Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
zumbulcice ta slika je tako lipa, ti sebi napravi kalendar sta te briga
Napravila ja sebi kalendar ali imam neku glupu potrebu da je svi vide,MM kaze idi pokaci po banderama
Tako sam i ja sva kategoricna bila u trudnoci, "nema nikom u četeresnici preko praga" a cim je beba dosla, sve bih poznate i nepoznate zvala da ga dodju vidjet
Tako sam i ja sva kategoricna bila u trudnoci, "nema nikom u četeresnici preko praga" a cim je beba dosla, sve bih poznate i nepoznate zvala da ga dodju vidjet
E pa dobro jutro na novoj temi, vidim zaredale se slike stavicemo i mi danas jednu da nadjemo snahu posto mi je Palačinka trebala biti prija ali rodi se djecak umjesto djevojcice i da sve su bebare
E pa dobro jutro na novoj temi, vidim zaredale se slike stavicemo i mi danas jednu da nadjemo snahu posto mi je Palačinka trebala biti prija ali rodi se djecak umjesto djevojcice i da sve su bebare
Medi, takav je vakat došao, nikad ne reci nikad
Cestitamo propustenje rodjendane i rodjendancice
N je fino spavala (3 budjenja svaka 3 sata i 4. budjenje ustajanje) al je tek zaspala oko ponoci, vilenila..... Sinoc se okrenula prvi puta sa stomaka na ledja, dok se sa ledja na stomak pocela okretat sa 4 mjeseca i to no stop a ovo obruto je tek jednom uradila.
Meni treba doc drugarica, a stan mi je haos, jucer sma bila tako umorna da nisam nista uradila, ah ah a tako mi je sada mrskooo.
Animagical ja se po tebi ravnam za vakcinu, kad bi trebao A primiti, ja sam izracunala da trebam I voditi 12.12. vec me hvata trema , jesam li vam se pohvalila da I vec duze vrijeme zaspi bez ljuljanja, ne ureklo se
Mahdica sad spucao skoro cijelu malu teglicu jabuke, svidjela mu se izgleda i jos dojio poslije, sad ga ublebalo pa zaspao. Sutra cu vala ispeći jabuka u rerni, to mogu i veliki i mali
Sweet, bravo za okretanje! Ih sad počinje disko!
jutro hajd mi razmutite tog leru, vidim da ima, ja tek ustala moja nocna ptica zapi u 12 pa odvali do 10 jesu sve bebare dobro? bebix ova sa 2 mjeseca ide 40 dana iza ona prve sa mjesec, mi bili juce... hB ni temperature ni nista
palachinken a što ćeš peći jabuku, samo ubiješ vitamine ja sam od starta jabuku miksala, ako se ne može umiksati jer je gusto dodaj malo prokuhane i ohlađene vode
potpisujem, mi od pocetka svo voce jedemo svjeze
I da, bravo za Mahdicu sopalicu
jutro hajd mi razmutite tog leru, vidim da ima, ja tek ustala moja nocna ptica zapi u 12 pa odvali do 10 jesu sve bebare dobro? bebix ova sa 2 mjeseca ide 40 dana iza ona prve sa mjesec, mi bili juce... hB ni temperature ni nista
Super, drago mi je da ste prosli bez temperature , mi cemo aBd 05.12 na kontrolu za prstic pa 12.12.na vakcinu, moj I zaspi oko pola 10 -10 iako se pocnemo spremati za spavanje pogasena svjetla, presvucen, hranjenje oko 8 pola 9 ali ja sam zadovoljna
mali evo drinjca na podu (pa se onda pitam što ne voli krevetac)...ja došla malo na RR..pristavila jaje da mu se kuha za ručak :) vrijedna, šta reći... ja se jutros nameračila na onu "Kad lišće pada" sapunicu na Novoj, kad imam šta vidjeti - pao mrak na tom kanalu...tako ja ispih kafu uz teletrubise... palachinken - e svaka ti čast, ti obrazli ženo :) Sok na razgađanje je top! lejla - kako A.?? Tura? bombina - kakva je situacija kod tebe?
taurus vam je već rekla - nema potrebe kuhati voće, jer se izgube svi vitamini...jabuku je možda najbolje izrendati, pa izblendati...ide lakše nego kad je samo isjeckana... eto, dosta od mene za sada :)
Mi isto fino spavamo po noci, jednom se budi da jede i opet pajki. Trebam jedan savjet od malo iskusnijih mama. Od nedjelje ujutro R nije kakio, to je vec 4. dan, znam da je to sve normalno, ali mi ga zao. Ponekad se sav zacrveni i krene plakati. Dala sam mu malo nezasladjene kamilice, masirala mu stomacic, ja jela suhih sljiva iz kompota, ali nista Sta jos da uradim?
I da imam jos jedno pitanje. Posto su nam ove pampersice premium care pri kraju htjela sam kupiti babylove, pa me zanima da li imaju onu rastezivu trakicu (dobili mi sleep&play i na njima nema ona rasteziva trakica). Meni su i ove premium care super, nikada ne propuste nista, ali brate smrde.
Sve bebice su premedene
Poljubac za malene bebare
Minie, babylove imaju najbolju rastezljivu trakicu, bas je fino elastična. Probaj pojesti pure, nas ona oboje očisti Speaking of kaka, M je vec izbacio jabuku iz sebe, kod njega to ekspresno radi. Tacno sam je prepoznala u peleni hahaha
Jutro i od nas,uh a ustale u 6 ..Vala mi je dosadilo svako jutro na ono previjanje Moja E cijeli dan derneci ali je nocu dobrica..Ja je oko 9 presvucem,nahranim i stavim u krevetac..Malo se buni,mlatara nogicama i rukicama,guguce medi i vrtuljku i zaspe..Eh kad bi je tako naucila bilo bi super
Palacinko za M poguziju malu ..Mislim vidi se da si ti obrazli zena ali ne mogu a da ne prokomentarisem da ti u onoj kesi nesto fali,potkosulja,carape ili peskir Minie i mi smo prestali koristiti premium zbog smrada..Par puta mi rekli da mi se dijete ukakilo a ona cista i skockana da bolje ne moze .Sad smo na new baby 2 Nadamo se da su nam bolesne beboline boljše
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
jutro i od nas moj djecak danas super,veseo,raspolozen aman sam hodai smije se ko zna cemu lejla duso kako nam je drug???jel bolje???H je jednu noc prevristao,pojma nemam sta mu je bilo i ja sumnjala na zubice al nema jos nista...kad smo dobili sa 7 i pol mjeseci 2 i vise nista..bice bolje,cuvajte se sunce aaaaaaa javila se ti,neka neka ljubi mi emincicu,aktivnu curicu.. predivnih fotkica od bebara,masaAllah odmor za oci super bebo i kod mene se desilo nocas da H na podu hoce da spava i to na stomaku...a on nikad nije htio na stomacic pa sam u cudu bila,ono paf a inace on se bas bas budi po noci pa je jednu turu odspavao i na podu i et jutros raspolozenje na nivou...
minie - pretpostavljam da ti bebica doji...znam da postoji metoda malo sapuna u guzu ili vrh toplomjera, ali ona se koristi kao baš zadnja mjera..mi smo imali problema sa stolicom tek sa prelaskom na krutu hranu, tako da ne bih znala šta bi ti moglo pomoći...a babylove su odlične, toplo preporučujem (iako smo mi sada na lumpiju merkatorovom)...