Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave i RR djeca 16.12.2011 22:36:43
lilix
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
Plan za sutra
- Djeca Doma dolaze u 11...pa bi bilo dobro da mi dolazimo vec 15 minuta ranije da se ne gurtamo svi u 11 na ulazu... - malo se upoznajemo i igramo do 11:30... - u 11:30 ce nam Zanzibar pripremiti jedno predstavu u trajanju od 20 minuta... - 1o minuta odmora ili igre... (za to vrijeme dadada dati instrukcijesvojoj pmocnici oko fotoaparata) - u 12 h dolazi DM s paketicima....
Nadam se da ce nam se pridruziti i mediji koji su obecali sve popratiti...
kad se podjele paketici kahvenisanje
jesam li ja dadadina pomoćnica
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave i RR djeca 16.12.2011 22:37:29
Hanady RR
jesi lilix još u startu
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave i RR djeca 16.12.2011 22:37:35
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: salmy
draga pomjeri ako mozes jos...prosli put je samo podjla trajala 2 sata ili da se zarovim u paketice i dam tvoj paketic medju prvim...
A joj 2 sata? malo mi previse pomjerati.Ili da se zarovis ipak Ako ce toliko dugo trajati onda ne bih ni dolazili Malo mi previse traziti 2 sata da kasnim
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave i RR djeca 16.12.2011 22:38:20
neki x
Visnja svaka cast
ja se samo nadam da necu zakasniti na posao,trebala sam raditi od 12,ali sam pomerila do 1 pa se nadam da necu zakasniti
I ja necu stici kahvenisati Radim od 14h,tako da se nadam da cu stici Visnja,svaka cast za sve A taj poklon,te drustvene igre su za malu raju iz doma?Hej mogu misliti njihove radosti,sjecam se kako je bilo prosle godine
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave i RR djeca 16.12.2011 22:38:45
salmy
draga pomjeri ako mozes jos...prosli put je samo podjla trajala 2 sata ili da se zarovim u paketice i dam tvoj paketic medju prvim...
A joj 2 sata? malo mi previse pomjerati.Ili da se zarovis ipak Ako ce toliko dugo trajati onda ne bih ni dolazili Malo mi previse traziti 2 sata da kasnim
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave i RR djeca 16.12.2011 22:41:49
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: neki x
Visnja svaka cast
ja se samo nadam da necu zakasniti na posao,trebala sam raditi od 12,ali sam pomerila do 1 pa se nadam da necu zakasniti
I ja necu stici kahvenisati Radim od 14h,tako da se nadam da cu stici Visnja,svaka cast za sve A taj poklon,te drustvene igre su za malu raju iz doma?Hej mogu misliti njihove radosti,sjecam se kako je bilo prosle godine
e vala
al hajd bar ćeš uspjeti doći...i to je dobro
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave i RR djeca 16.12.2011 22:46:22
neki x
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
IZVORNA PORUKA: neki x
Visnja svaka cast
e vala
al hajd bar ćeš uspjeti doći...i to je dobro
Ma vjeruj da sam toliko tih kahvenisanja i druzenja propustila zbog šugavog radnog vremena Al sam vas pozeljela i slucajno se ugurah na spisak Se vidimo
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave i RR djeca 16.12.2011 22:49:16
sweet BaBy
ov je zadnji spisak ...niko ga ocito ne vidi
1. Mamaalma RR - Lajla 3. neki x - Sead i Said- 4. skvo rr i uma 5.lilix i Benjamin i Berina 6.New mama i Ajna 7.Mala Selma-Afan 8. Emi7908 - Eman 9. jednaa i Danin 10. tealana - Lana 11. HanaBana - Hana 12. bananica - danija 14. Hanady RR - Hanadi i Farah 15. Samimamin - Sami 16.Dida 79 -Vildan 17. tekja - Vedad 18. Lady26 - Lana 19. dadada i Andrej 20.dinaa-Anesa 22.Emica_sa Alan , Farah 24. Tajra - tajra i Riana 25. edijevamama, Edib 26. blue rose RR - M.A. 27. Vesela Ajša, 2 godine 28. Neca xxx + Lana 29.gvendolina-Ajdin 30. maja RR - andrej 31. pocahontas - Rafael 32. Amrino - Hamza Imran 34. Emmy Hena i Uma 35. Zaha jedno djete 36. Sahara - Ajna 37. Amani - Aman 38. Salmy - Afan 39. taurus - Rijad 41. delfin - 2 42. laly -Anes 44. Rabi - Adnan 45. Idana - Rijad 46. babina beba-Mejrem 47 edijevamama- EDIB 48 DzenanaG 50. lila_25
dakle berina je falila na spisku
pa sta je sad ovo??? Zasto nas nema????? A prijavljeni smo, sad sasvim slucajno vidjela da nema moje djevojcice
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave i RR djeca 16.12.2011 22:54:39
Visnja RR
samo me napomeni
Super imas sminkanje od mene
oooooo dalo bi se razgovarati o tome...godinama trai8m nekog da me nasminka drugacije od nacina na koji to ja tradim :))) OT
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave i RR djeca 16.12.2011 23:00:47
Dida79
Jaooo i mi smo tako uzbudjeni hajde sto djete ali i ja Moj je Vildan u 21,00 otisao spavati a danas me je najmanje 10 puta pitao jel sutra mama dolazi DM
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave i RR djeca 16.12.2011 23:04:29
lilix
duša draga mi još ne spavamo, moj Benjo je u iščekivanju snijega nije baš siuran da će biti paketića ako nema snijega ; i sad samo priča o prošlogodišnjoj novogodišnjoj rr zabavi, i ne mogu da vjerujem čega se sve sjeća
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave i RR djeca 16.12.2011 23:05:56
sweet BaBy
Evo sad sam iscitavala malo ovu temu i vidim da je Dida79, vjerovatno, nenamjerno zaboravila upisati nas, ali hB da visnja ima spisak Bili smo na spisku odmah poslije Idane.
< Poruku je uredio sweet BaBy -- 16.12.2011 23:07:24 >
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave i RR djeca 16.12.2011 23:06:03
neki x
IZVORNA PORUKA: Dida79
Jaooo i mi smo tako uzbudjeni hajde sto djete ali i ja Moj je Vildan u 21,00 otisao spavati a danas me je najmanje 10 puta pitao jel sutra mama dolazi DM
Visnja svaka cast bas si se potrudila
Ja svojima ne spominjem ni paketice,ni Deda Mraza,pa neka bude brate suprise
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave i RR djeca 16.12.2011 23:07:30
salmy
samo me napomeni
Super imas sminkanje od mene
oooooo dalo bi se razgovarati o tome...godinama trai8m nekog da me nasminka drugacije od nacina na koji to ja tradim :))) OT
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave i RR djeca 16.12.2011 23:09:42
Dida79
IZVORNA PORUKA: sweet BaBy
Evo sad sam iscitavala malo ovu temu i vidim da je Dida79, vjerovatno, nenamjerno zaboravila upisati nas, ali hB da visnja ima spisak Bili smo na spisku odmah poslije Idane.
Zaista nije bilo namjerno mozda sam slucajno obrisala ipak je jutro bilo a ja tek ustala...kad sam htjela prekontrolisati spisak malac me je zvao tako da je to tako ostalo
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave i RR djeca 16.12.2011 23:11:37
Dida79
IZVORNA PORUKA: lilix
duša draga mi još ne spavamo, moj Benjo je u iščekivanju snijega nije baš siuran da će biti paketića ako nema snijega ; i sad samo priča o prošlogodišnjoj novogodišnjoj rr zabavi, i ne mogu da vjerujem čega se sve sjeća
Nevjerovatno kako se i moj svega sjeca od proslogodisnje zabave pametnice male