|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Koje pelene koristite?
3.11.2008 18:31:06   
Visnja RR
U Merkatoru sam kupila pampers br 4 s trakicama je ...na njima je oznaka Unicefa...
ma da nisu sarene user posted image  a vidjecemo kako ce se pokazati...mada opet kazem ja nisam imala ni jednu zamjerku na Pmpers...

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Emina*)
Neposredna veza do poruke: 251
3.11.2008 19:23:41   
Anoniman
ja sam dosad probala cetiri vrste pelena:
user posted image
user posted image
user posted image

i nijedne ne odgovaraju i ne zadrzavaju "unutrasnjoj" pelene kao PAMPERS

user posted image

e jos da mi je probat te DM-ove koje svi toliko hvalite... bas user posted image

(odgovor članu Visnja RR)
  Neposredna veza do poruke: 252
3.11.2008 19:35:37   
Emina*
Dino, jel ovo Pampers ima 184 kom u pakovanju.. hehe
Jest to super...  Kupis, i miran si bar mjesec dana user posted image   user posted image

Bakir
20.04.2008.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 253
3.11.2008 19:38:05   
Anoniman
ima... kutija veelika.. ja uzela 2 prije mjesec.. sad tricu :)

(odgovor članu Emina*)
  Neposredna veza do poruke: 254
3.11.2008 20:16:59   
neki
Uh Dino kako slatko izgleda ta kutija pampersauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 255
3.11.2008 20:33:49   
ziki
Kad sam ovo zadnji put bila kuci naletela sam na orginal pampers. Razlika je ooogromna, nisu samo tracice sa strane razlika vec i slicice, koje su ljepse, pakodje bojom je napravljen granicnik u kom razponu mogu da se nalijepe tracice u zavisnosti od bebinog obima, ne mirisu onako grozno... bas su super. Mada mi i dalje ostajemo vjerni baby love pelenama, jes da cemo morat da idemo u Tuzlu po njih al se guzi svidjaju.

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 256
4.11.2008 15:11:53   
Gigana
E ja sam prvo koristila Violetu, pa kad je došlo ljeto, prešla sam na Pampers Sleep&Play, koje su bile super u početku, mirisale na kamilicu, bile puno šire od violete, tanke, ma odlične.  Onda je prije nekih 2 mjeseca muž otišao u Merkator, gdje inače kupujemo pelene, i donio nekoliko paketa spomenutih pelena, međutim, to su totalno bile drukčije pelene, trakice skroz drugog oblika, izduženije, uže, ali ja sam svejedno nastavila da ih koristim.  Zadnji paket koji sam otvorila, sve i jedna mi je propustila, a na kraju je bebač dobio nekakvu alergiju (eno pisala sam juče o tome na drugoj temi) i doktorica reče da je to najvjerovatnije od pelena.  Mislim da se na tržištu pojavio "dupljak" Pampers pelena

Sinoć sam kupila one eko pelene u DM-u, jer nisam našla odgovarajuće Baby Love, pa sad ću njih da testiram.

Inače, čula sam da su Molfix jako dobre, nisam ih probala, a voljela bih probati i Huggies, međutim, kod nas sam našla samo male veličine.

Vedo 2007.g. i
Esma 2012.g.

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 257
4.11.2008 19:46:21   
Visnja RR
Isprobali smo DM pelene... dobre su ... i nismo imali problema s njima kao ni sa Pampers 4...

Koja je cjena onih DM u tvrdom pakovanju i koliko ih ima?

03.04.`08

(odgovor članu Gigana)
Neposredna veza do poruke: 258
4.11.2008 19:51:57   
Romali
Otprilike 33 KM. Mada  opet spominjem one bonove. S njima imaš 10 % popusta.

23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :)
14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)

Neposredna veza do poruke: 259
4.11.2008 20:29:06   
suncan_dan
pelene u testu 1 user posted image 6 user posted image

pobjednik sa ocjenom 1,1 pampers Active fit od 7-18kg

fixies active life extra class 7-18kg 1,2
pampers baby dry 7-18 kg 1,4
dm babylove 7-18kg 1,6
budnikowsky bablove 7-18kg 1,6
fixies active life 7-18kg 1,6
moltex pro active 7-18kg 2,0
moltex öko  7-18kg 2,8

pampers easy up pants  8-15kg 1,5
dm babylove Windel-Slips  9-15kg 2,3
fixies training pants 9-15kg 3,3

i jos nesto da kazem u vezi pelenskog osipa, moja mala je ga imala, ja sam dr. rekla da hocu da probam platnene pelene, nebi li bilo bolje, ona mi je se na to samo namijesila i rekla da ona u to nevjeruje.
nakon sto sam to probala vidijela sam i ja da nema nikakve koristi, nego sam imala osjecaj da je jos gore bilo.
mi koristimo pampers active fit i super sam zadovoljna s njima user posted image user posted image user posted image

VOLIM VAS!!!

