zanzibarka
|
Evo i mene ko zombi, A zaspala oko 12 i probudila se u pola 3 jutros i nije zaspala do pola 11 Sreca pa mi je mm ovakav, mada ga stedim maximalno, sinoc je u pola 11 dosao iz druge smjene, i odmah uzeo A, on je i uspavao, i onda je jutros oko pola 6 ustao i bio s njom, opet je uspavao, ali opet se to trajalo 20 tak minuta i opet budjenje i opet je na kraju on uspavao oko pola 11, izgleda da njemu to bolje ide nego meni, ja sam toliko neispavana i izmrcvarljena da ne mogu nju uspavati, samo joj jos ovu nervozu prenosim, evo sad ode na posao, place mi se od muke valja izdrzati do pola 11 veceras, ja ne znam sta je ovom mom djetetu, ali fakat, da od 48 sati zaspi samo 4-5 sati, to nije normalno, odrastao covjek to ne bi podnio, a ona... nece secund sama, veselim okicama samo trazi paznju, hoce konstantno nosanje ili ljuljanje, nabavili smo punu sobu nekih ljulja, cuda, ne mozes proci ali nista to, vristanje cim je stavimo, samo RUKE Tako sam iscrpljenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, sta cu morala sam se nekom pozaliti! Ajnuru sretan rodjendako, a tebi palachinken godisnjica