Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Možda, ne znam ni sama. Ima 8 kg i koristimo 3 što i odgovara, mada ću kada potrošimo ovaj paket probati i sa većim pelenama pa ćemo vidjeti. Ja mislim da je do toga što izbaci veliku količinu u tečnom stanju pod velikim pritiskom pa se smije :)))
a pa to je to ...guza je vec porasla ... dakle predji na 4 ... odusevices se rastezljivim trakicama ... ali pazi da ne uzmes staru zalihu one nemaju te trakice (uvjek na njih nakace vlazne maramice -gratis)... uzmi 4 (NE 4+) sa Unicef oznakom... stip-stip guzi koja kaka :)
Mik Mik kupi ti vec sad 4 ...pa njih koristi ...a kad se beba pokaki ti onda stavi 3 jer je predpostavka da se nece opet pokakiti do sljedecg presvlacenja vec samo piskiti ... tako sam ja paralelno trosila i 3 i 4 dok se nije 3 potrosila...
ja ne znam je li problem u mojoj senjoriti kakiti i njenim sposobnostima ili u pampersu... nekad znam trčati kad čujem da se urahatila, ali kad je veća količina sve odleti na leđa i svu je presvlači!!!
Naime, maloprije prije kupanja skinem joj pelenicu i ona se onako osrednje popiskila... a koza na "kokici" i malo iznad je vlazna...
NAma se Visnja to desi ako se popiski neposredno pred skidanje pelene pa mu bude par kapljica, pelena ne stigne upiti,ali je to vrlo rijetko...I zna nam se desiti da nakon dugo vremena (12 h nocna pelena) popuste one lastikice oko butina, sto je i razumljivo i da malo pise prodje na bodi, ali sve je to rijetko.
ja ne znam je li problem u mojoj senjoriti kakiti i njenim sposobnostima ili u pampersu... nekad znam trčati kad čujem da se urahatila, ali kad je veća količina sve odleti na leđa i svu je presvlači!!!
IZVORNA PORUKA: Shee
Shee, probaj joj promijeniti pelene, tj. uzmi veci br. ...i mojima se to znalo desavati kad bi im pelena postala mala!
< Poruku je uredio nesanica -- 5.11.2008 10:25:06 >
Meni se par puta desilo da kaki dok se nosamo, pa kad ga spustim ode do ramena.To obično bude kad kaki samo jednom na dan.Jpš da dodam da mi 4 koristimo od kad je dobio 7 kg.
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Meni se sa Babylove nikada nikakva havarija nije desila, nikada se nije probudio mokar...to dali ima kapljica kada tek odmotam pelenu- fakat ne razumijem pitanje , dok se u Pampersu zasrao dozavrata, desavalo mu se da mu promoci na gegice cak i preko dana i jos onaj smrad... Eko DM su i meni propustile.
Meni se sa Babylove nikada nikakva havarija nije desila, nikada se nije probudio mokar...to dali ima kapljica kada tek odmotam pelenu- fakat ne razumijem pitanje , dok se u Pampersu zasrao dozavrata, desavalo mu se da mu promoci na gegice cak i preko dana i jos onaj smrad... Eko DM su i meni propustile.
Ja ću se kulturno prišlepati uz tvoj post, same here
To je garant do tajminga. Gospodjica samo sto se popiskila a ti je odmotala . To je po meni jedino objasnjenje. Ovom mom ne bude mokra koza osim u tim slucajevima i kada popisa i mene i sebe dok ga presvlacim, naravno .
ja koristim pampers, ali cu sada kupiti te babylove da probam jer nisam pretjerano zadovoljna pampersom. kao sto je shee napisala i ja znam trcati kada cujem da kaki, al sve cesto ode na ledja (ok, probat cu i veci broj da vidim je li do toga), a nisam zadovoljna ni mirisom . presvlacim ga svaka 2-3 sata, ako se izmedju ukaka i cesce, tako da ne moze biti ruzan miris od ustajalosti...
Sad sam totalno zbunjena. Uzela sam pampers 4 i isti je kao i 3 samo sto je veći. Ima Unicef-ovu oznaku ali nigdje trakica??
Stvarno ne mogu da vjerujem da u SA imamo Pampersice razlicitih proizvodjaca ... Jer meni nikad nije bilo jasno kad neko kaze da pampersice smrde... Dok su suhe imaju prijatan miris ...i kad ih beba popiski opet je miris skroz ok... iako za sebe mogu reci da imam pretjerano razvijeno culo njuha opet mi one ne smrde... O tome bas cesto MM i ja pricamo... Ja ih uvjek kupujem u Merkatoru... i sad sa ovim koje imaju rastegljivu trakicu sam prezadovoljno... problemcici su bili samo na prelazu sa 2 na 3 i sa 3 na 4... ali i to dok nisam skontala da kupim vece... I pak im ostajem vjerna... Mik Mik pokusacu ti pronaci nacin kako se raspoznaju Pampersica koje imaju rastegljive trakice , to sam negdje procitala ... Bas mi je zao da tvoje nemaju
Mi smo juce kupili nase "prve" pelene, pripremamo se polako.... uzeli smo Pampers Swaddlers Sensitive i nadam se da ce biti ok... Za pocetak smo uzeli jedan paket od 120 pelena.... sta vi mislite je li to dovoljno?
< Poruku je uredio Amela V. -- 5.11.2008 18:49:51 >
To je po meni jedino objasnjenje. Ovom mom ne bude mokra koza osim u tim slucajevima i kada popisa i mene i sebe dok ga presvlacim, naravno .
ovo je nama redovna praksa, nikako da ga upratim al sam sad vec oguglala, zvacemo kirbi servis
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......