selebriti -> RE: Kupujmo domaće (18.6.2012 15:24:16)
|
IZVORNA PORUKA: babina beba IZVORNA PORUKA: medic slatki IZVORNA PORUKA: bananica [image]http://www4.slikomat.com/11/0618/3bn-poklon.jpg[/image] Da i ja napisem koju...ja kad sam pokusala biti ekonomicnija da malo ustedim na detrdzentima samo sam se zeznula i veci trosak napravila. S obzirom da su ovo svi jeftinijih od onih koje koristim nijedan se nije pokazao dobro. Jedino sam ostala na lila kojeg koristim kad perem prekrivace ili prostirke jer mi zao lenora. Muz kupuje ovaj gel jer je jeftin, ali zato kosa opada li opada...Sve je ovo samo reklama i mami para..fino od njih sto su dali djaba ali ja dizem kapu ARIELU, FAIRY, LENOR spring, DAX I ARF za staklo, kamenac, rostilj..i nista vise u moju kucu uci nece jer kako koristim ovo gore sto sam nabrojala (ariel koristim vjekovima), uspjela sma ustediti i nebacam vise pare na raznorazne detrdzente koji mi samo stoje na policam do isteka datuma i onda kanta! Ja otkad sam saznala da se Ariel pravili posebno za nase trziste, presla sam na hrvatske i srpske proizvođače.
|
|
|
|