RE: Kupujmo domaće (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Savjeti (za) domaćice

Poruka

salmy -> RE: Kupujmo domaće (17.11.2012 20:57:00)

Sta god sam kupila domace,ja sam se izradila...ali svaki put[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

hanabanana -> RE: Kupujmo domaće (17.11.2012 21:12:48)

Violeta - super su ubrusi

hanabanana -> RE: Kupujmo domaće (17.11.2012 21:13:19)

Bajra - sudzuka, odlična.

Dida79 -> RE: Kupujmo domaće (17.11.2012 21:54:30)

IZVORNA PORUKA: hanabanana

A tek Kulen [sm=smiley20.gif]
JA se trudim da kupujem domace Bajrini proizvodi su mi odlicni sem njihove pastete, nije po mom ukusu tako da je i ne kupujem

Malenaoduvijek -> RE: Kupujmo domaće (17.11.2012 21:56:08)

Tumzlanska pavlaka. Odlicna nije puna konzervansa.milkos mlijeko 3,2posto masti

Violeta svi proizvodi su odlicni.kafa zlauna dzezva okklas i sprind jufke odlicne
Eh cnkoladu ne znamo napraviti i eurokrem

Lara napolitanke tesanjske sa ljesnjakom su dobre

Seti cajevi i plantago

bananica -> RE: Kupujmo domaće (17.11.2012 21:59:45)

[sm=smiley20.gif]

bellla -> RE: Kupujmo domaće (17.11.2012 22:05:21)

ula la laaa predobra
mi sad sve mesno kupujemo kod njih

reallove -> RE: Kupujmo domaće (17.11.2012 22:10:07)

sve od Violete [sm=smiley20.gif]..jedino mi pelene njihove nisu dobre

neki x -> RE: Kupujmo domaće (17.11.2012 22:17:46)

IZVORNA PORUKA: bellla

ula la laaa predobra
mi sad sve mesno kupujemo kod njih

Uuuuuuuuuh predobri su[sm=smiley20.gif][sm=smiley20.gif]

selebriti -> RE: Kupujmo domaće (17.11.2012 22:20:45)

IZVORNA PORUKA: reallove

sve od Violete [sm=smiley20.gif]..jedino mi pelene njihove nisu dobre

Meni su pelene najbolje Violetine.

Kupujemo još njihove vl. maramice, vlažni toaletni papir, ubruse i t.papir.

malena sharena -> RE: Kupujmo domaće (17.11.2012 22:25:12)

Ne kupujem po svaku cijenu domace, uglavnom se vodim kvalitetom. Pa tako, kafa Prima, pavlaka Domace blago, mlijeko tuzlansko, Milkosov kefir, slag pjena i puding (al samo od vanilije, od cokolade je bljak) Vispak, muske carape Kljuc, toal. papir i ubrusi Violeta, cajevi Faveda, suhomednate proizvode ne jedemo, sredstva za licnu higijenu i ciscenje kuce su sva straNjska, eh, spuzve za sudje i trulexe kupujem od neke firme iz drugog entiteta, jer su jeftini i kvalitetni.

neki x -> RE: Kupujmo domaće (17.11.2012 22:29:13)

Meni je milkos katastrofa!

malena sharena -> RE: Kupujmo domaće (17.11.2012 22:32:03)

I meni je sve njihovo, osim kefira, grozno. Pavlaka i mlijeko isto voda, nikakvog ukusa nema, a i ambalaza im je losa, onu pavlaku od 1 kg moras psjserom otvarati. Zlo mi je kad mm uzme nesto njihovo.

neki x -> RE: Kupujmo domaće (17.11.2012 22:39:34)

IZVORNA PORUKA: malena sharena

I meni je sve njihovo, osim kefira, grozno. Pavlaka i mlijeko isto voda, nikakvog ukusa nema, a i ambalaza im je losa, onu pavlaku od 1 kg moras psjserom otvarati. Zlo mi je kad mm uzme nesto njihovo.

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Bas tako...A mm samo njihov kefir kupuje(ja ga i ne volim)...

