|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Koje pelene koristite?
4.11.2008 23:17:47   
Mik Mik
Možda, ne znam ni sama. Ima 8 kg i koristimo 3 što i odgovara, mada ću kada potrošimo ovaj paket probati i sa većim pelenama pa ćemo vidjeti. Ja mislim da je do toga što izbaci veliku količinu u tečnom stanju pod velikim pritiskom pa se smije :)))

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 276
4.11.2008 23:20:45   
Visnja RR
a pa to je to ...guza je vec porasla user posted image ...
dakle  predji na 4 ... odusevices se rastezljivim trakicama ...
ali pazi da ne uzmes staru zalihu one nemaju te trakice (uvjek na njih nakace vlazne maramice -gratis)...  uzmi 4 (NE 4+) sa Unicef oznakom... stip-stip guzi koja kaka :)

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Mik Mik)
Neposredna veza do poruke: 277
4.11.2008 23:25:03   
Mik Mik
Eh sad jedna čekam da potrošimo našu 3 pa da vidim kakve su to lijepe trakice na 4. Hoću obratiću pažnju na to tnx.

Neposredna veza do poruke: 278
4.11.2008 23:29:47   
Visnja RR
Mik Mik kupi ti vec sad 4 ...pa njih koristi ...a kad se beba pokaki ti onda stavi 3 jer je predpostavka da se nece opet pokakiti do sljedecg presvlacenja vec samo piskiti user posted image ... tako sam ja paralelno trosila i 3 i 4 dok se nije 3 potrosila...

03.04.`08

(odgovor članu Mik Mik)
Neposredna veza do poruke: 279
4.11.2008 23:33:43   
Mik Mik
Nagovorila si me user posted image

Neposredna veza do poruke: 280
5.11.2008 0:31:14   
Anoniman
ja ne znam je li problem u mojoj  senjoriti kakiti i njenim sposobnostima ili u pampersu... nekad znam trčati kad čujem da se urahatila, ali kad je veća količina sve odleti na leđa i svu je presvlači!!!

(odgovor članu Mik Mik)
  Neposredna veza do poruke: 281
5.11.2008 10:19:56   
mamin sin
IZVORNA PORUKA: Visnja RR

Naime, maloprije prije kupanja skinem joj pelenicu i ona se onako osrednje popiskila... a koza na "kokici" i malo iznad je vlazna... user posted image

NAma se Visnja to desi ako se popiski neposredno pred skidanje pelene pa mu bude par kapljica, pelena ne stigne upiti,ali je to vrlo rijetko...I zna nam se desiti da nakon dugo vremena (12 h nocna pelena) popuste one lastikice oko butina, sto je i razumljivo i da malo pise prodje na bodi, ali sve je to rijetko.

Neposredna veza do poruke: 282
5.11.2008 10:21:08   
mamin sin
I ja nisam uzimala one EKO, ali zene koje su probale i jedne i druge kazu da EKO nisu ni blizu ovim obicnim DM pelenama.

(odgovor članu mamin sin)
Neposredna veza do poruke: 283
5.11.2008 10:24:30   
nesanica
ja ne znam je li problem u mojoj senjoriti kakiti i njenim sposobnostima ili u pampersu... nekad znam trčati kad čujem da se urahatila, ali kad je veća količina sve odleti na leđa i svu je presvlači!!!
IZVORNA PORUKA: Shee

Shee, probaj joj promijeniti pelene, tj. uzmi veci br. ...i mojima se to znalo desavati kad bi im pelena postala mala!

< Poruku je uredio nesanica -- 5.11.2008 10:25:06 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 284
5.11.2008 10:54:58   
Anoniman
ma evo baš sam ovaj paket pri kraju, ali nije mi jasno do 9kg!!! A i ja sam kontala da uzmem veći!

(odgovor članu nesanica)
  Neposredna veza do poruke: 285
5.11.2008 11:01:29   
ziki
Meni se par puta desilo da kaki dok se nosamo, pa kad ga spustim ode do ramena.To obično bude kad kaki samo jednom na dan.Jpš da dodam da mi 4 koristimo od kad je dobio 7 kg.

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 286
5.11.2008 11:07:29   
Amrino
Meni se sa Babylove nikada nikakva havarija nije desila, nikada se nije probudio mokar...to dali ima kapljica kada tek odmotam pelenu- fakat ne razumijem pitanje user posted image , dok se u Pampersu zasrao dozavrata, desavalo mu se da mu promoci na gegice cak i preko dana i jos onaj smrad...
Eko DM su i meni propustile.

Polaznica obuke o dojenju
HAMZA
29.12.2007
IMRAN
03.03.2010

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 287
5.11.2008 11:11:32   
Romali
IZVORNA PORUKA: Amrino RR

Meni se sa Babylove nikada nikakva havarija nije desila, nikada se nije probudio mokar...to dali ima kapljica kada tek odmotam pelenu- fakat ne razumijem pitanje user posted image , dok se u Pampersu zasrao dozavrata, desavalo mu se da mu promoci na gegice cak i preko dana i jos onaj smrad...
Eko DM su i meni propustile.

Ja ću se kulturno prišlepati uz tvoj post, same hereuser posted image

23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :)
14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)

(odgovor članu Amrino)
Neposredna veza do poruke: 288
5.11.2008 14:45:18   
Visnja RR
da pojasnim user posted image
Nikad mi se nije desilo za ovih 7 m da kad odmotam Asju koza bude mokra... a sinoc sa DM jeste...

