HNF -> RE: SOBNI BICIKL (25.11.2011 10:07:13)
|
HANADY RR upravu si, ja sam vec ishranu korigovala, i sada vozam biciklo. Mojih par prijeteljica je jako dosta smrsavilo i skinulo stomak uz pomoc bicikla, jer da bi se skinulo salo trebas trcati, plivati ili voziti biciko, a za ucvrscivanje stomaka naravno trbusnjaci. Ja sada govorim o skidanju suvisnih kg, a dosta sam cula da se sa sobnim biciklom i prehranom to moze postici, tako da mislim vesela da grijesis kada kazes da se sa biciklom ne moze mnogo postici, ali u svakom slucaju hvala na komentarima i savjetima. A u ostalom nije ni svaki organizam isti, nekom odgovara šetanje, nekom plivanje, nekom nesto drugo. Ja sam prije par godina jaaako puno smrsala samo sto sam korigovala ishranu, tj.izbacila slatkse, kasne vecere, hljeb a nisam vjezbala. Jedina vjezba mi je bila malo prosetat u toku dana ili kada navece izlazim napolje, nista vise, tako da svako je individua za sebe. Evo ja vozim vec par dana i ja se fino osjecam, a to je bitno, ne kazem da sam smrsala za 5 dana. nego se nekako osjecam lakse hehe, hvala svima, [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image]
|
|
|
|