|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  153 154 [155] 156 157   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 0 - 1 godine (chat)
14.1.2012 8:24:28   
ciciban26
Jutroooo i od naspavane mame user posted image
Nama dosla moja mama na vikend,E se sinoc toliko izigrala s njom da je sama zaspala u kreveticu i budila se samo u 4 da jede user posted image user posted image . Kako je fino biti naspavan user posted image
Animagical i ja pizdim na te stvari. Pa kad ih vec toliko vole,sto se ne kontrolisu. to je u najmanju ruku sebicno user posted image user posted image Mene nazvala prijateljica u pon kaze doci ce mi sutra na kafu,a kaslje,prica kroz nos. Pitam je li bolesna,ma malo,kaze,pijem aspirin c. Nemoj ti,rekoh,Boga ti dolaziti dok dobro ne ozdravis  user posted image user posted image . Trebam li spomenuti da vise nije ni nazvala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sretan rodjendanko nasem drugu A user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 3851
14.1.2012 9:17:02   
mersiha 77
Animagical ma ko tebe sikira? ma reci im da cu ih ja pobiti samo dok dodjem,nesmiju te sikiratiuser posted image
moji mene vise nesmiju,nego samo vicu jedno drugom ma bjezi nemoj ti nek oni rade s njim kako oni hoce
inace ja odmah user posted image ,moram sta cuuser posted image
Masallah 4 mjeseca puna Ajnuru u dobar cas,nazdravlje i dug zivot,ovako se kaze
cestitamo vam ja i moj Anesic 4 rodjendancicuser posted image user posted image

< Poruku je uredio mersiha 77 -- 14.1.2012 9:18:10 >

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 3852
14.1.2012 9:23:15   
mersiha 77
joj zenice ja sam crkla od smijeha sinoc kad sam ovo procitala pa evo i vama hahahahaahaa

Bosanska ljubavna poezija : Vjetar duva,
šljive otpadaju
trule šljive muve spopadaju.
Krmci jedu da ne propadaju,
tvoje mi se oči dopadaju.
Tvoje oči ko farovi Fiće
ti si moje omiljeno biće.
Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
jebo mater ako te ne volim!
user posted image user posted image

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 3853
14.1.2012 9:30:46   
palachinken
Ajnure, poguzijo mala, sretan ti 4. rodjendancic, da uvijek tako fino jedes i slusas svoje roditelje, a nene i dide ko šiša user posted image

I mi smo se naspavali. Kad god ubacim luk u sobu, spavamo dobro. JEst da toliko smrdi kuca na jeftine bureke, ali šta nas briga, ne igramo se zombija user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 3854
14.1.2012 9:33:31   
palachinken
Ih zaboravih, danas nam je treća godisnjica braka. E veceras ide M kod nekog na cuvanje, da se mama i babo sjete mladih dana user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 3855
14.1.2012 9:41:17   
mersiha 77

IZVORNA PORUKA: palachinken

Ih zaboravih, danas nam je treća godisnjica braka. E veceras ide M kod nekog na cuvanje, da se mama i babo sjete mladih dana user posted image

palachinken cestitam ti trogodisnjicu braka,dabogda slavili zlatni pir skupa aBduser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 3856
14.1.2012 9:41:56   
Selminja
Mi sad idemo kod moje mame na dorucak, pogaca ili burek nam ne gine user posted image
I mi smo fino spavali, u 4h se budila da jede i do 7h.
Ajnuru velikom djecaku sretan mali rodjendancic user posted image
A palachinken tebi sretna godisnjica i jos puno da ih dozivite u sreci i rahatluku user posted image

Neposredna veza do poruke: 3857
14.1.2012 10:18:48   
animagical
oo pa stvarno, mom smradu puna 4 mjesecauser posted image da je zdrav, ziv i uz brdo brzuser posted image   danas je i dzordzu tj dzenanu od sanela.asje isto mali rodejndan, pa i njemu nek je sretan

palacinko, sretna vam godisnjica!

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 3858
14.1.2012 10:18:55   
mimikimi
jutro zene
animagical sretan rodjendancic sve najbolje mu zelimo sto se pozeljeti mozeuser posted image
palacinken i vama sretna godisnjica i fino se provedite danasuser posted image

mi nismo nesto bas spavali bilo je i boljih noci ali hajde da se ne zalimuser posted image
mersiha e to je prava bosanska serenadauser posted image user posted image user posted image

lijep pozdrav svimauser posted image

*mamin zvrk* 13.03.2011

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 3859
14.1.2012 10:23:02   
pynki
jutro zene i o mene...
sretan rodjendan animagical sve naj naj o mene da bude ziv i zdrav puno godina...
i da se zahvalim na savjetima o ishrani svima  user posted image
bas je lijep dann da je malo izici,valjalo bi....

(odgovor članu mimikimi)
Neposredna veza do poruke: 3860
14.1.2012 10:26:27   
Sensia
IZVORNA PORUKA: animagical

oo pa stvarno, mom smradu puna 4 mjesecauser posted image da je zdrav, ziv i uz brdo brzuser posted image   danas je i dzordzu tj dzenanu od sanela.asje isto mali rodejndan, pa i njemu nek je sretan

palacinko, sretna vam godisnjica!

Sreta rodjendankoooooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image  nemoj da otvara poklon pred svima user posted image

Palacinko sretna godisnjica i da ih dozivite joooooooos iihihihi sa bar jos 3-4 djece

Uma sinoc dok nije odgledala do kraja ZMBT nije zaspala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bilo joj uzbudljivo a nama se oci same sklapaju..... dusa al zato je samo ruckila u poal 5 i jutros do pola 9 drincala kad je sinoc dernecila

Cicibanko ljubi nam pametnu curicu sto slusa, a sigurn se uzelila nene user posted image

Ostalim zenicama user posted image

Moja duša 23.10.2011.

Neposredna veza do poruke: 3861
14.1.2012 10:38:10   
animagical
hvala na cestitkamauser posted image   joj, da vas nesto pitam...ima li icija beba da cim se kao malo kroz san provrti, migne, bilo sta, iste sekunde digne noge u zrak, do usta?user posted image meni je ovo smijesno...kaze mm da su mu kapci povezani s nogama, pa cim otvori oci, nesto povuce noge u zrak user posted image elem, po cijelu noc njemu noge u zraku...da ja svoje onako dignem deset puta na dan, bili bi trbusnjaci drama...

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 3862
14.1.2012 10:57:28   
bint
sretni mali rođusiii nasim  drugarimauser posted image user posted image
a ja samo da prijavim a je danas mom H 1 rođendan!!!!
docekali smo rođendan sa 5 zubica-čudo mamino zubatouser posted image ,hodamo od 10 mjeseci,govorimo mama,babouser posted image i jakoooo sam aktivan djecak hBuser posted image
sad bjegam jer je slavlje treba da pocne a pokloni su se poceli primati od utorkauser posted image user posted image
palacinko-sretna trogodisnjica!!user posted image

Neposredna veza do poruke: 3863
14.1.2012 10:58:08   
Super Beba
animagical - sretan mali rođendan i da bude sretan i veseo! Da A. bude zdrav, nasmijan, poguzija k'o do sada :) i da vas sluša još dugo dugo dugo

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

Neposredna veza do poruke: 3864
14.1.2012 11:04:17   
pynki
masalla bint...neka je ziv i zdrav i dalje tako pametan djecak....

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 3865
14.1.2012 11:09:28   
minie
Jutrooooo,

Ova mama se nije naspavala, R sinoc ko za inat zaspao tek u pola 2, a mama i baban htjeli malo vremena za sebe. Jutros rano ustala, spremila jos ponesto mm za put i ispratili ga i ja sam sad pravo user posted image user posted image user posted image user posted image

Animagical cestitamo drugu A mali rodjendan moj R i ja i zelimo sve najboljeeee od srca

Palacinken sretna treca godisnjica braka, da ih jos punoooo docekate zajedno ludo zaljubljeni i da M poklonite jednog bracu i jednu seku user posted image

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

Neposredna veza do poruke: 3866
14.1.2012 11:21:31   
Amam
Drugu Hamzi sretan prvi veliki rodjendan,da uvijek bude ziv i zdrav svojim roditeljima i da ih slusa user posted image user posted image user posted image

Drugu Ajnuru,poguziji maloj sretan mali rodjendanko user posted image ,da uvijek tako fino papa i slusa user posted image .

Noc uzasna,svakih 1/2h je nesto plakao user posted image ,malo tek toliko da me probudi pa nastavi spavati.
I jos jutros se popenjao na mene i tako opet zaspao user posted image .
Da ga pohvalim bar za nesto user posted image ,prihvatio je cuclu br.2 user posted image ,sad nece 1. nikako ,sega dijete.

>Palachinko sretna ti godisnjica,da docekate jos puno zajedno i da te tm uvijek slusa user posted image user posted image .

Ostalima veliki user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 3867
14.1.2012 11:26:51   
animagical
bint sretan rodjendan malom zubijuuser posted image

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 3868
14.1.2012 11:40:18   
mimikimi
bint sretan veliki rodjendan da nam bude ziv i zdravuser posted image user posted image

*mamin zvrk* 13.03.2011

Neposredna veza do poruke: 3869
14.1.2012 11:55:13   
Super Beba
bint - sretan 1. veliki rođendan! Da bude zdravlja, veselja, sreće i ljubavi! Da svaki tren uživate sve više i više u malim nestašlucima, da svaki naredni dan bude veseliji i radosniji i da se svaka mala i velika želja ostvari! user posted image

palachinken - i vama sretna 3. godišnjica bračnog života! Da ih dočekate još puno u zdravlju i rahatluku :) I sa još malih palačinaka user posted image

< Poruku je uredio Super Beba -- 14.1.2012 12:08:45 >

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu mimikimi)
Neposredna veza do poruke: 3870
14.1.2012 12:29:14   
lepetetka
Animagical sretan mali rođendanko!user posted image user posted image user posted image
Bint sretan veliki rođendanuser posted image user posted image
Palačinken sretna godišnjica brakauser posted image

Moja E prespavala cijelu noć, od 11,30 do 9, a prethodnih večeri se budila po 3-4 puta user posted image možda je snijeg uninao..

mamin dječak, 11.01.2008.
mamina princeza 09.07.2011.

Neposredna veza do poruke: 3871
14.1.2012 12:31:05   
Skvo RR
Sretni mali rodjendani.user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

Neposredna veza do poruke: 3872
14.1.2012 12:39:17   
palachinken
Hvala rr tetama na čestitkama!
Da vas pitam, uh trebala sam ko anonimna postaviti situaciju hahaha, koliko su vaši muzevi ukljuceni u svakodnevnicu s bebom, tipa uspavaj, presvuci, nahrani, zabavljaj? MM radi non-stop, ja sam s bebom maltene vazdan sama, on dodje, poigra se i beba ide na spavanje. Vidim po njemu da nema samopouzdanja da ostane s njim 3-4 sata, odmah zove mamu ili sestru u pomoć. A i ja ga štedim, tipa radi čovjek 2 posla, pa ne mora se i oko bebe, i vjerovatno grijesim.

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 3873
14.1.2012 12:42:34   
Skvo RR
Hahaha ...sto aninimno..evo ja cu javno...mm nekako nikada nije znao sa bebama...zna pronosati, zabaviti..ostati max 2h i to je touser posted image ..ali cim narastu onda ih voda sa sobom...tako da je to okej sa mnom.

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

Neposredna veza do poruke: 3874
14.1.2012 12:44:08   
palachinken
Ma šega mi, nisam nikad se požalila na forumu a da nisu hemeroidi ili slicno hahahah Reko ovo ide pod anonimna user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 3875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  153 154 [155] 156 157   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  153 154 [155] 156 157   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dali ste u djetinjstvu

bile

"princeze" (59%)

muskobanjaste (41%)

Broj svih glasova: 86

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *