RE: Kupujmo domaće (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Savjeti (za) domaćice

Poruka

Medić* -> RE: Kupujmo domaće (18.6.2012 12:36:03)

evo uparvo me zena zove da donesu paket, odoh na brzaka da ih sacekam [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] evo izlazim s posla [sm=smiley36.gif]

Hannan -> RE: Kupujmo domaće (18.6.2012 12:40:17)

IZVORNA PORUKA: d.dita

Cure iz Sarajeva, dodje li ikome ovaj poklon paket iz EZ d.o.o Busovaca user posted image Ja ostavila odatke ali niko me nije zvao, ne bih da propustim user posted image

Kada tebi u Sa još nisu dostavili onda da ja još se ne nadam!

Dita, javi kad te budu zvali, nisu ni mene jos zvali.

Hanady RR -> RE: Kupujmo domaće (18.6.2012 12:42:20)

IZVORNA PORUKA: Hannan

Hanady, ko proizvodi taj Bioaktiv? Ja kupujem neki Bioaktiv,ali mi se cini da je Henkel prizvodjac.

Fax by helzim[sm=smiley36.gif]
pa i nije baš domaći...sapinija osijek ga radi[sm=smiley36.gif]
al je domaćiji do henkel kvalitete...a fakat je povoljan...
ja sma uzela mountain fresh...teta koja je kupovala me natjerala...kaže neću se pokajat ona uzela dvije kese...jednu sebi jednu kćerki koja ima dvoje djece pa smao pere li pere[sm=smiley36.gif] reko ta sam teta dajte i meni jednu[sm=smiley36.gif]

d.dita -> RE: Kupujmo domaće (18.6.2012 12:46:20)

Javim a javi i ti!

Hannan -> RE: Kupujmo domaće (18.6.2012 12:56:43)

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Hannan

Hanady, ko proizvodi taj Bioaktiv? Ja kupujem neki Bioaktiv,ali mi se cini da je Henkel prizvodjac.

Fax by helzim[sm=smiley36.gif]
pa i nije baš domaći...sapinija osijek ga radi[sm=smiley36.gif]
al je domaćiji do henkel kvalitete...a fakat je povoljan...
ja sma uzela mountain fresh...teta koja je kupovala me natjerala...kaže neću se pokajat ona uzela dvije kese...jednu sebi jednu kćerki koja ima dvoje djece pa smao pere li pere[sm=smiley36.gif] reko ta sam teta dajte i meni jednu[sm=smiley36.gif]

To je taj, i ja ga koristim dugo, bas je povoljan i meni super...nista losiji od ariela , persila, a dobijem za iste pare duplo vise.

Hannan -> RE: Kupujmo domaće (18.6.2012 12:57:13)

IZVORNA PORUKA: d.dita

Javim a javi i ti!

ok

bananica -> RE: Kupujmo domaće (18.6.2012 13:26:34)

Dobila poklon paket[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

iskreno sam odusevljana i zahvalna firmi EZ,Busovaca[sm=bravo.gif]

pored svih proizvoda koji su extra, ja moram pohvaliti i cekere, super su[sm=smiley1.gif]

djoisa -> RE: Kupujmo domaće (18.6.2012 13:32:02)

hocu i ja poklon paket, gdje da se prijavim [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]?

bananica -> RE: Kupujmo domaće (18.6.2012 13:40:32)

+

bananica -> RE: Kupujmo domaće (18.6.2012 13:45:52)

[img]http://www4.slikomat.com/11/0618/3bn-poklon.jpg[/img]

idana_85 -> RE: Kupujmo domaće (18.6.2012 13:49:58)

a zenica, nece da odaju tajnu kako da se prijavi

ja koristim ovaj lila omeksivac super je,posebno taj zlatni, parfumirani

Medić* -> RE: Kupujmo domaće (18.6.2012 13:51:05)

IZVORNA PORUKA: bananica

[img]http://www4.slikomat.com/11/0618/3bn-poklon.jpg[/img]

I mi preuzeli paket [sm=bravo.gif]

Sve pohvale, svaka cast EZ d.o.o Iz Busovace [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Ono sto me posebno iznenadilo a nisam ranije probala je Osvjezivac zraka, ljudi probajte necete zazaliti, ove ostale artikle redovno konzumirano, astigao mi i moj neprikosnoveni LILA zlatni [sm=bravo.gif]

idana_85 -> RE: Kupujmo domaće (18.6.2012 14:38:41)

Super su vam slikice, sad nam jos dajte i upute kako da se i mi prijavimo

damma -> RE: Kupujmo domaće (18.6.2012 14:41:19)

IZVORNA PORUKA: idana_85

Super su vam slikice, sad nam jos dajte i upute kako da se i mi prijavimo

nesto tajanstveno [sm=zmeden.gif]

maja78 RR -> RE: Kupujmo domaće (18.6.2012 14:43:54)

Dobila poklon paket[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

iskreno sam odusevljana i zahvalna firmi EZ,Busovaca[sm=bravo.gif]

pored svih proizvoda koji su extra, ja moram pohvaliti i cekere, super su[sm=smiley1.gif]

ja jos nisam dobila

ali svejedno svaka cast za firmu na gesti [sm=bravo.gif]

zvončica -> RE: Kupujmo domaće (18.6.2012 14:45:33)

Koliko sam skontala zene koje su pisale i hvalile proizvode EZ Busovaca su dobile pakete....javili im se ljudi iz te kompanije i nagradili ih za to...

babina beba -> RE: Kupujmo domaće (18.6.2012 15:07:03)

