RE: Kupujmo domaće (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Savjeti (za) domaćice

Poruka

SdZ -> RE: Kupujmo domaće (13.6.2012 19:57:43)

E, stvarno... Hocu i ja poruku. [sm=jezicek.gif][sm=sad.gif]

[sm=smiley13.gif]

zeze -> RE: Kupujmo domaće (13.6.2012 19:59:58)

IZVORNA PORUKA: SdZ

E, stvarno... Hocu i ja poruku. [sm=jezicek.gif][sm=sad.gif]

[sm=smiley13.gif]

I ja [sm=smiley36.gif]

Vinetu -> RE: Kupujmo domaće (13.6.2012 20:38:47)

Je li neko pisao da koristi onaj Lilla omeksivac? Je l' to nas proizvod? Ja kupila nekoliko puta onaj zlatni, pa vidim vasa iskustvva.

Koristim ja ovaj omekšivač. Naš je i ja sam prezadovoljna!
Inače, MM i ja smo veliki pobornici domaćih proizvoda i ponosimo se time. Naše kompanije imaju zaista odlične proizvode. Šteta je samo što se neki proizvodi rijetko mogu naći u određenim radnjama.
Često govorim svojim prijateljicama o extra domaćim proizvodima koji su na istom nivou sa svjetskim... ili su čak i bolji od njih, pa pokušavam i njih nagovoriti da kupuju domaće.

A sad... o kakvoj se poruci radi???

palachinken -> RE: Kupujmo domaće (13.6.2012 21:50:42)

Bajrina Pileti pasteta, vjerna kopija argete i to one od priie nekoliko godina, a kosta 95 pf

mila81 -> RE: Kupujmo domaće (13.6.2012 22:05:18)

IZVORNA PORUKA: Vinetu

Je li neko pisao da koristi onaj Lilla omeksivac? Je l' to nas proizvod? Ja kupila nekoliko puta onaj zlatni, pa vidim vasa iskustvva.

Inače, MM i ja smo veliki pobornici domaćih proizvoda i ponosimo se time. Naše kompanije imaju zaista odlične proizvode. Šteta je samo što se neki proizvodi rijetko mogu naći u određenim radnjama.
Često govorim svojim prijateljicama o extra domaćim proizvodima koji su na istom nivou sa svjetskim... ili su čak i bolji od njih, pa pokušavam i njih nagovoriti da kupuju domaće.

Sad je na sniženju u DP Lila omekšivač, i to posebno zlatni koji je prelijepog mirisa, sad su svi oni "skupi" iskalpili, najbolji mi ovi naši, primamljivi i po cijeni i po svemu:)

bananica -> RE: Kupujmo domaće (13.6.2012 22:08:17)

IZVORNA PORUKA: mila81

Sad je na sniženju u DP Lila omekšivač, i to posebno zlatni koji je prelijepog mirisa, sad su svi oni "skupi" iskalpili, najbolji mi ovi naši, primamljivi i po cijeni i po svemu:)

[sm=smiley20.gif]

zeze -> RE: Kupujmo domaće (14.6.2012 9:11:44)

IZVORNA PORUKA: palachinken

Bajrina Pileti pasteta, vjerna kopija argete i to one od priie nekoliko godina, a kosta 95 pf

I salama extra, predobra je a 2km.

hatepsut -> RE: Kupujmo domaće (14.6.2012 17:31:27)

Poklon nas je nasao,hvala veliko firmi EZ doo Busovaca.prijatno su me iznandili,ponajvise sto su poklon donijeli licno na kucnu adresu !Inace puna 2 cekekra proizvoda koje treba svaka kuca [sm=bravo.gif]

DM -> RE: Kupujmo domaće (14.6.2012 17:43:54)

I moj poklon stigao!
Isprobah proizvode koje nisam do sada koristila-UNO je extra!
Hvala velika EZ![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

R&T@ -> RE: Kupujmo domaće (14.6.2012 17:50:34)

Kad ste vas dvije poslale podatke? Ili ste zvale?
Ja tek danas...

