|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  154 155 [156] 157 158   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 0 - 1 godine (chat)
14.1.2012 12:46:59   
Skvo RR
Ma jednom smo imali izlet sa Umom..izasla ja...i ona se ulitala..i on je"pokusao" presvuci..kada sam se vratila svuda govana bilouser posted image user posted image user posted image ..ali cim je prohodala...odmah je posla u tutnjaze sa njim..tako da opet napominjem okej mi je to...Mozda da mora, naucio bi..ali eto dobar je za zabaviti, pronosati ...to zna...user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 3876
14.1.2012 12:47:48   
mimikimi
palacinken moj kad dodje s posla odmah nju uzima a ja se fatam posla po kuci,i kad je bila manja sve obavllja sam presvlacenje hranjenje igranje,znaju se oni poduze zabaviti,mene traze samo kad je sisa u pitanju

a mm kaze "jos da imam sise da dojim" user posted image user posted image user posted image
ako mislis da nema samopouzdanja da ostane duze s njim ostavi ih jednom same nesto izmisli da moras nekud a oni nek se snalaze pa ces vidjeti nece bebani nista falitiuser posted image

*mamin zvrk* 13.03.2011

Neposredna veza do poruke: 3877
   [Obrisana poruka]
14.1.2012 12:52:03   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Skvo RR)
  Neposredna veza do poruke: 3878
14.1.2012 12:54:36   
mimikimi
IZVORNA PORUKA: Iman83

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Ma jednom smo imali izlet sa Umom..izasla ja...i ona se ulitala..i on je"pokusao" presvuci..kada sam se vratila svuda govana bilouser posted image user posted image user posted image ..ali cim je prohodala...odmah je posla u tutnjaze sa njim..tako da opet napominjem okej mi je to...Mozda da mora, naucio bi..ali eto dobar je za zabaviti, pronosati ...to zna...user posted image

Ovako je moj svekar prij xy godina svoja dva sina pokušao presvući nakon što su se oba utrtala...a tad još bile one platnene pelene...kaže sveki da je sraćkice bilo i po zidovima...

Ni moj nije vičan presvlačenju(možda mu je od ovog gore ostala trauma user posted image ), ali sve ostalo uredno radi i zna...

haha ha mogu ga samo zamislit user posted image user posted image user posted image

*mamin zvrk* 13.03.2011

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 3879
   [Obrisana poruka]
14.1.2012 12:55:31   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 3880
   [Obrisana poruka]
14.1.2012 12:56:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mimikimi)
  Neposredna veza do poruke: 3881
14.1.2012 13:01:50   
mimikimi

IZVORNA PORUKA: mimikimi

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Ovako je moj svekar prij xy godina svoja dva sina pokušao presvući nakon što su se oba utrtala...a tad još bile one platnene pelene...kaže sveki da je sraćkice bilo i po zidovima...

Ni moj nije vičan presvlačenju(možda mu je od ovog gore ostala trauma user posted image ), ali sve ostalo uredno radi i zna...

haha ha mogu ga samo zamislit user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Ne znaš ti tu priču...pitaj N. da ti ispriča kad budete išli...kaže svekar da im je taman stigao skinuti pelenu a njih dvojica se rastrkala po kući...i on ih nije mogao smiriti i ostavio ih takve...ludnica user posted image

user posted image user posted image user posted image joj njega strasan je

*mamin zvrk* 13.03.2011

Neposredna veza do poruke: 3882
14.1.2012 13:05:31   
palachinken

IZVORNA PORUKA: palachinken

Hvala rr tetama na čestitkama!
Da vas pitam, uh trebala sam ko anonimna postaviti situaciju hahaha, koliko su vaši muzevi ukljuceni u svakodnevnicu s bebom, tipa uspavaj, presvuci, nahrani, zabavljaj? MM radi non-stop, ja sam s bebom maltene vazdan sama, on dodje, poigra se i beba ide na spavanje. Vidim po njemu da nema samopouzdanja da ostane s njim 3-4 sata, odmah zove mamu ili sestru u pomoć. A i ja ga štedim, tipa radi čovjek 2 posla, pa ne mora se i oko bebe, i vjerovatno grijesim.

Moj je dok je I. bila manja i ruku na srce mirnija bio tu da je malo pomazi, pridrži i to je to...jedino smo je kupali zajedno...hranjenje, presvlačenje, ostajanje duže s malom nix...
Sad je potpuno druga situVacija...samo je ne presvlači rekoh, ali ostalo sve radi koliko i ja...i to baš rado radi...user posted image ...valjda što je i ona starija i jača pa ga nije strah...