(odgovor članu mivica)
Neposredna veza do poruke: 260
4.11.2008 20:33:32   
Romali
Vjerujem da je Pampers 'pobjednik', ali vidim ti si u Njemačkoj. Ovaj naš ovdje sigurno nijeuser posted image . Za platnene ne znam ,ali voljela bih da ih imam nekoliko da ponekad probam kako guza reaguje.

23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :)
14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)

(odgovor članu suncan_dan)
Neposredna veza do poruke: 261
4.11.2008 20:49:55   
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: Romali

Otprilike 33 KM. Mada  opet spominjem one bonove. S njima imaš 10 % popusta.

to je onda i vise nego povoljno jer Pampers je 33 km a 72 kom...
ali ja sam juce u DM kupovala i  pelene DM i jos nekih drangulija ali nikakve bonove nisam dobila... user posted image

03.04.`08

(odgovor članu Romali)
Neposredna veza do poruke: 262
4.11.2008 20:53:41   
Amrino

i jos nesto da kazem u vezi pelenskog osipa, moja mala je ga imala, ja sam dr. rekla da hocu da probam platnene pelene, nebi li bilo bolje, ona mi je se na to samo namijesila i rekla da ona u to nevjeruje.

Draga semi83- nema ni tvoja doktorica ni bilo ko drugi sta u to vjerovati ili ne vjerovati: pamuk je pamuk a najlon je najlon. Nema nikakve sanse da je ovo drugo bolje od prvog. Mene samo zanima sta si probala i koliko dana si to probavala- jer nemoguce je da se guza npr. osipa u platnenim a u Pampersu ne user posted image .
Pamucne su najzdravije za djecu- o tome nema price.

Mi smo i dalje vjerni Babylove- i mnogo nam se svidja novo pakovanje i kutija user posted image . Slazemo odjecu koja nam je mala u njih.

Polaznica obuke o dojenju
HAMZA
29.12.2007
IMRAN
03.03.2010

(odgovor članu Romali)
Neposredna veza do poruke: 263
4.11.2008 21:08:57   
suncan_dan
to je bila duga prica, sad ti stvarno nebi mogla reci koliko dugo smo probale, al jesmo jedno vrijeme. ne hocu s tim da kazem da ona sigurno neto vise od mene zna, najvjerovatnije nedolazi od toga(od pelena), nego haman iz nutra, koliko sam ja razumijela. a sta nam je najbolje pomoglo bila je ivina mast.

VOLIM VAS!!!

(odgovor članu Amrino)
Neposredna veza do poruke: 264
4.11.2008 21:53:53   
Visnja RR
Taman kad sam pomilila da cu kupiti  veeeliko DM pakovanje pelena a ono moje prvo negativno iskustvo sa BabyLove pelenom user posted image
Naime, maloprije prije kupanja skinem joj pelenicu i ona se onako osrednje popiskila... a koza na "kokici" i malo iznad je vlazna... user posted image  to se sa Pampersom nikad nije desilo pa i kad se vise popiski...
Nekom se ovo desava?

< Poruku je uredio Visnja RR -- 4.11.2008 21:54:08 >

03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 265
4.11.2008 22:12:29   
mamina cura
A kad sam ja pisala da mi je procurila na body i gegice niko me nije slusao...Joj drage moje jednokratnice neka vam je sretno. Nikad mi nije procurila moja pelena osim kad je nisam stigla na vrijeme presvuci....

Timur 20.03.2004.
Hena 30.12.2007.

koristimo platnene pelene
za zdravije odrastanje

Neposredna veza do poruke: 266
4.11.2008 22:24:05   
suncan_dan
IZVORNA PORUKA: Visnja RR

Taman kad sam pomilila da cu kupiti  veeeliko DM pakovanje pelena a ono moje prvo negativno iskustvo sa BabyLove pelenom user posted image
Naime, maloprije prije kupanja skinem joj pelenicu i ona se onako osrednje popiskila... a koza na "kokici" i malo iznad je vlazna... user posted image  to se sa Pampersom nikad nije desilo pa i kad se vise popiski...
Nekom se ovo desava?

meni se to zna desit kad se nestegne dobro, pa kad se u kaki user posted image user posted image user posted image

VOLIM VAS!!!