A svaka im cast[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

bananica -> RE: Kupujmo domaće (14.6.2012 18:04:05)

svaka cast[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

ja jos nisam ostavila podatke, al su mi uzeli br telefona, valjda se jave

hatepsut -> RE: Kupujmo domaće (14.6.2012 18:05:19)

Ja jutros mail poslala.Ima kod mene na fb "kompletan poklon" bas svasta dodje.uh ustedih min. 30ak KM ako ne i vise ne znam bas sve cjene.

bananica -> RE: Kupujmo domaće (14.6.2012 18:06:09)

IZVORNA PORUKA: bananica

IZVORNA PORUKA: mila81

[sm=smiley20.gif]

bila sad u DP, najblizem meni, uopce nemaju Lilla omeksivac, bar ga ja nisam nasla na policama

leona81 -> RE: Kupujmo domaće (14.6.2012 18:43:49)

kako ste dobili poklon jel to neka nagradna?

Nedi -> RE: Kupujmo domaće (14.6.2012 19:00:15)

IZVORNA PORUKA: hatepsut
ovori

ps. sva mi kuca mirise njihovim osjvezivacem prostora,a sve ostale proizvode koristim vec dugo.

Isto...predobro mirise od sada i njega kupujem. MM sve hoda kroz kucu i govori kako je miris dobar

mala86 -> RE: Kupujmo domaće (14.6.2012 19:04:35)

IZVORNA PORUKA: leona81

kako sam ja shvatila tko je spominjo ovdje omeksivac dobio je nagradu,eto sasvim slucajno [sm=bravo.gif]

Medić* -> RE: Kupujmo domaće (14.6.2012 21:34:20)

IZVORNA PORUKA: mala86

IZVORNA PORUKA: leona81

kako sam ja shvatila tko je spominjo ovdje omeksivac dobio je nagradu,eto sasvim slucajno [sm=bravo.gif]
[/quote

U pravi si mala86.

Ja se bas iznenadila. Svaka im cas_t.

Ja sa takodjer ostavila nik, br tel. Rekli su zvati [sm=bravo.gif]

Malo prije se salim sa muzem, nisam vidjela pola dana mi tel bio iskljucen, sta ako su me zvali [sm=smiley36.gif]

Osvjezivac jos nisam probala, jedva cekam da mi stigne.

Domace je domace, te zato kupujmo ga [sm=bravo.gif]

Medić* -> RE: Kupujmo domaće (14.6.2012 21:40:04)

IZVORNA PORUKA: tajra

Ja tek danas...

Ja juce zvala i ostavila podatke[sm=smiley1.gif]

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

selebriti -> RE: Kupujmo domaće (14.6.2012 21:41:29)

IZVORNA PORUKA: medic slatki

IZVORNA PORUKA: tajra

Ja tek danas...

Ja juce zvala i ostavila podatke[sm=smiley1.gif]

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

O čemu vi pričate [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]

Nedi -> RE: Kupujmo domaće (14.6.2012 22:10:17)

IZVORNA PORUKA: selebriti

Dobili smo poklon paket proizvoda firme EZ iz Busovace[sm=smiley1.gif] Mnogo lijepih stvarcica za ciscenje i sl.
Hvala im mnogo zaista divan znak paznje prema potrosacima njihovih proizvoda[sm=smiley1.gif]

selebriti -> RE: Kupujmo domaće (14.6.2012 22:13:10)

IZVORNA PORUKA: Nedi

Dobili smo poklon paket proizvoda firme EZ iz Busovace[sm=smiley1.gif] Mnogo lijepih stvarcica za ciscenje i sl.
Hvala im mnogo zaista divan znak paznje prema potrosacima njihovih proizvoda[sm=smiley1.gif]

Kako [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]

hatepsut -> RE: Kupujmo domaće (14.6.2012 22:16:08)

Sad bi moj K. rekao "slatko" pisali smo o kvalitetu njihovog omeksivaca.uz to je domaci proizvod,a cjena mu je pristupacna s obzirom na druge.Javili nam se iz firme EZ i priredili nam prijatno iznenadjenje.

d.dita -> RE: Kupujmo domaće (14.6.2012 22:17:37)

Stvarno prelijepo iznenađenje![sm=bravo.gif] Kod mene računar nije bio u redu pa sam sada poslala poruku!

selebriti -> RE: Kupujmo domaće (14.6.2012 22:17:52)

IZVORNA PORUKA: hatepsut

Sad bi moj K. rekao "slatko" pisali smo o kvalitetu njihovog omeksivaca.uz to je domaci proizvod,a cjena mu je pristupacna s obzirom na druge.Javili nam se iz firme EZ i priredili nam prijatno iznenadjenje.

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

bananica -> RE: Kupujmo domaće (14.6.2012 22:18:09)

bolji potez nisu mogli napraviti[sm=smiley1.gif] ovo im je bolja reklama nego da se po cijeli dan vrte na Hayatu[sm=jezicek.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>