Pa da, i kod nas je ovako. Kupamo ga skupa, pomazi, pridrzi i et. user posted image Ma i ja kontam, kad krene tutnjat da će biti taju za rukicu i šutat loptu po parkovima. user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 3883
14.1.2012 13:07:03   
Ninushka
IZVORNA PORUKA: mimikimi

palacinken moj kad dodje s posla odmah nju uzima a ja se fatam posla po kuci,i kad je bila manja sve obavllja sam presvlacenje hranjenje igranje,znaju se oni poduze zabaviti,mene traze samo kad je sisa u pitanju

a mm kaze "jos da imam sise da dojim" user posted image user posted image user posted image

potpisujemuser posted image

(odgovor članu mimikimi)
Neposredna veza do poruke: 3884
14.1.2012 13:11:00   
Skvo RR
Ma nego, bit ce pravi tandem, uma je sa MM.om sve gluposti probala.

(odgovor članu Ninushka)
Neposredna veza do poruke: 3885
14.1.2012 13:11:28   
bebix
Dan i od mene, naspavana pa onakouser posted image , mene I slomi preko dana lakse bi mi bilo nikako da ne spava nego ono po pet minutauser posted image
Animagical nasem drugaru sretan rodjendankouser posted image , pa vi se ne hvalite da ste poceli sa klopom cccc user posted image mashallah samo neka jedeuser posted image
Bint sretan veliki rodjendanuser posted image
Palachinken sretna godisnjica, da ih jos mnoooogo docekate u zdravlju i ljubavi
Ciciban svaka cast za malu misolinuuser posted image
Ostale mamite velikiuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 3886
   [Obrisana poruka]
14.1.2012 13:13:27   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 3887
14.1.2012 13:25:55   
Ninushka

[...i onda u po frke i on skonta da svašta nešto zna user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image drage diplomatkinje, polako do cilja user posted image

Neposredna veza do poruke: 3888
14.1.2012 13:29:57   
palachinken
Ninusha, ja sve kontam kako te znam iz priče (valjda nisam šta pomiješala) jer moja radna kolegica S. i ti ste pravo dobre?

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Ninushka)
Neposredna veza do poruke: 3889
14.1.2012 13:30:30   
Amam
Evo i mene,dok sarmu napravih svu kucu zamazah user posted image user posted image .
MM sudjeluje poprilicno,prvo dijete je bilo na AD pa kako Iman rece,tad je lakse i presvlacio je  i ninao,cak je imala jednu fazu kad je samo on mogao uspavati,budila se u toku noci 2x da jede i jednom bi on ustajao user posted image .
Sad je malo drugacije,presvuce ga,ponekad i zaspe s njim ali noc je moja,sta cu i ne trazim da ustaje,jedino ako place pa da me malo zamijeni u nosanju i mazenju.
Kupa ga sa mnom,ljetos je znao i sam,ono da ga razhladi.
Zna ih izvesti sam,da ja malo imam vremena za sebe,i to se desi user posted image .
Bas su u cetvrtak vece izlazili do Binga i j velim nevracajte se za 2h ,kad oni dosli 15 min ranije i fol cekaju u hodniku da i to istekne user posted image .
Jedini problem je sto on zaboravi nahraniti E,moram ga podsjetiti,jer valjda nema (.) pa konta nemoze mu ni drugo nista dati user posted image user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

Neposredna veza do poruke: 3890
14.1.2012 13:33:16   
animagical
moj zna i radi svasta nesto,doduse i ne radi dva posla da nema vremena,ali jedino od cega se izvlaci je oblacenje skafanderauser posted image

Neposredna veza do poruke: 3891
14.1.2012 13:35:43   
Skvo RR
Mi smo to rijesili vecim skafanderomuser posted image ..vise se ne buni kada se oblaci.

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 3892
14.1.2012 13:39:10   
palachinken
Joj stigla zaova iz Švice s odjecom, mati mila imamo mali milion bodica i majica dugih rukava, sve broj 80-86. Mogu komotno prodavnicu odjece otvoriti user posted image ništa on to nece stici pronosati. Kako je sve lijepo i kako je bilo jeftino!

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 3893
14.1.2012 13:42:51   
Skvo RR
Ma i hoce...ti brojevi se duze nose od brojeva 56-68...
Meni je Uma bila pravo napredna i znam da mi je najduze nekako nosila te brojeve...

