RE: Kupujmo domaće (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Savjeti (za) domaćice

Poruka

Taii -> RE: Kupujmo domaće (16.11.2012 11:01:46)

ja sam na pocetku trudnoce koristila onaj Lily zara , mislim da se tako zove , ustvari tad i nisam znala da sam trudna , a na nekoj akciji sam kupila vise flasa...i kako je trudnoca odmicala , moje mucnine su postajale sve jace , a i ono sto je lijepo mirisalo , meni je smrdilo...tako da od tad ne mogu smisliti taj omeksivac....
a sto se tice drugih proizvoda kupujemo sarajevski kiseljak ( ali samo u staklenim flasama ) mm voli bajrine suhomesnate proizvode , meggle mlijecni proizvodi..eto , ne mogu vise nicega da se sjetim...

selebriti -> RE: Kupujmo domaće (16.11.2012 11:11:44)

Farma jogurt, 3,2mm

ninuska -> RE: Kupujmo domaće (16.11.2012 11:20:50)

IZVORNA PORUKA: Taii

ja sam na pocetku trudnoce koristila onaj Lily zara , mislim da se tako zove , ustvari tad i nisam znala da sam trudna , a na nekoj akciji sam kupila vise flasa...i kako je trudnoca odmicala , moje mucnine su postajale sve jace , a i ono sto je lijepo mirisalo , meni je smrdilo...tako da od tad ne mogu smisliti taj omeksivac....
a sto se tice drugih proizvoda kupujemo sarajevski kiseljak ( ali samo u staklenim flasama ) mm voli bajrine suhomesnate proizvode , meggle mlijecni proizvodi..eto , ne mogu vise nicega da se sjetim...

MMMm, super su, Kulen i Vlasicka kobasica.  neki dan kupim maslac POLjORAD i nije los. Do sada sam kupovala uglavnom strane, al eto nek ima i neki nas [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Honey3 -> RE: Kupujmo domaće (16.11.2012 11:52:01)

I ja sam presla na lila omeksivac,bajrine pastete su[sm=smiley20.gif],mada sad cesto kupimo od jednog covjeka i pravu domacu pastetu,koju on kuci pravi od provjerenih proizvoda,i ona mi je isto extra.Jos da dodam pocela sam kupovati AS kafu,isto radi vispak i super je,stampi krem moze se nositi sa nutelom....Ma ima toga more,na nama je ako hocemo kupovati domace....Neki dan mm bio u Zagrebu u konzumu,i kaze nema ama bas niti jedan nas domaci proizvod[sm=smiley21.gif] A mi cemo sa konzumom kroz zivot[sm=smiley29.gif]

Nedi -> RE: Kupujmo domaće (16.11.2012 12:11:14)

IZVORNA PORUKA: zaha

I ja sam presla na lila omeksivac,bajrine pastete su[sm=smiley20.gif],mada sad cesto kupimo od jednog covjeka i pravu domacu pastetu,koju on kuci pravi od provjerenih proizvoda,i ona mi je isto extra.Jos da dodam pocela sam kupovati AS kafu,isto radi vispak i super je,stampi krem moze se nositi sa nutelom....Ma ima toga more,na nama je ako hocemo kupovati domace....Neki dan mm bio u Zagrebu u konzumu,i kaze nema ama bas niti jedan nas domaci proizvod[sm=smiley21.gif] A mi cemo sa konzumom kroz zivot[sm=smiley29.gif]

Jel mislis na AS Busovača?

Vinetu -> RE: Kupujmo domaće (16.11.2012 12:14:44)

Ja se moram pohvaliti da je manje od 5% proizvoda u našoj kući stranog porijekla (a i oni su uglavnom turski : ))

Nekda koristim Lilla omekšivač, a nedavno sam nabasala i na Omeli koji mi je također odličan... divno miriše i miris je dugotrajan.

