Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
znam, al hajd nek je proslo, sad ti osigurac ne treba...meni je najgori dio bio bocanje zadnji mjesec i u 6 sedmica iza poroda eh rad onih onolikih injekcija ne bih vise...i radi poroda, iskreno...bilo mi je bas veselo...
znam, al hajd nek je proslo, sad ti osigurac [/b]ne treba...meni je najgori dio bio bocanje zadnji mjesec i u 6 sedmica iza poroda eh rad onih onolikih injekcija ne bih vise...i radi poroda, iskreno...bilo mi je bas veselo...
treba,,,al sad da uzivamo
a kakvo bocanje nemam pojma
Evo i nas s polja. Zacrvenio se nosić mali branka, jesi me ono ti pitala za voće? Mi danas prvi put probali jabuku, a od puna 4 ližemo mrkvu, tikvu i rižine pahuljice. Uranili jesmo, ali zato što s punih 6 idem na posao.
medi, joj kako je maji Bubo sladak!
animagical, daj si tri godine pa onda razmisljaj
Evo i nas malo, ja sam danas zivi les, moja bebi se sinoc budila svako 2 h a danas samo place, razlog su nam zubi, joj pitam se koliko jos mogu ovako izdrzati. Amam pa meni je 5 prevelka. bint pa evo malo i mene da se i ja aktiviram, ali eto slabo stizem jer je E bas nestasna. Sve bebice su preslatke masAllah, sve med do meda
Evo i nas malo, ja sam danas zivi les, moja bebi se sinoc budila svako 2 h a danas samo place, razlog su nam zubi, joj pitam se koliko jos mogu ovako izdrzati. Amam pa meni je 5 prevelka. bint pa evo malo i mene da se i ja aktiviram, ali eto slabo stizem jer je E bas nestasna. Sve bebice su preslatke masAllah, sve med do meda
ih sve se zalis na kg.et sad ce oticii hodajuci za eminom
Silver, ja nisam objektivna jer smo hurme i ja u ljubavi, njih krivim za svoj ekspresni porod Ja ih taj dan pojela skoro citav paket, otisla u bolnicu, kontam da je makar 2cm, kad ono 8cm zjapim Ne mogu ti odmoci. Kad dodjes na desetak dana pred termin, ti fino 3-5kom ujutru, dobre su za sve!
ih sve se zalis na kg.et sad ce oticii hodajuci za eminom
Eh ona mi je jedina nada da cu skinuti ove kg
palachinko Ma pitam ja jer ih volim i uvijek ih jedemo i ja i mm...a bas odavno nisam pa kontam... bili mogla poceti pomalo...ali eto mozda je bolje sacekati jos malo onda...a mm i meni, ona kutija iranskih hurmi traje jedan dan...iz mene ce bebac izletitu kad kihnem onda...
to vam je od žene do žene, meni ništa nije pomoglo, prvi put se 2 dana otvarala, drugi put 8-9 sati....Meni drugi porod duži nego kod nekih prvorotki, a sve sam jela i hurme i ananas i hodala maximalno, pšrala prozore koji dan pred porod ništa, zaheftana i đaba
hajd brisite tamo i ne prepadajte zenu, hoce, pomoci ce, ako grlic bude otvoren za suradnju ove ko ja sto su prenijele pa im niej nista pomagalo nek sute a u prehrani, bolje pomaze keks za otvaranje od hurmi