Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ma od kud sad ovo....prije neki dan citam clanak i tamo pise da je ovu djevojcicu izudarala njezina vrsnjakinja u vrticu
i ja sma ovo čitala...da je u vrtiću...međutim dosta toga sa Fb zaista sa rezervom primim kao informaciju...tako d ašta god je mene bol ove curice rastužila na koji god način da je zadobila ove modrice strašno je
i ja sma ovo čitala...da je u vrtiću...međutim dosta toga sa Fb zaista sa rezervom primim kao informaciju...tako d ašta god je mene bol ove curice rastužila na koji god način da je zadobila ove modrice strašno je
RE: Odgoj bez batina - konkretni primjeri 8.1.2012 11:15:13
bananica
jadno dijete ja i nisam povjerovala u pricu da ju je istukla vrsnjakinja i to jos u vrticu, bas mi je zvucalo smijesno, prvo otkud malom djetetu toliko snage, da bas tako udari, a drugo za ovakvo premlacivanje ipak treba vremena, pa nisu vaspitacice otisle kuci
RE: Odgoj bez batina - konkretni primjeri 8.1.2012 13:21:56
*Boo*
Meni je to dosta pomoglo...dusa moja mala...ponekada bi mi nesto pomogla, npr. odnijela prljavi tanjir na pranje, pa bi me pitala-jel ovo dobro ponasanje?-...a ja bi rekla da jeste i onda bih je nagradila..Uglavnom mi smo dosta napredovali
moja se već dugo ponaša ovako, sama nosi svoj tanjir, uvuče stolicu nakon jela, zna za nagradu i kaznu
svaka cast...samo nek ide u tom smjeru...ja sam se pravo napatila dok sam joj usadila neke opste stvari..zapravo jos uvijek joj usadjujem..ali se manje patim kako je veca
draga, ovo je klasična internet budalaština i klasični spam i montaža..mislim da je mala preslatka i sasvim dobro ..ja ovu sliku vidjeh negdje, istog ovog djeteta ali samo sa pričom da je neko od dvogodisnjaka u obdanistu ovako premlatio...tkao bombastican naslov...ja ovakve stvari ne lajkam, ne staljam na status niti saljem mailovima...ljudi koji ovo proizvoda na taj način skupljaju nase licne podatke na FB i obradjuju ih za raznorazne svrhe..cisto da znate, čula sam da je u autriji je opcija LIKE na FB zabranjena! i neka je!
RE: Odgoj bez batina - konkretni primjeri 9.1.2012 12:39:51
pocahontas
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
draga, ovo je klasična internet budalaština i klasični spam i montaža..mislim da je mala preslatka i sasvim dobrouser posted image
hB, nije mi bilo dobro kad vidjeh sliku
ma ja kad god vidim te kretenske slike po drustvenim mrezama i mailovima, ne obazirem se jer znam sto posto (to je citav biznis) da je SPAM!!!!!..samo ono sto je zvanicna potvrdjena informacija i sto je bilo na nekom dnevniku to vjerujem...
RE: Odgoj bez batina - konkretni primjeri 10.1.2012 18:26:58
Nunichi
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
I pocela mi je govorit glupaco jedna, a ja to njoj stvarno nikad ne govorim
mene moja ne vrijedja, jednom mi je rekla da lažem i poludila sam ne govori mi ružne riječi, ne psuje, ne lomi stvari i tome slično al npr skače po krevetu do besvjesti, lupa nogicama nanu, maltretira oca da sidje s kreveta jer je to njeno mjesto i ako joj se ne udovolji plače do ludila u suštini kad razmislim moje dijete nema problem samnom već s drugim ljudima mene nekako pomajmanje maltretira
hehehe sad i ja citajuci nadodjoh na isti zakljucak. Joj najvise mi smeta to peglanje to je moje, nemoj ti, ustani ti, dodaj ti...naredjuje ko velika, uz onaj neki iritirajuce-kmekavi ton. Samo sto mene tada ne nervira ona, nego oni koji joj popustaju. I onda ona i ja na razgovor i svi nju tuzno gledaju jer ja ne dopustam da sjedi djedu bukvalno na glavi (tako je i rekla, hocu da ti sjednem na glavu i pocela da se krevelji i jase covjeka). Uvijek pokusam lijepo i normalno da objasnim, njenim jezikom, da razumije...nakon toga necim njoj primamljivim, onda prijetim, pa se posvadjamo i na kraju dobije po guzi. U zadnje vrijeme prijetim coskom...uh to mrzi bas. Mada ni to nije bukvlano cosak, stoji onako pored fotelje i urla na sav glas pola minute, dodje izvinjava se po pola sata, umiljava, mazi i kud koji mili moji. Stvarno je tesko odgojiti dijete...meni je to svaki dan sve jasnije. U sustini kod nje je sve APP- ako prodje, prodje. Pa kako kod koga...
RE: Odgoj bez batina - konkretni primjeri 10.1.2012 18:34:37
niki83
Joj Nunichi, ismijah se Najbolje je ovo penjanje da sjedi na glavi..a nadjemo se svi u ovome.. Ma kakvi lahko.. Ja samo citam na ovoj temi..neci nista da komentarisem
RE: Odgoj bez batina - konkretni primjeri 10.1.2012 18:39:38
Anoniman
IZVORNA PORUKA: niki83
Joj Nunichi, ismijah se Najbolje je ovo penjanje da sjedi na glavi..a nadjemo se svi u ovome.. Ma kakvi lahko.. Ja samo citam na ovoj temi..neci nista da komentarisem
RE: Odgoj bez batina - konkretni primjeri 10.1.2012 22:56:16
veeseelaa
Uvijek pokusam lijepo i normalno da objasnim, njenim jezikom, da razumije...nakon toga necim njoj primamljivim, onda prijetim, pa se posvadjamo i na kraju dobije po guzi.
Ako uzmemo u obzir ko je pravio ovu analizu, ljudi čiji su pretci osuđenici i kriminalci koji su naselili taj kontinent, onda se slažem da ova teza važi. Ali samo na području tog kontinenta.