Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Keks je dobra opcija kod mene, nijedan dr. mi nije zabranio,pa sam ja nastavila uredno ga upraznjavati samo mi je sifra kako se mm nisam malo...izoblicila, blago receno...sebi nekako jesam ali on nema problema sa tim izgleda...
Ma nije me strah akuserka sam, ali zavrsila Pravo, pa ne radim taj posao, ali sam vidjela raznih na porodilistu, naravno drugacije je gledati sa strane a drugacije dozivjeti, mada ne bi mi vjerovale kako to odozdo sve izgleda
Ma nikoga mi ne prepadamo bit će kako biti mora , ja koliko god sam se napatila znala sam mora nekad završiti,al da sam na vrijeme znala možda bi i drugačije, al et prošlo je i to... Neke se žene jaaaako rano počnu otvarati sve zavisi, moraju zbog toga i mirovati, ja vala da sam skakala ništa a drugarica prvo rodila 15tak dana prije termina, a drugo sa 7,5mjeseci, u oba slučaja širom otvorena ...dakle ona je jednostavno takve mišićne građe ako se to tako može nazvati ,..ja prvo prenijela 3 dana , a drugo 7 , još kažu ma curica je ranije će, jest šipak, tako da mi trudnoća više ne naumpada...Divim se trećiputmama i ostalim višemajkama...
evo i nas...sta cu dati bebi ako ima proljev...i da o porodu...ja sam se porodila za dvije min.hB,i kad bi mi svaki porod bio takav sto puta bi se porodila,jesam puno hodala i dan prije poroda,odnosno navece sam se porodila u 00:35,cijeli dan sam presjedila na pilates lopti i njezno poskakivala ne znam je li to doprinjelo laksem porodu...
Lepetetka...ma naravno da nema prepadanja, sto bi rekle one babice starije sa porodilista...nisi se derala toliko kad si ga pravila, kontam se...mozda i jeste
kako ko Silver... Ma samo neka prođe hairli i da sve bude uredu a bol dođe i prođe... Ja sada drugi put kada sam otišla na kontrolu i već počeli pomalo lažnjaci koji dan pred porod oni i jači, a mene doktor pita pa kako te boli, kaže znaš ti sjećaš se kako je to išlo ,ti si drugorotka,...ehhh reko da se sjećam ne bi mi palo na um,...ne znam kako se usudih... Ali samo nek su mi živi i zdravi!!!!
Ah zene jesmol se ovo ponovile...hmmmm Da se i ja stupasim..Hvala onima koji su brinuli za nas Od jucer sitacija sasvim dobra..Nalazi nisu nista pokazali tako da samo mogu nagadjati od cega je temp.bila visoka..al haj nejse nek je on meni dobro..Takodjer prijavljujem da je i kod nas cuna uvucena
Sto se voca tice, mi smo uvijek svjeze miksali..a kad su pelene u pitanju nama je pampers No 1..Cetvorku nosimo mjesecima ine mislimo je u skorije vrijeme mijenjati..Propusti nam samo ako malac nezgodno sjedi..kao napr neki dan u kolicima iz konzuma..Meni ne smeta miris jer iz daljine cujem kad ih je vakat promijeniti mada je to tesko ne vidjeti dok se A strasno napinje i stenje hehhehe..Napravimo i poneki izlet u druge pelene, vecinom su to Lumpi
Sunce vala nek si nas se i ti malo sjetila..Veliki zagrljaj tebi i Emincici
Bombina dobro si ti to odskakutala, ma samo ti rađaj za drugo jedva da i stigneš do bolnice kada si prvi put tako Nego kuhaj joj malo rižine sluzi, uzmi onaj Linex pitaj od koliko se daje u Apoteci, više se ni sama ne sjećam,.