Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave i RR djeca 17.12.2011 22:15:23
neki x
IZVORNA PORUKA: neki x
Eh evo i mene,zena tek maloprije s posla Prvo da kazem da sam totalno blesava zena,da nema blesavije Ne uslikah se ni sa jednom od vas,aaaaaaa
Drugo,jos jednom hvala zeni velikog srca,tj. nasoj Visnji,zatim svima koji su ucestvovali u ostvarenju RR bajke
Trece,bilo je divno,ali zaista,drago mi je da sam upoznala jos divnih zenica,super ste mi sve,kao sto napisah u novogodisnjoj zelji,divne ste,svaka na svoj nacin,JEDINSTVENE
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave i RR djeca 17.12.2011 22:31:33
dinaa
Evo da se ija tuspasim,bilo mi je oooooooodlicno,predivno,moja curica je odusevljena a i ja naravno. Hvala svima koji su danas obradovali onu silnu djecicu,Visnja posebno tebi Drago mi je sto sam upoznala nove zenice,fino kafenisala...ma sve super,djecica su me posebno odusevila,ljepote drage.E sad odoh pregledat slike
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave i RR djeca 17.12.2011 22:56:33
Amyla
Cestitam od srca Visnji, cijeloj organizaciji RR, svima koji su učestvovali u ovako divnom gestu...mi nismo bili, jos smo mali (ali iduce godine aBd nadam se) ali na slikama sam vidjela da je bilo sve savrseno...Iskrene cestitke i lijep pozdrav
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave i RR djeca 17.12.2011 23:15:48
lely
Evo još jednom da se zahvalim svima,a Višnji po najviše na divnoj zabavi za dječicu,a Bogami i mame Sve je bilo super i tako mi ja drago što sam vidjela ženice koje već znam a i upoznala nove-drage moje sve ste mi za 10 prave mačke . Moj dječak me je cijeli dan zapitkivao zašto crvenkapa nije dobila paketić ,eh ta djeca tako su svi slatki....
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave i RR djeca 18.12.2011 0:41:03
neki x
IZVORNA PORUKA: gvendolina
Gvendolina,jesi ovo ti slikala?Zaklela bih se da sam ja jednu ovakvu uslikala Kako god,divni su
valjda jesam i meni se sve pomjesalo
Al ne upoznasmo se nas dvije,ili mi se i to pomijesalo,vise ne znam ni koja je koja zena,a pogotovo dok povezem nickove sa zenama,ma heeeeeeeeeeeeeeeeeej
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave i RR djeca 18.12.2011 0:45:46
gvendolina
IZVORNA PORUKA: gvendolina
Gvendolina,jesi ovo ti slikala?Zaklela bih se da sam ja jednu ovakvu uslikala Kako god,divni su
valjda jesam i meni se sve pomjesalo
Al ne upoznasmo se nas dvije,ili mi se i to pomijesalo,vise ne znam ni koja je koja zena,a pogotovo dok povezem nickove sa zenama,ma heeeeeeeeeeeeeeeeeej
ja sam tebe vidjela,prepoznala sam te sa slika a mozda smo se nekad i upoznale ali se ne stigoh ni pozdraviti jer sam morala furati za onim svojim trckaralom
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave i RR djeca 18.12.2011 0:47:28
Emmy
I nama je iskustvo bilo neopisivo. Mene neke emocije uhvatile samo bih plakala, na momente tužna zbog djece iz Doma, a na momente presretna zbog prelijepe atmosfere i smješaka preslatke dječice. Hvala svima koji su ovo omogućili i moram priznati da sam ponosna što sam dio ove zajednice. Svima veliki
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave i RR djeca 18.12.2011 0:52:31
edijevamama
kao prvo Visnja svaka cast, to nemoze svako stvarno si zena i osoba prije svega za primjer. Predivno je bilo a ujedno i jako tuzno, cijeli dan mi je malena na pameti koja je samo isla od jedne zene do druge i uvalacila im se da je grle :(. Dusa draga zeljna zagrljaja.
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave i RR djeca 18.12.2011 8:19:14
lilix
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
cijeli dan mi je malena na pameti koja je samo isla od jedne zene do druge i uvalacila im se da je grle :(. Dusa draga zeljna zagrljaja.
a procedura za usvojiti dijete do bola a toliko ima divnih ljudi koji bi pružili ljubav i topli dom
i meni je cijelo vrijeme na pameti jedan mali dječak, stalno je hodao oko mm i pružao mu ruke da ga uzme u naručje , te scene njega sa ispruženim rukama- ne izlaze mi iz glave, duše drage male napaćene
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave i RR djeca 18.12.2011 10:57:31
Mala Selma
Nama je bilo predivno, veliko hvala jos jednom Visnji na organizaciji, sponzorima i RR-u Ipoznala sam mnogo zenica, pila kafu, uzivala u igri, Deda Mraz mi je bio predivan, djecica iz Doma su divna, ali mi je najsladji bio Vedo od Tekje, ma divan je