Medić* -> RE: Kupujmo domaće (17.11.2012 22:46:40)

Meni je definitivno najbolja pavlaka ona u Merkatoru na mjerenje [sm=smiley20.gif] ma prste da polizete, ne znam ko to pravi, znam da je domaca [sm=smiley36.gif] Milkos 0 bodova.

selebriti -> RE: Kupujmo domaće (17.11.2012 22:50:40)

IZVORNA PORUKA: medic slatki

Meni je definitivno najbolja pavlaka ona u Merkatoru na mjerenje [sm=smiley20.gif] ma prste da polizete, ne znam ko to pravi, znam da je domaca [sm=smiley36.gif] Milkos 0 bodova.

Gradačac MIG i Dukat, ne znam koju uzimaš. Ja našu [sm=smiley36.gif] i baš je takva kakvom je opisa[sm=smiley1.gif]

Medić* -> RE: Kupujmo domaće (17.11.2012 22:58:35)

Vjeruj da neznam cija je. U Merkatoru na Alipasinom ima ta jedna vrsta koliko upratih, ali ne mijenjam je :) Bas sutra upitam da li je " nasa " [sm=smiley36.gif] i ko proizvodi.

bellla -> RE: Kupujmo domaće (17.11.2012 23:02:08)

bolje da nisam otvarala ovu temu
evo fkt opet sam se uvjerila kako je sudzuka super[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

minie -> RE: Kupujmo domaće (17.11.2012 23:22:03)

Bajra Vlasicka i obicna sudzuka su super, kao i pasteta Pileti
Megle mlijeko, pavlaku i jogurt, mada ponekad i Milkos mlijeko
Violeta ubruse, papirne maramice, salvete, vlazne maramice, make up maramice... bas dosta njihovih stvari kupujem, pa i vl maramice Lumpi i Bebe koje proizvodi takodjer Violeta
Zlatnu dzezvu, HB kafu i jos tonu drugih koje sam probala su domace i posto ja to ne pijem, meni svejedno [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image], a i Vispakov kapucino vanilla je dobar

Cokolade i eurokrem ne znamo praviti, sto jest, jest

I u Konzumu kupim neke stvari za higijenu, ali ugl one koje su proizvedene u BiH (Dax staklo je jedna od njih)

Srculence -> RE: Kupujmo domaće (17.11.2012 23:27:48)

E vala odoh sutra kupiti taj sudžuk da se i ja uvjerim:-)
Inače kupujem dosta toga domaćeg,mlijeko uvijek megle 3,2[sm=smiley36.gif]

narin3 -> RE: Kupujmo domaće (18.11.2012 0:01:10)

I meni je Bajrina sudjuka odlicna, a i pasteta im je ona jedna, kao argeta...Pa bas bih volila probat tu vispakovu toplu...Zna li neko gdje ima kupiti?

amra_sa -> RE: Kupujmo domaće (18.11.2012 0:12:57)

IZVORNA PORUKA: narin3

I meni je Bajrina sudjuka odlicna, a i pasteta im je ona jedna, kao argeta...Pa bas bih volila probat tu vispakovu toplu...Zna li neko gdje ima kupiti?

Sudžuku nisam probala, a za paštetu se slažem, baš kao argeta samo se brzo rasproda.Kad god pitam ima li je prodavačica kaže:"Bila, prodala se".

zvončica -> RE: Kupujmo domaće (18.11.2012 0:37:33)

Bajrina pasteta, kulen i čajna...mmmmmmljac....kod Robota u Hrasnom imaju svoju prodavnicu...

Kafa Bonito, Violeta toalet i maramice.

visnjica1 -> RE: Kupujmo domaće (18.11.2012 0:44:55)

Koristim samo kahvu zlatnu dzezvu [sm=smiley36.gif]

malena sharena -> RE: Kupujmo domaće (18.11.2012 5:21:22)

IZVORNA PORUKA: selebriti

IZVORNA PORUKA: medic slatki

Gradačac MIG i Dukat, ne znam koju uzimaš. Ja našu [sm=smiley36.gif] i baš je takva kakvom je opisa[sm=smiley1.gif]

E bas cu i ja probati ovu pavlaku, meni je i MIGov jogurt dobar. Mama mi stalno hvali tu Bajrinu pastetu, a nikako se sjetim da je kupim, navodno je i jeftina. Joj, gladna sam, a dze cu sad rovit po frizideru.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>