Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
IZVORNA PORUKA: Romali Možda je neko već odgovorio, nisam vidjela. Ja uzimam pakovanje od 84 pelene, košta oko 33 KM, ali oni uvijek daju one bonove pa mi izađe 10% jeftinije.
Romali, kakve bonove???? Meni to niko nije rekao... I mi kupujemo ono pakovanje u kutiji... Jest da je cijena alicna Pampersu, ali meni su puno bolje od njihovih.....
Visnja, probaj DM, neces se pokajati...... Kad se one trakice razvuku, i fino nalegnu na malu guzanu, vidjeces kako su super
< Poruku je uredio Emina* -- 26.10.2008 20:12:11 >
Emina, kod nas u DM svako malo daju kao neke bonove za 10% popusta. Npr.kupiš nešto bezveze, žvake, i daju ti taj bon za sljedeću kupovinu. Tako sam ih nakupila 5-6 , a iskoristim ih samo kad kupujem nešto skuplje. Ovi koje sad imam trebali bi se iskoristiti do kraja novembra. A sjećam se da su ih davali i prije.
Prvo smo koristili pampers new born, a kada je Aladin presao 6 kg poceli smo da koristimo pampers sleep and play br.3. One su za bebe od 4 do 9 kg. U middy pakovanju dodje 58 pelena a kostaju 17 km. Nama to otprilike draje 10 do 12 dana. Sad za sad smo zadovoljni. Sve u svemu cini mi se da samo treba fino nauciti staviti pelenu bebi i nece promociti na garderobu!!!
jeste da sam ja prezadovoljna sa pampersom al mi nekad dodje da probam i te DM-ove ...
isti slucaj i kod mene visnja, prezadovoljna sam pampersom, cak su nam i sleep & play odgovarale, ali citajuci ove postove probacu i te DM pelene kad ih toliko hvale, a i cijena je pristupacna mi smo danas kupili PAMPERS LET'S GO i super su nam samo sto se oblace kao gacice. Inace 36 komada sam platila 25,00 KM ali super su. Sad odoh reci MM da mi sutra kupi te DM baby love
E ja juce u Interex-u kupim Pampers zbog one akcije sa Unicefom, a inace ih uopste ne koristim i opet se uvjerim kako su DM Babylove najbolje... Ove Pampers toliko "zijevaju" na bokovima da imam osjecaj da ce mu prvo piskenje proci i plitke su mi a uzela sam 4+, inace koristim 4.
Eh sad dosla mi drugarica sinoc i kaze kako je probala DM-ove i nije zadovoljna, nisam mogla da vjerujem. I dala joj da presvuce malog sa mojim pelenama. Ispostavilo se da je ona uzimala ove EKO sto zene spominju a ne ove obicne. Tako da je sada rekla kako su ipak odlicne!
Bili smo na moru za vikend i kako nisam ponjela dovoljno platnenih bila sam prinudjena da kupim jednokratne. Znam koliko ih hvalite pa kupim ja BABY LOVE. Samo da vidite kako joj je guza crvena i od jednog dana provedenog u jednokratnim. I propustile su mi preko noci. Svaka vam cast kad mozete deverati sa jednokratnim. Ja sad imam paket koji necu sigurno koristiti.
Mamina cura, na par mjesta sam citala da tvoja bebara ima jako osjetljivu guzu, pa se ospe cak i u pamucnim... Jako mi je zao, sto je guzara tako osjetljiva... Ne znam koje si baby love probala, ali nama su savrsene... Ama nijedan jedini put nisu propustile, i nijednom se nije osula guza hB, a mekane su, bez gela.... Meni su super
< Poruku je uredio Emina* -- 27.10.2008 17:16:18 >
Babylove aktiv premium windel MAXI 7-18kg. Ove sigurno imaju gel jer preko noci se bas skupila gomila na jednom mjestu bas kao da imate gel u ruci. Ja mislim da se njena guza navikla na pamuk pa je ovo bilo grozno. Ko zna sta je unutra
eh i meni je sveki sinoc kupila DM BabyLove pelene midi 4-9 kg. Prvo sam mislila da ce mu biti male kad nisu hB ne znam sta bih sa 100kom. Nocni test su prosle nisu pustile, jos da vidimo kad bude velika nuzda . guza jos nije crvena pa cemo vidjeti. Ne moze se za noc primjetiti razlika
Mame,kada ste prešle otprilike na pampers 5,koliko je kg.dijete imalo otprilike? Mislim da je vijeme za peticu ali nisam sigurna,samo ponekad ga malo nažulja po nogicama obično kad spava preko dana. Sad ima 14kg, skoro 2 god.
samo da prijavim da su Dm pelene Babylove prosle test zvan velika nuzda , imamo oko 100 kom ovih pelena pa cemo vidjeti kad nestane da li Pampers ili BabyLove opet...
Ma zene o kakvim to pakovanjima babylove pelena pricate,te kutije od 100kom.,ja to jos nisam vidjela u DM-u.U kojem DM-u kupujete i kakvi bonovi,e da me nije stid ja bih pitala za te bonove,a cesto kupujem u DM-u
Kupih ja maloprije te DM pelene ...ma nisu nesto posebno al evo stavih ih Asji na guzu... Vjerovatno sam se vec navikla na ove Pampers 4 s trakicama koje meni ipak fino mirisu... a i malo su manje od ovih mada sam uzela isto od 7 do 18 kg...
Vjerovatno sam se vec navikla na ove Pampers 4 s trakicama koje meni ipak fino mirisu...
Visnja, gdje nadje sad te Pampers s trakicama?? A sto ti se ne svidjaju te iz DM-a, hehe, jel to sto nisu sarene Salim se... Javi kako prodje guza, i jesul prosle test