Recite mi gdje kupujete domaće deterdžente za veš? Meni ih je jako teško naći (obično kupujemo u Robotu, Merkatoru ili u DP-u. Jednom sam našla Idu u Robotu i odmah uzela dvije kese, ali ga već odavno tamo ne mogu naći)

selebriti -> RE: Kupujmo domaće (16.11.2012 12:21:45)

bio u Zagrebu u konzumu,i kaze nema ama bas niti jedan nas domaci proizvod[sm=smiley21.gif] A mi cemo sa konzumom kroz zivot[sm=smiley29.gif]

[sm=smiley20.gif][sm=smiley20.gif]

Taii -> RE: Kupujmo domaće (16.11.2012 12:39:17)

IZVORNA PORUKA: ninuska

MMMm, super su, Kulen i Vlasicka kobasica.  neki dan kupim maslac POLjORAD i nije los. Do sada sam kupovala uglavnom strane, al eto nek ima i neki nas [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Vlasicka je odlicna , kao i Jeger kobasica, a i cijene su jako pristupacne....

Anoniman -> RE: Kupujmo domaće (16.11.2012 12:53:32)

Jeste li probali Vispakovu toplu cokoladu? Meni je ona najbolja. bolja cak i od Milkine [sm=smiley1.gif]

sad mi svekrva hvali AS kafu, pakuje je tesanjska firma As. Trazim je po Sa, ali nema. Kad odem u Bu, kupim je, pa vam javim kvalitet.

Hanady RR -> RE: Kupujmo domaće (16.11.2012 13:01:24)

ja pahuljo AS kafu kupila u Ineterexu i dobra je al ja bih se zaklela da je radi Vispak[sm=zmeden.gif]
šta sma ja čitala...a bcih kesu i u kutiju je pretresoh neki dan, kako sad porvjeriti[sm=smiley36.gif]

muaaa -> RE: Kupujmo domaće (16.11.2012 13:09:45)

IZVORNA PORUKA: selebriti

bio u Zagrebu u konzumu,i kaze nema ama bas niti jedan nas domaci proizvod[sm=smiley21.gif] A mi cemo sa konzumom kroz zivot[sm=smiley29.gif]

[sm=smiley20.gif][sm=smiley20.gif]

Zato ja u konzumu ne kupujem

mimiE -> RE: Kupujmo domaće (16.11.2012 13:16:03)

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

ja pahuljo AS kafu kupila u Ineterexu i dobra je al ja bih se zaklela da je radi Vispak[sm=zmeden.gif]
šta sma ja čitala...a bcih kesu i u kutiju je pretresoh neki dan, kako sad porvjeriti[sm=smiley36.gif]

da vas sve riješim dileme[sm=smiley36.gif] kao ponosna Tešanjka-As je firma iz Tešnja koja je mislim prošle godine ili ove kupila Vispak,tako da je moguće da je kafa As pakovana u Vispaku..i inače se bave proizvodnjom keksa-to je sad Master,Kent keks..kafe,ma svašta nešto imaju[sm=smiley1.gif] nadam se da nećete shvatiti kao reklamu

nanika -> RE: Kupujmo domaće (16.11.2012 13:30:37)

IZVORNA PORUKA: selebriti

Farma jogurt, 3,2mm

[sm=smiley20.gif]

sporty mamaa -> RE: Kupujmo domaće (16.11.2012 13:42:48)

Sto se domacega tice od deterdzenta koristim duel baby sensitive i meni je stvarno odlican!!! Evo vec 5.put ga kupujem, svekrva sa ariela isto presla na njega. Kupim i njihov omeksivac. Mlijeko nekad megle, vecinom zbregov jer smo navikli, od ovog poljorada kupim svjezi sir za pitu i nije los! Uglavnom kupujme hrvatske proizvode, jer nam jednstavno odgovaraju, meni su pik kobasice nezamjenjive, kao i sunke njhove, jogurt dukat mi ima najbolji okus, a i od podravke kupujem stvarno dosta proizvoda....