Neposredna veza do poruke: 267
4.11.2008 22:26:21   
suncan_dan
IZVORNA PORUKA: Romali

Vjerujem da je Pampers 'pobjednik', ali vidim ti si u Njemačkoj. Ovaj naš ovdje sigurno nijeuser posted image . Za platnene ne znam ,ali voljela bih da ih imam nekoliko da ponekad probam kako guza reaguje.

pa zasto da neprobas, mozda budu tvojoj godile.

VOLIM VAS!!!

(odgovor članu Romali)
Neposredna veza do poruke: 268
4.11.2008 22:29:42   
camm
ja sam neki dan od komsinice bebicu
presvukla i bile su te pelene iz DMa.
ljudi moji ja kad sam vidjela tu pelenu kao da je djete pisalo 20 puta u nju a ne 1ili 2 puta
mokra joj je guza bila i hladna a pelena sva nekakva visi i teska zgrudvalo se nesto unutra
ona vata
ne znam ja to kod  pampersa nikad nisam vidjela.

Ja tek sada kuzim da ne kuzim, sta kuzim, sta ne kuzim, sta mi je tesko skuziti, sta ne mogu prokuziti, ali jedno kuzim...:D

Neposredna veza do poruke: 269
4.11.2008 22:33:05   
Visnja RR
A nista potrosicemo ove DM- brzo i vratiti se Pampersu...
Sad me MM kritikuje sto sam eksperimentisala uopste user posted image  kad sam bila prezadovoljna sa Pampersom od prvog dana...

03.04.`08

(odgovor članu camm)
Neposredna veza do poruke: 270
4.11.2008 22:34:57   
suncan_dan
Zivio Pampers user posted image user posted image user posted image

VOLIM VAS!!!

Neposredna veza do poruke: 271
4.11.2008 22:45:55   
jasmina_mm
I ja cu se vratiti pampers pelenama cim ove potrosim, premda mi se kod BabyLove pelena svidja sto imaju dodatni dio za ledja, ali mi sada ucimo na tutu tako da ni jedna pelena ne bude dibidus mokra ili ukakana, ali pampers je pampersuser posted image

dusha mamina 11.10.2007.

upravo zato sto je tako topao, osmjeh je ljepsi od bilo kojeg cvijeta na svijetu....

Neposredna veza do poruke: 272
4.11.2008 23:01:41   
Mik Mik
Mi od početka koristimo Pampers iako sam razmišljala da probam i druge pelene. Naime dešava se (kao i sinoć) kada beba ne kaki cijeli dan pa se onda istrese odjedanput da pampers propusti na leđima, prođe kroz pampers i izađe na bodić, čak nekada do pola leđa pa onda imam problem što ne trebam samo oprati bebu već i sve ostalo na čemu leži, tako da moram za svaki slučaj da stavljam posebnu plahtu ispod bebe gdje spava. Ne znam da li je to do pampersa ili možda do toga što beba ima inače tečnu stolicu?!

(odgovor članu jasmina_mm)
Neposredna veza do poruke: 273
4.11.2008 23:08:04   
Visnja RR
A Mik Mik da beba ne bi trebala veci broj Pampersica?...
to se Asji desavalo u periodu kad je trebala sa 2 da predje na 3... Jer je dvica manja a ona se znala bas masala pokakiti...
Sad kako papa kasice kakica nije tako tecna kao prije...a i 4 joj bas odgovaraju...dovoljno su velike jer ona ima 8.400 a one su od 7 do 18 kg

03.04.`08

(odgovor članu Mik Mik)
Neposredna veza do poruke: 274
4.11.2008 23:15:43   
camm
IZVORNA PORUKA: Visnja RR

A nista potrosicemo ove DM- brzo i vratiti se Pampersu...
Sad me MM kritikuje sto sam eksperimentisala uopste user posted image  kad sam bila prezadovoljna sa Pampersom od prvog dana...

svi mi pravimo eksperimente ja sam pravila sa molfixom
al uvjek sam imala par komada pampersa
eto ubuduce da znate ostavite koji komad  papmpersicaa za svaki slucaj..user posted image

zivio pampers jeste najskuplji ali i najkvalitetniji.

Ja tek sada kuzim da ne kuzim, sta kuzim, sta ne kuzim, sta mi je tesko skuziti, sta ne mogu prokuziti, ali jedno kuzim...:D

Neposredna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *