Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave i RR djeca 17.12.2011 15:53:28
Visnja RR
vratila se i ja iako sam sa mamaalmom i bannaicom sve ispratila i jos zasjela Bilo predivno...kompletna prica i fotke idu kasnije kad mi ih dadada proslijedi...
veeseela sa OBN rekose veceras u 22 a kasnije mi neko rece da je cuo i u 19 h Pink ce napraviti prilog najvjerovatnije za sljedecu emsijisu dobar komsija a moguce da ce ici jos u nekim emisijama...javim kad saznam...
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave i RR djeca 17.12.2011 16:58:43
lilix
mi davno stigli kući i pospali odmah djeca od uzbuđenja, a ja malo i od umora ; sve u svemu bilo je prelijepo, kao uostalom i prošle godine; Višnja još jednom svaka ti čast na trudu i ljubavi koju si nesebično uložila u ovaj projekat
dadada ženo valjaju li išta te slike ja sam se trudila al moram da priznam da je bilo dosta "borbe" da se uspije šta uslikati
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave i RR djeca 17.12.2011 17:09:21
Anoniman
IZVORNA PORUKA: lilix
mi davno stigli kući i pospali odmah djeca od uzbuđenja, a ja malo i od umora ; sve u svemu bilo je prelijepo, kao uostalom i prošle godine; Višnja još jednom svaka ti čast na trudu i ljubavi koju si nesebično uložila u ovaj projekat
dadada ženo valjaju li išta te slike ja sam se trudila al moram da priznam da je bilo dosta "borbe" da se uspije šta uslikati
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave i RR djeca 17.12.2011 18:27:52
Hanady RR
veče...i mi smo konačno stigli iz hodanja...od umora se u autu zaspalo... divno je bilo... al dosta emotivno...ta dječica iz doma ljepote drage srce su mi skamenili...ti osmjesi i radosto iskrene ...predivni su svi do reda... sa nekima smo raja i obećle smo da ćemo mu doću u goste...i baš hoćemo nas tri lijepo se spremiti i njega tražiti
hvala svim sponzorima zaista vrijedni su spomena... paketići su divni...a posebno veliko hvala Cro S.-u divan predivan gest za dječicu iz doma
Eh dadada i pomoćnice lilix...jeste s eumorile sal ste posao obavile bilo je zaista puno dječice...mašalllah neka nas ima
Lijepo je bilo sresti one koje nismo upoznali rpije, upoznati nove i porvesti divan dan u zinzibaru ( njima veliko hvala i dragim animatoricama za predivnu predstavu) i naravno deda Marzu koji je poslao povratnu info...predivno porveden sunčani dan...deda mraz je presretan jer je obavio divnu misiju sa RR-om
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave i RR djeca 17.12.2011 18:51:12
Dida79
Da se i mi tuspasimo,odlicno nam je bilo vidjela sam mnogo dragih zenica i prelijepe djece..Jos jedno hvala rr, hvala sponzorima a boga mi veliko hvala nasoj Visnji
Djeca iz doma su premedena kada pomislim na njih nekako mi se srce stegne...jedan maleni djecak je toliko plakao za paketicom a htio je samo sokic da uzme Meni kad srce nije puklo tada
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave i RR djeca 17.12.2011 19:10:56
taurus
mi produžili dalje iz zanzibara i tek sad stigli kući
bilo je prelijepo, ma zapravo nema adekvatne riječi da opišem današnje druženje
djeca iz doma su divna, mene su raspalkali...stvarno se nisam mogla kontrolisati kada sam vidjela njihove osmijehe i oduševljenje zbog paketića...morala sam izaći malo da se smirim posebno me rasplakala djevojčica koja se zove emina, cijelo vrijeme je bila oko mene i kada smo krenuli ja pružam ruku svom R da ga vodim, a ona potrča i daje mi ruku da i nju povedem....ma ja sam odmah a i ona mala djevojčica u ljubičastoj haljinici (ne znam joj ime) je
za family plus...poklon je prekrasan
višnja hvala ti što si danas izmamila toliko dječijih osmijeha i što si unijela radost u njihova srca, evo ja bih opet mogla
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave i RR djeca 17.12.2011 19:15:33
pocahontas
mi smo se tek sad probuduli..pali u bandak od 16-19h bilo njam je odlično ,divno, prekrasno! jedno veliko hvala odnas! upoznali smo i družili se s puno lijepe dječice i lijepih mama veselica, emica_sa, amani12, lady, hanady, dadada, sahara, neki (valjda neki li tako nešto)i ostale..družili se s djecom iz doma i zajedno s njima pojeli sve iz paketića odmah (R. nije ništa skontao, pa nije bilo plača i dreke)
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave i RR djeca 17.12.2011 19:16:41
pocahontas
IZVORNA PORUKA: taurus
mi produžili dalje iz zanzibara i tek sad stigli kući
bilo je prelijepo, ma zapravo nema adekvatne riječi da opišem današnje druženje
djeca iz doma su divna, mene su raspalkali...stvarno se nisam mogla kontrolisati kada sam vidjela njihove osmijehe i oduševljenje zbog paketića...morala sam izaći malo da se smirim posebno me rasplakala djevojčica koja se zove emina, cijelo vrijeme je bila oko mene i kada smo krenuli ja pružam ruku svom R da ga vodim, a ona potrča i daje mi ruku da i nju povedem....ma ja sam odmah a i ona mala djevojčica u ljubičastoj haljinici (ne znam joj ime) je
za family plus...poklon je prekrasan
višnja hvala ti što si danas izmamila toliko dječijih osmijeha i što si unijela radost u njihova srca, evo ja bih opet mogla
i ova curica je s namam bila i jos jedna, mislim da reče da se zove iman..preslatke su a i haljinice su im