Honey3 -> RE: Kupujmo domaće (16.11.2012 13:44:00)

AS kafu radi vispak,ali vispak sad pripada tesanjskoj AS grupaciji,pa je kafa AS [sm=smiley20.gif]

Taii -> RE: Kupujmo domaće (16.11.2012 13:46:40)

AS kafu radi vispak,ali vispak sad pripada tesanjskoj AS[sm=smiley20.gif] grupaciji,pa je kafa AS

vidim da puno spominjete tu AS kafu... je li jaka puno ? naime meni je ona nasa zlatna dzezva puno jaka , nekako preprzena.... [sm=zmeden.gif]

djoisa -> RE: Kupujmo domaće (16.11.2012 13:47:44)

IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

Sto se domacega tice od deterdzenta koristim duel baby sensitive i meni je stvarno odlican!!! Evo vec 5.put ga kupujem, svekrva sa ariela isto presla na njega. Kupim i njihov omeksivac. Mlijeko nekad megle, vecinom zbregov jer smo navikli, od ovog poljorada kupim svjezi sir za pitu i nije los! Uglavnom kupujme hrvatske proizvode, jer nam jednstavno odgovaraju, meni su pik kobasice nezamjenjive, kao i sunke njhove, jogurt dukat mi ima najbolji okus, a i od podravke kupujem stvarno dosta proizvoda....

slabo ima domacih prozvoda na ovom tvom spisku [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Honey3 -> RE: Kupujmo domaće (16.11.2012 13:49:05)

IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

Jeste li probali Vispakovu toplu cokoladu? Meni je ona najbolja. bolja cak i od Milkine [sm=smiley1.gif]

sad mi svekrva hvali AS kafu, pakuje je tesanjska firma As. Trazim je po Sa, ali nema. Kad odem u Bu, kupim je, pa vam javim kvalitet.

U Bingu je imas [sm=smiley1.gif]

Honey3 -> RE: Kupujmo domaće (16.11.2012 13:51:27)

AS kafu radi vispak,ali vispak sad pripada tesanjskoj AS[sm=smiley20.gif] grupaciji,pa je kafa AS

vidim da puno spominjete tu AS kafu... je li jaka puno ? naime meni je ona nasa zlatna dzezva puno jaka , nekako preprzena.... [sm=zmeden.gif]

mislimo li mi na istu zlatnu dzezvu[sm=smiley36.gif] meni je ona poblaga,ali sam joj bila vjerna,jer mi bas miri na kafu,samo malo jacu zaspem,a ova AS je malo jaca od dzezve,i meni jos bolje miri[sm=smiley36.gif]

hanabanana -> RE: Kupujmo domaće (16.11.2012 14:07:35)

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Firma AS sa Jelaha je kupila Vispak DD. [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Nedi -> RE: Kupujmo domaće (16.11.2012 14:08:58)

Ova druga AS (as busovača) kafa je jos bolja...ali nažalost vi u Sa je ne mozete kupiti

Taii -> RE: Kupujmo domaće (16.11.2012 14:09:10)

mislimo li mi na istu zlatnu dzezvu[sm=smiley36.gif] meni je ona poblaga,ali sam joj bila vjerna,jer mi bas miri na kafu,samo malo jacu zaspem,a ova AS je malo jaca od dzezve,i meni jos bolje miri[sm=smiley36.gif]

ma joj , k'o ja se opet razumijem u kafu , hahaha :D inace nisam neki ljubitelj kafe , vise volim piti caj , ali mm voli kafu pa eto od njega pokupih to da je malo jaca :D

sporty mamaa -> RE: Kupujmo domaće (16.11.2012 14:09:20)

IZVORNA PORUKA: djoisa

slabo ima domacih prozvoda na ovom tvom spisku [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Slaba ponuda domaceg mozda[sm=smiley1.gif] U biti sve je kako kome pase[sm=smiley1.gif]

Ben 10 -> RE: Kupujmo domaće (16.11.2012 14:49:16)

IZVORNA PORUKA: djoisa

Slaba ponuda domaceg mozda[sm=smiley1.gif] U biti sve je kako kome pase[sm=smiley1.gif]

oD SVEGA OVOGA TI JE SAMO MEGLE I POLJORAD DOMACE .Nije ti Duel domaci ,u Srbiji se proizvodi.

narin3 -> RE: Kupujmo domaće (17.11.2012 20:07:45)

A gdje ima topla cokolada Vispakova i je li u kesi ili one male vrecice?
Ima li u bingu?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>