Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
odusevices se rastezljivim trakicama ... ali pazi da ne uzmes staru zalihu one nemaju te trakice (uvjek na njih nakace vlazne maramice -gratis)... uzmi 4 (NE 4+) sa Unicef oznakom...
Visnja zbog tebe sam uzela paket Pampersa sa oznakom UNICEF bas da vidim te trakice . Iako ima jedan od 54 kom nov . Inace uvijek koristim Pampersice i prezadovoljna sam. Jeidno mi nisu odgovarale Pampers Sleep&Play nekako su mi takne i one su znale procuriti.
sleep and play4,dodje 50kom i koštaju oko 19 km kod nas,i koristimo i cleen and play maramice oko 4km,zadovoljna sam i jednim i drugim,pelene nisu mi nikako propustile,jedino kad je imao proliv svaki 5min.kad je bio bolestan e onda mu se kaka nekako pela na ledja,inače sve ok.I kvalitet i cijena
Visnja zbog tebe sam uzela paket Pampersa sa oznakom UNICEF bas da vidim te trakice . Iako ima jedan od 54 kom nov . Inace uvijek koristim Pampersice i prezadovoljna sam. Jeidno mi nisu odgovarale Pampers Sleep&Play nekako su mi takne i one su znale procuriti.
nadam se da si potrefila trakice jer izgleda ima sa oznakom Unicefa i sa i bez trakica... procitah da treba doboro pritisnuti onaj bjeli dio pakovanja da se pokusa vidjeti da li pelene imaju oblacice i sunce nacrtane ...ako ima tu su i trakice... Ja cu sutra do Merkatora pa da se zarovim i trazim :)
Ja mislim da su iste, cek da vidim... Nisu iste, ove imaju kao neko cvijece, vise kao grancice po sebi i leptirice. A gdje dodje ta trakica? Mozes li to slikati?
pa meni su takve i sleep and play,imaju te posebne trakice,ali samo ove jumbo pakovanje,a i ovaj pravi pampers sam koristila prošle sedmice,ali malo pakovanje i ništa nisam uočila
Ahaa ok, hvala na slikama . Ja sam to do sada vidjela samo na reklamama. Ove koje ja imam izgledaju vrlo slicno, te zelene ljepljive trakice stoje na nekom "prosirenju" koje izgleda kao ova tvoja trakica, samo nije rastegljivo nego je obicni tanki papir.
Višnja, to je isto kao i kod mene, nigdje ni traga od oblačića. Da li to možda ima veze koje je pakovanje? Ja sam uzela JUMBO Pack od 70 kom. Možda manja pakovanja i imaju te trakice?!
blago vama moja curica ima oziljke od trakice koje se nisu rastezale . drago mi je da su ubacilli konacno u sve brojeve mi smo kupovali 6 sa trakom rastezljivom..
I kod mene je jumbo pack 70 kom... Ma na jednom forumu sam procitala da je fora u tim oblacicima i oni se zaista mogu vidjeti kroz onaj bjeli dio kad se bas zagledam... Navodno za Balkan se Pampers uvozi iz Poljske i Madjarske... pa zavisi koje nam posalju... ocito jos trose na nama zalihe te bez trakica...
Pampers koji sam kuci uzimala je isti kao ovaj koji je Visnja slikala. On je bio odlican zbog toga sam u Sarajevu kupila pakovanje u DP sa oznakom Unicefa al je opet bio onaj bezveze. Moje misljenje ja da su to prije falsifikati a ne stare pelene. 1 i 2 su mi bile super, bas sa tracicama, a od 3 je poceo haos.
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
I kod mene je nastao haos od 3. Ja cu sada fino da pisem pampersu i molim za pojasnjenje pa vam javim odgovor, ako ga ikad dobijem Hocu da imam pampers sa trakicama
Ja sam to ispricala teti koja je bila na standu kad je bila kamapanja za vakcine i ona mi rece da je to najvjerovatnije falcifikat.
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Mi koristili pampers,a onda smo odlucili da probamo babylove i fakat su odlicne.Nema ama bas nikakve razlike od pampersa,osim u drasticno nizoj cijeni.
Opet sam kupila pampersice u Merkatoru sa rastegljivim trakicama.. Ali sam se morala malo zaroviti medju sva ona pakovanja... Dakle definitivno su sa rastegljivim trakicama one koje imaju nacrtano sunce i oblacice... Vrlo lako se vidi sta je nacrtano kroz onaj bjeli dio na pakovanju... Znaci ne kupovati one sa nacrtanim listicima vec sunce i oblacic ... I jako lijepo mirisu...
E da vam ja ispricam kod mene slucaj sa pampers,prije mozda mjesec i nesto kupila sam veliko pakovanje Pampersa ono sa unicefom oznakom,i ugodno sam se iznenadila kad sam vidjela da imaju rastezljiva trakice.Da bih nedavno otisla da kupim ponovo,i pitam zenu na odjelu pelena koje Pampersice imaju rastezljive trakice,ona mi je rekla,one sto imaju na pakovanju sliku malog crvica.I taj crvic je bio samo na pakovanju Pampersa 6.Sve sam pretrazila i nisam uspjela naci Pampers 4 sa tim crvicem.Bas sam mislila da mi se onda samo potrefilo nekako srecom,i tako ja kupim opet Pampers 4 sa unicefovom oznakom,i imaju rastezljive trakice.Ja mislim da su nazalost samo orginali Pampersa ti sa unicefovom oznakom,jer sam nedavno dobila jumbo paket bez te oznake i nije imao rastezljive trakice.
Mamyca ja sam kupila 4 sa UNICEF-ovom oznakom i nije imao rastezljive trakice. Izgleda da i njih ima sa i bez trakice. A jel ti te sto si sada kupila imaju tog crvica na pakovanju?
Drage moje, Visnja vam je gore napisala "Uputstvo za kupovinu Pampersa sa rastezljivim trakicama" , a postavila je i sliku.... Znaci kad hocete da kupite taj Pampers, dobro pogledajte kroz onaj bijeli dio najlona na pakovanju (koji je providan), i na pelenama moraju biti nacrtana sunca i oblacici, a ne neke grancice (ovaj je bez trakica)... Eto, drage moje,morate zaroviti dobro.... U shopping i sretno