03.04.`08

(odgovor članu Romali)
Neposredna veza do poruke: 289
5.11.2008 16:09:51   
Mik Mik
Sad sam totalno zbunjena. Uzela sam pampers 4 i isti je kao i 3 samo sto je veći. Ima Unicef-ovu oznaku ali nigdje trakica?? 

Neposredna veza do poruke: 290
5.11.2008 16:13:59   
Amrino
IZVORNA PORUKA: Visnja RR

da pojasnim user posted image
Nikad mi se nije desilo za ovih 7 m da kad odmotam Asju koza bude mokra... a sinoc sa DM jeste...

To je garant do tajminga. Gospodjica samo sto se popiskila a ti je odmotala user posted image .
To je po meni jedino objasnjenje. Ovom mom ne bude mokra koza osim u tim slucajevima i kada popisa i mene i sebe dok ga presvlacim, naravno user posted image .

Polaznica obuke o dojenju
HAMZA
29.12.2007
IMRAN
03.03.2010

Neposredna veza do poruke: 291
5.11.2008 16:28:39   
treselle
Ja takodje trenutno koristim babylove i super su, mnogo bolje od pampersa jer se nikada nije desilo da propuste

(odgovor članu Amrino)
Neposredna veza do poruke: 292
5.11.2008 16:38:44   
sanja.sa

Ovom mom ne bude mokra koza osim u tim slucajevima i kada popisa i mene i sebe dok ga presvlacim, naravno user posted image .

uh sto mi je ovo poznatouser posted image , jos ja vrisnem jer se iznenadim kada me popiski, a on se smije od uha do uha, valjda mu dragouser posted image .

ja koristim pampers, ali cu sada kupiti te babylove da probam jer nisam pretjerano zadovoljna pampersom. kao sto je shee napisala i ja znam trcati kada cujem da kaki, al sve cesto ode na ledja (ok, probat cu i veci broj da vidim je li do toga), a nisam zadovoljna ni mirisomuser posted image . presvlacim ga svaka 2-3 sata, ako se izmedju ukaka i cesce, tako da ne moze biti ruzan miris od ustajalosti...

Mark - mamin zivot
29.08.2008.

(odgovor članu Amrino)
Neposredna veza do poruke: 293
5.11.2008 16:57:04   
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: Mik Mik

Sad sam totalno zbunjena. Uzela sam pampers 4 i isti je kao i 3 samo sto je veći. Ima Unicef-ovu oznaku ali nigdje trakica?? 

Stvarno ne mogu da vjerujem da u SA imamo Pampersice razlicitih proizvodjaca ...
Jer meni nikad nije bilo jasno kad neko kaze da pampersice smrde... Dok su suhe imaju prijatan miris ...i kad ih beba popiski opet je miris skroz ok... iako za sebe mogu reci da imam pretjerano razvijeno culo njuha opet mi one ne smrde...  O tome bas cesto MM i ja pricamo...
Ja ih uvjek kupujem u Merkatoru... i sad sa ovim koje imaju rastegljivu trakicu sam prezadovoljno... problemcici su bili samo na prelazu sa 2 na 3 i sa 3 na 4... ali i to dok nisam skontala da kupim vece...
I pak im ostajem vjerna...
Mik Mik pokusacu ti pronaci nacin kako se raspoznaju Pampersica koje imaju rastegljive trakice , to sam negdje procitala ... Bas mi je zao da tvoje nemaju user posted image

03.04.`08

(odgovor članu Mik Mik)
Neposredna veza do poruke: 294
5.11.2008 18:45:17   
Amela V.
Mi smo juce kupili nase "prve" pelene, pripremamo se polako.... uzeli smo Pampers Swaddlers Sensitive i nadam se da ce biti ok... Za pocetak smo uzeli jedan paket od 120 pelena.... sta vi mislite je li to dovoljno?

< Poruku je uredio Amela V. -- 5.11.2008 18:49:51 >

Ajlica Sunchica 04.12.2008.

Neposredna veza do poruke: 295
5.11.2008 20:37:56   
Visnja RR
za 15  dana dauser posted image ...sretno user posted image

03.04.`08

(odgovor članu Amela V.)
Neposredna veza do poruke: 296
5.11.2008 20:40:02   
Amela V.
Hvala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajlica Sunchica 04.12.2008.

Neposredna veza do poruke: 297
6.11.2008 15:55:19   
ziki

To je po meni jedino objasnjenje. Ovom mom ne bude mokra koza osim u tim slucajevima i kada popisa i mene i sebe dok ga presvlacim, naravno user posted image .

user posted image  ovo je nama redovna praksa, nikako da ga upratim al sam sad vec oguglala, zvacemo kirbi servis

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Amrino)
Neposredna veza do poruke: 298
6.11.2008 16:15:45   
camm
ja samo mogu reci da ovde svi hvale svoje pelene

ali vremenom ce te vidjeti razliku vecu u pelenama.

Ja tek sada kuzim da ne kuzim, sta kuzim, sta ne kuzim, sta mi je tesko skuziti, sta ne mogu prokuziti, ali jedno kuzim...:D

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 299
6.11.2008 16:29:51   
rozi
IZVORNA PORUKA: ziki

user posted image  ovo je nama redovna praksa, nikako da ga upratim al sam sad vec oguglala, zvacemo kirbi servis

user posted image user posted image user posted image  Ja sam napravila krpice samo za tu svrhu, da ga pokrijem kod presvacenja da ne bude zalijevanjauser posted image

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *