Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Mi u posljednje vrijeme koristimo Molfix pelene i jako sam zadovoljna. Sa svim ostalim nam se desavalo da propuste, posebno tokom noci, ali sa ovim, ne!
Mi jos uvijek koristimo pampers ali sada 4+ a pampers 1 smo dobili 12 jumbo pack iz njemacke kad se mali tek rodio i stvarno ja nisam vidjela nikakvu razliku. Doduse imam jos dva paketa pelena pa kad mi se rodica porodi bas cu vidjeti ima li kakve razlike izmedju ovih i nasih. Nas pampers nikad nije izdao ni protopio, niti nam se kada guza izasula
hajd malo da i ja koju dodadam. počela sam čitati vaše komentare i vidim da ste "zakuhale" oko vrste pelene. ja sam, lično, uvijek navijala za pampers, i mrzila sam to eksperimentisanje oko količine pelena u paketu i štednju u 2-3 km. jendom sam kupila violetu i rekla nikad više, jer je moj Emin bio non-stop mokar, i sadržaj se nije zadržavao unutar pelene. pa sam onda probala i sleep & play. ma daj!!! moj Emin je jaka beba, i od 3. mjeseca vrti se, skače... nikad nema mira.sve izađe vani. bodi mu je uvijek bio mokar. a sleep & play je tanak, i normalno kad negdje odem uvijek komentari kako je napiškio, pa onda pitanja kad sam ga presvukla, i td. joj to me nerviralo opasno jer te pelene nisu samo jednokratne, one su za samo jedno "pišu" i to nabrzaka. tako da sam se ja vratila na pampers. on je meni bio plafon. do sada!!! čitajući vaše komentare shvatila sam da i ja imam sličan problem što se tiče mirisa. uvijek mi smrdi kao da se moj Emin ukakio. i kad ga skinem nema ništa. ja sam mislila da možda nisu vjetrovi, pa mokraća... dijete samo kljukam kamilicom i brusnicom. kad mi nestane brusnice stavim mu prstohvat uvina u kamilicu. doduse, on to popije i ne buni se.
zanimaju me te DM pelene. kakve su. jel ih ima redovno u prodaji... itd.
što se diče pamučnih pelene, svaka čast onome ko može. ja ih lično nisam ni pokušala koristiti. za pamučne pelene se moraju imati osnovni uslovi. a ja ih ne ispunjavam sve, jer živim u zgradi i nemam ih gdje sušiti. za peglanje jedva imam vremena da ispeglam muzu košulje i eminove stvari. svoje više i ne peglam. eto pa se tipkamo ako Bog da
Melinda, u vešu mi najmanje bude pelena, a košulja najviše :D Ne moraju se peglati a osuše se pisovkejk na radijatoru U DM stalno ima njihovih pelena, ja sam sad napravila eksperiment sa onim ekološkim, procurile preko noći, ali mislim da nije do pelena, nego do količine koju je moj dečko ispišao
Jao na ovoj temi svako malo se žučno raspravlja Važnost malih guza Melinda-mi koristimo DM-ove Baby Love od 1.10. i imam samo riječi hvale. Dosad su nam najbolje,a do kada ne pitaj .Ovom mom žapcu su sve druge pustile, ne garantujem ni za jedne. ( Sada dolaze u kartonskoj kutiji, čine mi se tanje i stvarno su meke. )
Jao na ovoj temi svako malo se žučno raspravlja Važnost malih guza Melinda-mi koristimo DM-ove Baby Love od 1.10. i imam samo riječi hvale. Dosad su nam najbolje,a do kada ne pitaj .Ovom mom žapcu su sve druge pustile, ne garantujem ni za jedne. ( Sada dolaze u kartonskoj kutiji, čine mi se tanje i stvarno su meke. )
Potpisujem po ko zna koji put za DM pelene... Stvarno su savrsene Jos dobijem i kutiju u koju stavljam Bakirovu odjecicu, koja mu je sada mala
Melinda, i ja sam odnedavno presla na DM pelene. Ima ih u njihovim prodavnicama redovno, moze se desiti da u jednoj prodavnici trenutno nestane trazeni broj, ali ja mislim da niko ne kupuje pelene isti momenat kad potrosi jedno pakovanje. Hocu reci, ako ne nadjes danas za dan-dva vjerovatno bude!!! Sto se tice pelena, meni su licno bolje od Pampersica, nekako su mekse i svi brojevi imaju onaj rastezljivi dio sa strane i sto je najvaznije nemaju nikakvog mirisa. Moj mali Bakir je pravi piso, tako da se zna desiti da se tokom noci i u njima zapiski, ali vrlo rijetko. U pampers je bio stalno zapisan Eto, nase iskustvo, u svakom slucaju pohvale za DM pelene
da li je neko probao sleep & play sada imaju novi sistem zalijepljivanja koji je puno lakši od standardnih pampersa....ja sam prezadovoljna zaista mi koristimo 4
a izgleda da je sve individulano... od pocetka korisitimo pampers i meni su odlicne...hm cinjenica da nismo nijedne druge probali al ne vidim razlog da ih mjenjam...sad smo na 4... a meni iako imam vrlo "osjetljiv" nos ne smrde...
a da ih nije prerastao? meni se par puta desilo da je kakica prosla al sam skontala da sam trebala preci na veci broj pampersa... a to je i bilo kad je "mali istovar" bi zesci ... Inace do sada nikad pampers nije prosao kad bi se Asja upuskila... vazno je samo da se redovno mjenjaju pa da se ne natope kad se ponovo upiski...
Kad sam bila kod mojih nabasala sam na orginsl pampers, kao sto visnja rece slicice su ljepse, rastegljive tracice sa strane, ima losiona ali malo i nije jakog mirisa. U Sarajevu sam zbog toga kupila jos jedno pakovanje u DP ali ista pjesma, nista ne valjaju. Ostajemo vjerni Baby love pelenama.
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
a jeli mi mozete reci koliko kosta jumbo pakovanje tih dm pelena
Možda je neko već odgovorio, nisam vidjela. Ja uzimam pakovanje od 84 pelene, košta oko 33 KM, ali oni uvijek daju one bonove pa mi izađe 10% jeftinije.