Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave i RR djeca 16.12.2011 13:28:35
babina beba
Treba li kome prevoz? Od Otoke do Ilidze, mogu mamu s jednim djetetom ili eventualno dvoje da se malo poguraju na zadnjem sjedistu . Ovo nudim u polasku, za povratak ne garantujem.
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave i RR djeca 16.12.2011 15:05:13
lely
I mi potvrđujemo dolazak i jedva čekamo ,čak mi se čini da je mama nestrpljivija od dječaka ...baš sam pozeljela neku kaficu sa rr ženicama.
I još nešto...dodala bih poruku za Anesa od DM,a ako je to sad problem dodati nema veze Poruka je da malo bolje sluša svoje roditelje i da ne plače za gluposti,da bude hrabar kao spiderman.
Veliko hvala i u moje ime prije svega Višnji jer valjalo je sve ovo organizovati. Ženo ti si zmaj i često se pitam kako sve stižeš Naravno hvala i svima koji su doprinijeli ovom lijepom događaju.
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave i RR djeca 16.12.2011 15:31:40
tajcika
drage moje uzivajte sutra u druzenju,lijep provod ,a djeci pravi veseli dan,sigurno ce vam biti super ,a za pojedine posebno veliki ljubite djecicu i nadam se da se vidimo nekad
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave i RR djeca 16.12.2011 21:39:45
lila25
Tek sad ugledah i mi na spisku ali mi necemo moci kasno vidjeh vec smo isplanirali nesto drugo bas mi je krivo mislila sam da je to konacan spisak,nek neko drugi umjesto nas...pozz lijep provod uzivajte svi posebno djecica.
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave i RR djeca 16.12.2011 21:42:14
Visnja RR
Lila hvala sto si javila tvoj paketic cemo prslijediti jednoj nasoj forumasici koja je zeljela da ostane anonimna a pozeljla je paketic svojoj djecici ...a nije u mogucbosti da kupi... Obzirom da je i Maja RR odustala i njen paketic ce biti proslijedjen jednoj mami koja se hrabro bori za zdravlje svoje bebice..
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave i RR djeca 16.12.2011 21:46:45
veeseelaa
Veliko hvala i u moje ime prije svega Višnji jer valjalo je sve ovo organizovati. Ženo ti si zmaj i često se pitam kako sve stižeš user posted image user posted image Naravno hvala i svima koji su doprinijeli ovom lijepom događaju.user posted image
i ja isto da poručim zaista divno od tebe Višnja, sve ove dane si angažirana na ovom projektu, noću pakuješ paketiće... fakat nemam riječi, svaka čast
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave i RR djeca 16.12.2011 22:00:24
bananica
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
Lila hvala sto si javila tvoj paketic cemo prslijediti jednoj nasoj forumasici koja je zeljela da ostane anonimna a pozeljla je paketic svojoj djecici ...a nije u mogucbosti da kupi... Obzirom da je i Maja RR odustala i njen paketic ce biti proslijedjen jednoj mami koja se hrabro bori za zdravlje svoje bebice..
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave i RR djeca 16.12.2011 22:03:31
neki x
IZVORNA PORUKA: Visnja RR tvoj paketic cemo prslijediti jednoj nasoj forumasici koja je zeljela da ostane anonimna a pozeljla je paketic svojoj djecici ...a nije u mogucbosti da kupi... Obzirom da je i Maja RR odustala i njen paketic ce biti proslijedjen jednoj mami koja se hrabro bori za zdravlje svoje bebice..
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave i RR djeca 16.12.2011 22:15:21
Visnja RR
emi7908 mi je pomogla da odvezemo 6 veliki vreca poklona... a sutra ce MM da doveze jos 4 (zajedno sa mnom) ... Vidjela sam veeeliki poklon koji je obezbjedio CrYo Save predivno upakovano u oooogromni poklon sa puno drustvenih igara...
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave i RR djeca 16.12.2011 22:21:27
Visnja RR
Plan za sutra
- Djeca Doma dolaze u 11...pa bi bilo dobro da mi dolazimo vec 15 minuta ranije da se ne gurtamo svi u 11 na ulazu... - malo se upoznajemo i igramo do 11:30... - u 11:30 ce nam Zanzibar pripremiti jedno predstavu u trajanju od 20 minuta... - 1o minuta odmora ili igre... (za to vrijeme dadada dati instrukcijesvojoj pmocnici oko fotoaparata) - u 12 h dolazi DM s paketicima....
Nadam se da ce nam se pridruziti i mediji koji su obecali sve popratiti...
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave i RR djeca 16.12.2011 22:32:10
salmy
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
draga pomjeri ako mozes jos...prosli put je samo podjla trajala 2 sata ili da se zarovim u paketice i dam tvoj paketic medju prvim...
A joj 2 sata? malo mi previse pomjerati.Ili da se zarovis ipak Ako ce toliko dugo trajati onda ne bih ni dolazili Malo mi previse traziti 2 sata da kasnim