zanzibarka
|
Eh evo i nas :) ja mislim da je moja Aisha bila najnemirnija, imala grceve i nije nikako pavala, znate i sami koliko sam vam se zalila, jer sam bila toliko iscprljena, sve probala ali nista nije uspjevalo, ali evo zadnjih 10 tak dana, kako je po preporuci hranim svakih 2-3 sata ustabilila je spavanje, navecer po cijelu noc, jos ne mogu da se naviknem, jer 2 mjeseca mi nikad nije noc prespavala, mnogi su mi pricali za to hranjenje na svakih 2-3 sata ali meni je bilo zao, sve sam mislila malena je, i fino mi zena objasni, kaze jede ti pomalo i naravno nije joj dovoljno i budice ti se, a i grcevi su ucestali ako se cesto hrani, nisam znala vise sta, pa sam probala i hvala Allahu uspjesno je, ne mogu se Bogu nazahvaljivati, jer mi je toliko bilo zao, nikad prije u komadu nije 2-3 sata odspavala, a sad ... MASALLAH! Vidim pisete i o mamama, meni je moja znala u 3-4 ujutro dolaziti...toliko je Aisa plakala i nisam imala snage vise, ni ja ni muz nekad, jer se znalo desiti da ne spavamo po 2-3 dana NIKAKO, i ona nas je spasila i jedina je znala nekako Aisu umiriti, pravo voli svoju nenicu, nekako vec posebno reaguje na nju i na njen glas, ja sam isto s mamom nju nekoliko puta ostavljala, i sutra cu, godisnica nam braka Molim Boga da olaksa svim mamicama i bebicama da imaju sto manje grcica! Ljubimo vas