IZVORNA PORUKA: medic slatki

[image]http://www4.slikomat.com/11/0618/3bn-poklon.jpg[/image] 

Da i ja napisem koju...ja kad sam pokusala biti ekonomicnija da malo ustedim na detrdzentima samo sam se zeznula i veci trosak napravila. S obzirom da su ovo svi jeftinijih od onih koje koristim nijedan se nije pokazao dobro. Jedino sam ostala na lila kojeg koristim kad perem prekrivace ili prostirke jer mi zao lenora. Muz kupuje ovaj gel jer je jeftin, ali zato kosa opada li opada...Sve je ovo samo reklama i mami para..fino od njih sto su dali djaba ali ja dizem kapu ARIELU, FAIRY, LENOR  spring, DAX I ARF za staklo, kamenac, rostilj..i nista vise u  moju kucu uci nece jer kako koristim ovo gore sto sam nabrojala (ariel koristim vjekovima), uspjela sma ustediti i nebacam vise pare na raznorazne detrdzente koji mi samo stoje na policam do isteka datuma i onda kanta!

selebriti -> RE: Kupujmo domaće (18.6.2012 15:24:16)

IZVORNA PORUKA: babina beba

[image]http://www4.slikomat.com/11/0618/3bn-poklon.jpg[/image] 

Da i ja napisem koju...ja kad sam pokusala biti ekonomicnija da malo ustedim na detrdzentima samo sam se zeznula i veci trosak napravila. S obzirom da su ovo svi jeftinijih od onih koje koristim nijedan se nije pokazao dobro. Jedino sam ostala na lila kojeg koristim kad perem prekrivace ili prostirke jer mi zao lenora. Muz kupuje ovaj gel jer je jeftin, ali zato kosa opada li opada...Sve je ovo samo reklama i mami para..fino od njih sto su dali djaba ali ja dizem kapu ARIELU, FAIRY, LENOR  spring, DAX I ARF za staklo, kamenac, rostilj..i nista vise u  moju kucu uci nece jer kako koristim ovo gore sto sam nabrojala (ariel koristim vjekovima), uspjela sma ustediti i nebacam vise pare na raznorazne detrdzente koji mi samo stoje na policam do isteka datuma i onda kanta!

Ja otkad sam saznala da se Ariel pravili posebno za nase trziste, presla sam na hrvatske i srpske proizvođače.

hatepsut -> RE: Kupujmo domaće (18.6.2012 15:31:56)

Vala se nebi slozila za arel,moja mama ga koristila godinama i nije ko sto je nekad bio.hajmo biti realni pa uporediti cjenu lila koji je + nas proizvod i lenora [sm=zmeden.gif] pa necemo se lagati.a deterdjent za ves toplo preporucjem mada nije nas proizvod fax superaktiv ja koristim zeleni.u Bingu 7+2kg gratis kosta oko 20km.ariel sam odvno izbacila jer je i vse nego agresivan,unistila sam dosta vesa jer bukvalno nagrize odjecu.
Mm je recimo od nivea gela za kosu strasno opadala kosa,sto ne znaci da jeftin proivod ne moze biti dobar.

lila25 -> RE: Kupujmo domaće (18.6.2012 15:33:51)

IZVORNA PORUKA: zvončica

Koliko sam skontala zene koje su pisale i hvalile proizvode EZ Busovaca su dobile pakete....javili im se ljudi iz te kompanije i nagradili ih za to...

Hahaha ne mogu da vjerujem da se ovo desava kod nas svaka im cast,extra odradjen marketing [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]i ja sutra u kupovinu Lila omeksivaca...

A hanady extra je Bioaktiv ja ga vec odavno koristim...kupila slucajno za sareni ves i super se pokazao ja sad perem sve sa njim.Preporucujem.

Medić* -> RE: Kupujmo domaće (18.6.2012 15:35:17)

Babina beba ni ja se ne slazem sa ovim, ariel sam izbacila odavno, vise volim i duel uzeti nego ariel koji veze nema, ne moze se upporediti sa oni od ranije, od Lenora mi se iskreno povraca, mnogi mi jak.

myb@by -> RE: Kupujmo domaće (18.6.2012 15:44:15)

Nisam ni ja još uvijek dobila paket. Ja sam im ostavila broj telefona i ime i prezime. Adresu nisam, možda sam pogrješila. Stvarno ne bih voljela propustiti ovaj paket a toliko ih nahvali [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

selebriti -> RE: Kupujmo domaće (18.6.2012 15:44:56)

Babina beba ni ja se ne slazem sa ovim, ariel sam izbacila odavno, vise volim i duel uzeti nego ariel koji veze nema, ne moze se upporediti sa oni od ranije, od Lenora mi se iskreno povraca, mnogi mi jak.

[sm=smiley20.gif]

Medić* -> RE: Kupujmo domaće (18.6.2012 15:45:46)

IZVORNA PORUKA: myb@by

Nisam ni ja još uvijek dobila paket. Ja sam im ostavila broj telefona i ime i prezime. Adresu nisam, možda sam pogrješila. Stvarno ne bih voljela propustiti ovaj paket a toliko ih nahvali [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Ja danas dobila. A samo sam takodjer ostavila ime i broj tel, Kada su nazvali pitali za adresu [sm=smiley1.gif]

myb@by -> RE: Kupujmo domaće (18.6.2012 15:48:24)

IZVORNA PORUKA: myb@by

Ja danas dobila. A samo sam takodjer ostavila ime i broj tel, Kada su nazvali pitali za adresu [sm=smiley1.gif]

Hvala Medić valjda će me kontaktirati. [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>