Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave i RR djeca 17.12.2011 19:17:41
taurus
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
Asja se zahvaljuje teta taurus i njenom divnom sinu na poklonu... pajkila je i kad se probudila cekao ju je poklon... :**** odusevljena je
nema na čemu, to je sitnica koja nije vrijedna spomena asja je još uvijek mala da bi shvatila koliko je njena mama danas djece obradovala, ali kada poraste ima mnogo razloga da bude ponosna na takvu mamu
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave i RR djeca 17.12.2011 20:22:30
lilix
Višnja, dadada hoće li biti još ovih slika, pošto mojih dvoje piladi ovdje nema il da mi ih dadada pošalje na mail - ono preko štele, ko svom pomoćniku
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave i RR djeca 17.12.2011 20:27:37
Anoniman
Teta V. vjerovatno mora smanjiti fotografije za forum...ja sam ih smanjila na dokumente...vjerovatno je i to preveliko...ima preko 200 slika zahvaljujuci tebi
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave i RR djeca 17.12.2011 20:47:25
Hanady RR
ja ne vijdeh ni moju Hanadi...dobro mi imamo naše fotke... nije nam frka naravno
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave i RR djeca 17.12.2011 21:48:44
new mama
Nego da se i ja javim sa utiscima,bilo je zaista prelijepo,djecica odusevljena sto je i najbitnije,puno emocija,smijeha,ma super.. Hvala svim sponzorima na paketicima,mi smo cak i nasu bebicu obradovali poklonom iz paketica Sve u svemu dobra zabava,a tebi Visnja posebno svaka cast na organizaciji i trudu i da onaj veliki paketic me odusevio,a kako su tek djecica reagovala kad su vidjela,predivno
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave i RR djeca 17.12.2011 22:11:24
neki x
Eh evo i mene,zena tek maloprije s posla Prvo da kazem da sam totalno blesava zena,da nema blesavije Ne uslikah se ni sa jednom od vas,aaaaaaa
Drugo,jos jednom hvala zeni velikog srca,tj. nasoj Visnji,zatim svima koji su ucestvovali u ostvarenju RR bajke
Trece,bilo je divno,ali zaista,drago mi je da sam upoznala jos divnih zenica,super ste mi sve,kao sto napisah u novogodisnjoj zelji,divne ste,svaka na svoj nacin,JEDINSTVENE
< Poruku je uredio neki x -- 17.12.2011 22:12:10 >