Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Jutroooo i od naspavane mame Nama dosla moja mama na vikend,E se sinoc toliko izigrala s njom da je sama zaspala u kreveticu i budila se samo u 4 da jede . Kako je fino biti naspavan Animagical i ja pizdim na te stvari. Pa kad ih vec toliko vole,sto se ne kontrolisu. to je u najmanju ruku sebicno Mene nazvala prijateljica u pon kaze doci ce mi sutra na kafu,a kaslje,prica kroz nos. Pitam je li bolesna,ma malo,kaze,pijem aspirin c. Nemoj ti,rekoh,Boga ti dolaziti dok dobro ne ozdravis . Trebam li spomenuti da vise nije ni nazvala Sretan rodjendanko nasem drugu A
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
Animagical ma ko tebe sikira? ma reci im da cu ih ja pobiti samo dok dodjem,nesmiju te sikirati moji mene vise nesmiju,nego samo vicu jedno drugom ma bjezi nemoj ti nek oni rade s njim kako oni hoce inace ja odmah ,moram sta cu Masallah 4 mjeseca puna Ajnuru u dobar cas,nazdravlje i dug zivot,ovako se kaze cestitamo vam ja i moj Anesic 4 rodjendancic
< Poruku je uredio mersiha 77 -- 14.1.2012 9:18:10 >
joj zenice ja sam crkla od smijeha sinoc kad sam ovo procitala pa evo i vama hahahahaahaa
Bosanska ljubavna poezija : Vjetar duva, šljive otpadaju trule šljive muve spopadaju. Krmci jedu da ne propadaju, tvoje mi se oči dopadaju. Tvoje oči ko farovi Fiće ti si moje omiljeno biće. Sunce je raspizdilo svoje zrake, vrapci se deru ko konji, mene piči depresija, u duši mi opsesija, jebo mater ako te ne volim!
Mi sad idemo kod moje mame na dorucak, pogaca ili burek nam ne gine I mi smo fino spavali, u 4h se budila da jede i do 7h. Ajnuru velikom djecaku sretan mali rodjendancic A palachinken tebi sretna godisnjica i jos puno da ih dozivite u sreci i rahatluku
oo pa stvarno, mom smradu puna 4 mjeseca da je zdrav, ziv i uz brdo brz danas je i dzordzu tj dzenanu od sanela.asje isto mali rodejndan, pa i njemu nek je sretan
jutro zene i o mene... sretan rodjendan animagical sve naj naj o mene da bude ziv i zdrav puno godina... i da se zahvalim na savjetima o ishrani svima bas je lijep dann da je malo izici,valjalo bi....
oo pa stvarno, mom smradu puna 4 mjeseca da je zdrav, ziv i uz brdo brz danas je i dzordzu tj dzenanu od sanela.asje isto mali rodejndan, pa i njemu nek je sretan
palacinko, sretna vam godisnjica!
Sreta rodjendankoooooooooo nemoj da otvara poklon pred svima
Palacinko sretna godisnjica i da ih dozivite joooooooos iihihihi sa bar jos 3-4 djece
Uma sinoc dok nije odgledala do kraja ZMBT nije zaspala bilo joj uzbudljivo a nama se oci same sklapaju..... dusa al zato je samo ruckila u poal 5 i jutros do pola 9 drincala kad je sinoc dernecila
Cicibanko ljubi nam pametnu curicu sto slusa, a sigurn se uzelila nene
hvala na cestitkama joj, da vas nesto pitam...ima li icija beba da cim se kao malo kroz san provrti, migne, bilo sta, iste sekunde digne noge u zrak, do usta? meni je ovo smijesno...kaze mm da su mu kapci povezani s nogama, pa cim otvori oci, nesto povuce noge u zrak elem, po cijelu noc njemu noge u zraku...da ja svoje onako dignem deset puta na dan, bili bi trbusnjaci drama...
sretni mali rođusiii nasim drugarima a ja samo da prijavim a je danas mom H 1 rođendan!!!! docekali smo rođendan sa 5 zubica-čudo mamino zubato ,hodamo od 10 mjeseci,govorimo mama,babo i jakoooo sam aktivan djecak hB sad bjegam jer je slavlje treba da pocne a pokloni su se poceli primati od utorka palacinko-sretna trogodisnjica!!
Ova mama se nije naspavala, R sinoc ko za inat zaspao tek u pola 2, a mama i baban htjeli malo vremena za sebe. Jutros rano ustala, spremila jos ponesto mm za put i ispratili ga i ja sam sad pravo
Animagical cestitamo drugu A mali rodjendan moj R i ja i zelimo sve najboljeeee od srca
Palacinken sretna treca godisnjica braka, da ih jos punoooo docekate zajedno ludo zaljubljeni i da M poklonite jednog bracu i jednu seku
Noc uzasna,svakih 1/2h je nesto plakao ,malo tek toliko da me probudi pa nastavi spavati. I jos jutros se popenjao na mene i tako opet zaspao . Da ga pohvalim bar za nesto ,prihvatio je cuclu br.2 ,sad nece 1. nikako ,sega dijete.
>Palachinko sretna ti godisnjica,da docekate jos puno zajedno i da te tm uvijek slusa .
bint - sretan 1. veliki rođendan! Da bude zdravlja, veselja, sreće i ljubavi! Da svaki tren uživate sve više i više u malim nestašlucima, da svaki naredni dan bude veseliji i radosniji i da se svaka mala i velika želja ostvari!
palachinken - i vama sretna 3. godišnjica bračnog života! Da ih dočekate još puno u zdravlju i rahatluku :) I sa još malih palačinaka
< Poruku je uredio Super Beba -- 14.1.2012 12:08:45 >
Hvala rr tetama na čestitkama! Da vas pitam, uh trebala sam ko anonimna postaviti situaciju hahaha, koliko su vaši muzevi ukljuceni u svakodnevnicu s bebom, tipa uspavaj, presvuci, nahrani, zabavljaj? MM radi non-stop, ja sam s bebom maltene vazdan sama, on dodje, poigra se i beba ide na spavanje. Vidim po njemu da nema samopouzdanja da ostane s njim 3-4 sata, odmah zove mamu ili sestru u pomoć. A i ja ga štedim, tipa radi čovjek 2 posla, pa ne mora se i oko bebe, i vjerovatno grijesim.
Hahaha ...sto aninimno..evo ja cu javno...mm nekako nikada nije znao sa bebama...zna pronosati, zabaviti..ostati max 2h i to je to ..ali cim narastu onda ih voda sa sobom...tako da je to okej sa mnom.