Gemelli
|
Jutro zenice, nema me od juce, zatvorena jedna tema otvorena druga, nesto sam kao i upjela procitati Medi_87 i ostale, bebare su vam medovi, mashala nego pricaste o pelenama, moram reci da mi koristimo pampers i meni su odlicne, spavaju po citavu noc i ne bude se mokri, kad kake takodje nema problema osim nekad kad ne promjenim odmah pelenu, pogotovo malom, jer vjerovatno od sjedenja ode preevise nazad, koristimo 4 odavno, iako pise od 7, mi smo od 6 kg, jer 3 je bila postala kratka pogotovo njemu ... a i prestala sam stalno mazati guze, sad samo po potrebi, jer tesko mi oprati guzare od krema,a i nemaju crvenila, osipe i sl sweety, super za okretanje, sad kad je na stomaku, sad ce poceti i dizanje u polozaj za puzanje minie, jednom tako moja mala nije kakila, drugi dan, a uvijek stolica bila redovna i ja namazem guzu kremicom, laganom pocnema masirati i nisam ni min, ona se pocela napinjati i kakila, bas joj godila masaza i da, mala_sa mali guguce kao veliki, samo govori tatatatatata, s tim da je slovo t sa isplazenim jezikom, a neku noc to dugo tatatat, je skratio na samo tata, kad mu se kaze kazi tata, on tata, kazem mama, on tata tako da on ne zove tatu, vec samo to zna reci i voli tasun tasun, pjeva po vazdan legne spavat rukice i tata dok mala tasun samo zna da nogicama da lupka kad pjevamo eto ljubim sve
|