lost -> RE: Porodilište Tuzla (24.9.2012 10:03:22)
|
IZVORNA PORUKA: Halimaa IZVORNA PORUKA: dzejla2012 ja sam se porodila prije 3,5 mjeseca,prirodno,pa sam odmah sutradan puštena kući,sve je uistinu grozno ma ni doktori nisu nešto,svaka čast pojedinim.jedna je ujutru došla u vizitu i ko iz topa s vrata izvali:"jeste naprdile,majko moja otvorite prozore".a sestre su posebna priča,grozota,neda riječ .kako god da namjestiš bebu imaju prigovor,kad uprljaš čaršaf niko ti ga u inat neće promijenit,koda nismo porođene i sječene.jedva sam čekala da dođem kući da se razrahatim sa svojom bebicom. I meni je ostala trauma od tuzlanskog porodilišta, kad bi opet bila trudna, čini mi se jedini strah bi mi bio od njih tamo. Mislim da bi mame i porodilje, evo možda baš sa ovog foruma, trebale napisati kakvo pismo ili peticiju o situaciji i odnosima gore. Mislim da ne bi bilo neke velike fajde[sm=smiley13.gif] Pa šta mislite gdje završe sve one primjedbe, žalbe, sugestije što se ubacuju u one sandučiće po odjeljenjima[sm=zmeden.gif] Ja mislim da ih spremačice samo istresu u smeće s vremena na vrijeme. To su igre bez granica nažalost i ne može im niko ništa[sm=smiley13.gif] Eh jedino kad bi sve žene porodilje promijenile stav kad odu gore pa se suprostave, pa malo rondaju, traže, zahtijevaju, bune se i žale. Tada možda[sm=smiley13.gif]
|
|
|
|