Neposredna veza do poruke: 3894
14.1.2012 13:43:08   
Ninushka

Ninusha, ja sve kontam kako te znam iz priče (valjda nisam šta pomiješala) jer moja radna kolegica S. i ti ste pravo dobre?

ma sve si mi rekla user posted image a ja sam tebi sad na onoj temi nacionalno neutralna imena skontala ime, jbt ponekas mi se čini ova RR nesto kao proganjanje nekoga, slučajno otkrijem neke stvari koje i ne tražim :) stalkers-to mi zvuči bolje na eng user posted image
nadam se da ću te na jednoj od sljedećih zeničkih kafica i upoznati :) ja nekako nikako da vas sve upoznam...

Neposredna veza do poruke: 3895
14.1.2012 13:49:54   
palachinken

IZVORNA PORUKA: Ninushka

ma sve si mi rekla user posted image a ja sam tebi sad na onoj temi nacionalno neutralna imena skontala ime, jbt ponekas mi se čini ova RR nesto kao proganjanje nekoga, slučajno otkrijem neke stvari koje i ne tražim :) stalkers-to mi zvuči bolje na eng user posted image
nadam se da ću te na jednoj od sljedećih zeničkih kafica i upoznati :) ja nekako nikako da vas sve upoznam...

Meni je šega kad nekog upoznam uzivo, a vec toliko toga na forumu znam o toj osobi, počev od tog šta kuha taj dan pa do broja seksualnih odnosa sedmično i naziva gljivica koje je odbolovala user posted image

(odgovor članu Ninushka)
Neposredna veza do poruke: 3896
14.1.2012 13:52:19   
Ninushka
znam...nekad mi je to presmiješno, a ponekad se pitam je li to ja jedina mislim, pa da nisam malko bolesna user posted image user posted image user posted image hihihihih štaš to su valjda prednosti odnosno mane ovog doba....a gdje ti kolegca S radi

....bemu misha moram rucak staviti da se kuha...pa malo vanka user posted image

Neposredna veza do poruke: 3897
14.1.2012 14:15:44   
zanzibarka
Evo i mene ko zombi, A zaspala oko 12 i probudila se u pola 3 jutros i nije zaspala  do pola 11 user posted image  Sreca pa mi je mm ovakav, mada ga stedim maximalno, sinoc je u pola 11 dosao iz druge smjene, i odmah uzeo A, on je i uspavao, i onda je jutros oko pola 6 ustao i bio s njom, opet je uspavao, ali opet se to trajalo 20 tak minuta i opet budjenje i opet je na kraju on uspavao oko pola 11, izgleda da njemu to bolje ide nego meni, ja sam toliko neispavana i izmrcvarljena da ne mogu nju uspavati, samo joj jos ovu nervozu prenosim, evo sad ode na posao, place mi se od muke user posted image  valja izdrzati do pola 11 veceras, ja ne znam sta je ovom mom djetetu, ali fakat, da od 48 sati zaspi samo 4-5 sati, to nije normalno, odrastao covjek to ne bi podnio,  a ona... nece secund sama, veselim okicama samo trazi paznju, hoce konstantno nosanje ili ljuljanje, nabavili smo punu sobu nekih ljulja, cuda, ne mozes proci ali nista to, vristanje cim je stavimo, samo RUKE user posted image  Tako sam iscrpljenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, sta cu morala sam se nekom pozaliti!

Ajnuru sretan rodjendako, a tebi palachinken godisnjica user posted image

Naša princeza, naše malo sunce došlo je na ovaj svijet 27.10. Hvala Uzvišenom na najljepšoj blagodati!!!

(odgovor članu Ninushka)
Neposredna veza do poruke: 3898
14.1.2012 14:22:32   
animagical
izvedi je vani? zrak bi je odmah umiriouser posted image

(odgovor članu zanzibarka)
Neposredna veza do poruke: 3899
14.1.2012 14:25:31   
Super Beba
Kod mene MM radi haman pa sve - od presvlačenja do kupanja...jedino ne hrani (pri tome ne mislim na dojenje, to ne radi svakako user posted image ), al jednostavno ne zna kako ugurati malom kašiku u usta...za kruh i pavlaku je ekspert, al šta god ide na kašiku, to završi po hranilici :) A inače, ja ne kupam malog bez njega...u samim počecima po rođenju, MM ga je isključivo kupao, mene nešto bilo hastra :)

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu zanzibarka)
Neposredna veza do poruke: 3900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  154 155 [156] 157 158   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  154 155 [156] 157 158   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

ime
many

koje vam je ime ljepse....

Lana (27%)

manuela (3%)

dalia (10%)

dalal (22%)

nasah (23%)

hena (15%)

Broj svih glasova: 279

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *