012 22:56:16   
veeseelaa
Uvijek pokusam lijepo i normalno da objasnim, njenim jezikom, da razumije...nakon toga necim njoj primamljivim, onda prijetim, pa se posvadjamo i na kraju dobije po guzi.

isto user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 472
29.1.2012 10:53:07   
veeseelaa
džaba odgoj gen je čudo

http://www.sarajevo-x.com/scitech/nauka/kriminal-i-zivot-na-ivici-opasnosti-je-u-genima/120126132

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 473
29.1.2012 13:09:24   
Blue rose RR

džaba odgoj gen je čudo

http://www.sarajevo-x.com/scitech/nauka/kriminal-i-zivot-na-ivici-opasnosti-je-u-genima/120126132

Ako uzmemo u obzir ko je pravio ovu analizu, ljudi čiji su pretci osuđenici i kriminalci koji su naselili taj kontinent, onda se slažem da ova teza važi.
Ali samo na području tog kontinenta.

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

Neposredna veza do poruke: 474
29.1.2012 14:54:37   
chuci
IZVORNA PORUKA: sheri

ja sam skontala da je jedina konstanta, i kod svih je tako, u odgoju djeteta da roditelj nikad ne kaze  nikad. to nikad , se odmah odbije od glavu. 

ovako ja pođem reći nikad pa nešto, pa preokrenem u nikad danas ....user posted image

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *