|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Koje pelene koristite?
27.11.2008 12:52:53   
Nedi
I ja sam pocela sebe preispitavati, pogotovo u to prvo vrijeme.....kad ono nije do mene nego do pelena

24.12.2007.
24.o9.2013.

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 351
27.11.2008 12:55:15   
HanaBana
Ja Hani stavljam od rodjenja Violetu i prvi put cujem da se lijepe pozadi jer smo i mi dobile taj paket GRATIS u bolnici. Nemamo problema sa Violetom, jer vec sada koristimo broj 5. Razmisljam o platnenim da bi se Hana lakse navikla na tutu, ali to jos nisam konacno odlucila, jer ja nisam sa njom po danuuser posted image
DM-ove nisam nikada probala madu su mi mamice sa foruma zagolicale glavicu da ih probam.user posted image

(odgovor članu mamina cura)
Neposredna veza do poruke: 352
27.11.2008 13:47:01   
mamina cura
IZVORNA PORUKA: Nedi

MA joooook 100% naopako napravljeneeee

Trebala si slikati da vidimouser posted image  Ne mogu da vjerujem.

Vidjela sam na net-u samo za platnene da se kopcaju pozadi na cicak ali kod vece djece jer ova moja vec sad skida pelenuuser posted image  Ma zakon su drikeriuser posted image

< Poruku je uredio mamina cura -- 27.11.2008 13:48:01 >

Timur 20.03.2004.
Hena 30.12.2007.

koristimo platnene pelene
za zdravije odrastanje

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 353
27.11.2008 13:54:54   
Nedi
Trebala sam.....moj i tvoj bebac su samo 6 dana razlike, mogao je i tebe zapasti taj felericni paketic......user posted image user posted image

24.12.2007.
24.o9.2013.

Neposredna veza do poruke: 354
27.11.2008 13:59:53   
mamina cura
Vidim da me jos ne poznajes dovoljnouser posted image user posted image user posted image

Ja sam dobila paketic na porodu i kupila svega 3 paketa jednokratnih pampers pelena. A svo vrijeme od kad je Heni otpao pupak koristimo platnene peleneuser posted image

I da jos jedan paket Babylove kad smo bili na moru nedavno i stoji jer se grooozno izasula i pelena je promocilauser posted image  ali nam je ipak koja pelena posluzila u datom trenutku. Imali smo poslije period tretiranja guze ali neka i ja vidim sta su jednokratneuser posted image

< Poruku je uredio mamina cura -- 27.11.2008 14:01:41 >

Timur 20.03.2004.
Hena 30.12.2007.

za zdravije odrastanje

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 355
27.11.2008 15:10:58   
kristijan
Nama nisu bile loše dm-ove ali ipak smo na platnenim upravo sam ih složila i divim im seuser posted image user posted image user posted image

KRISTIJAN 24.12.2003
IVAN 24.06.2008
JAN 21.01.2010

Neposredna veza do poruke: 356
27.11.2008 15:27:53   
larina
koristili smo dm-ove,ali smo ih se rijesiliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kristijan)
Neposredna veza do poruke: 357
27.11.2008 15:32:44   
Suzana
Vi dobile po paket pelena kad ste rodile?
Ja rodila 2 bebe i dobila jednu Pampers pelenu (jednu - slovom i brojem!)! Pateticni su bili, nisam ni uzela tu jednu!

Edi i Mak - DOUBLE BLESSING
27.05.2008.

Moji životi, ljubavi, sreće najveće...

Neposredna veza do poruke: 358
27.11.2008 15:35:30   
Romali
IZVORNA PORUKA: Suzana

Ja rodila 2 bebe i dobila jednu Pampers pelenu (jednu - slovom i brojem!)! Pateticni su bili, nisam ni uzela tu jednu!

Jao stoke user posted image user posted image , 1 pelena za dvije bebe.
Ja sam dobila paketić Violeta pelena i dva paketa uložaka, koji mi još uvijek ne trebajuuser posted image user posted image user posted image

23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :)
14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)

(odgovor članu Suzana)
Neposredna veza do poruke: 359
27.11.2008 15:40:34   
Suzana
Hej Romali,

Ni meni jos ne trebaju ulosci user posted image .
A sto se tice Violeta ulozaka... Uzela mi mama slucajno jedan paket kad sam krvarila - strahota, najlon cisti, plastika!

Edi i Mak - DOUBLE BLESSING
27.05.2008.

Moji životi, ljubavi, sreće najveće...

(odgovor članu Romali)
Neposredna veza do poruke: 360
27.11.2008 15:47:09   
HanaBana
Ja sam isto tako probala Violeta uloske (kao fol pamucni - prezentacija bila pa dobila GRATIS). Grozni su. Zbog njih sam dobila gljivice koje jedva istrijebih. Grozota!Sama plastika a nakon pola sata smrde uzasno.
Probala jedan dan, pa zavrsila kod doktora. Onda sam sva pakovanja koja sam imala pobacala.

(odgovor članu Suzana)
Neposredna veza do poruke: 361
27.11.2008 15:51:48   
Romali
Odosmo mi na temu- ulošciuser posted image user posted image user posted image
Ja ih nisam probala,a proslijedila ih davno dalje. Super pa ste mi rekle da ih ne kupim slučajno

23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :)
14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)

(odgovor članu HanaBana)
Neposredna veza do poruke: 362
27.11.2008 21:52:53   
aazra
Koristim platnene a od kupovnih DM.

Jeste da promoce, ali onda sam skontala da preko njih stavljam zastitne koje koristim za platnene od onog nepromocivog materijala, tako da je sad super. I drago mi je da nisam jedina odusevljena DM-ovima, odn. babylove.
Tako su njezne i kao da su od pamuka, mada je MM predlozio da nastavimo s pampers ili violetom, sad cu mu reci da nema sanseuser posted image . posebno ne "violeta", iskoristila sam citavo pakovanje (od kojeg je moj maleni imao osip) a nisam skontala da se stavljaju naopacke...user posted image

(odgovor članu Romali)
Neposredna veza do poruke: 363
27.11.2008 22:15:51   
mamina cura
Zao mi je sto niste samo na platnenimuser posted image  

Timur 20.03.2004.
Hena 30.12.2007.

za zdravije odrastanje

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 364
27.11.2008 22:24:04   
kristijan
imaš pp mamina cura a mi ćemo samo platneneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

KRISTIJAN 24.12.2003
IVAN 24.06.2008
JAN 21.01.2010

Neposredna veza do poruke: 365
27.11.2008 22:33:40   
aazra
Sutra nam je cetrdeset dana tek, iskreno nakupi se vesa nije problem oprati, ali eto dok se jos malo bolje "organizujemo" vjerovatno cemo preci na iskjlucivo na platnene.
A cekam i da mi rodica donese iz Amerike, narucila sam joj PREFOLD DIAPERS, tamo su jako popularne pa vrijedi probati...

Uglavnom za nas nove mame mislim da je kombinacija neizbjeznauser posted image  

Neposredna veza do poruke: 366
27.11.2008 22:46:37   
mamina cura
Prefold pelena je - kako sam ja skontala - nesto kao tetra pelena samo deblja i manja. Slozi se na tri dijela i preko idu zastitne. Jako su jeftine a nisam sigurna da su tako popularne. Takve pelene nisi morala narucivati cak iz Amerike. Imas DM-ove takve platnene pelene Bambino mio.
I ja sam kombinovala u pocetku jer nisam imala dovoljno komada i nisam smjela staviti nocnu.

Timur 20.03.2004.
Hena 30.12.2007.

za zdravije odrastanje

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 367
28.11.2008 16:52:13   
aazra
"Bambino mio" ako mislimo na iste dolaze u kompletu s "coverom" 25 KM i samo manji brojevi. Moj maleni vec sad ima oko 5 kg.
Jesi ti pocela raditi po velicinama?

Neposredna veza do poruke: 368
28.11.2008 16:54:50   
mamina cura
Sve radimuser posted image user posted image user posted image

Timur 20.03.2004.
Hena 30.12.2007.

za zdravije odrastanje

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 369
3.12.2008 11:52:51   
Ilhana RR
Mi smo dobili dva paketica probna u bolnici, jedan paketic Pampersa a drugi Libero (mislim da Libero ima samo ovde u svedskoj). Pampers smo koristili svo vrijeme jer je ovaj Libero bio grub i tvrd, izgledala Lamija ko da ima bure izmedju nogu.

Probali smo i Huggies ali su bile slicne Liberu tako da smo odustale.
Violeta je bila nako srednja, moze proci. Srecom moja curica nikad nije imala problema sa ojedom.

U Bosni kad sam kupovala Pampers nisam bila nesto zadovoljna sa njima jer nisu bile kao ovde. Ovde isto ko da imaju gumu u njima i lahko se rastezu dok dole nisu bile takve.

Kad je Lamiji bilo 6 mjeseci dobili smo opet paketic od Libera da probamo njihove "Up and Go" pelene koje su kao gacice i sa njima sam prezadovoljna, bolje su nego od Pampersa tako da cu vjerovatno sada poceti te da uzimam.

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu amdi)
Neposredna veza do poruke: 370
12.12.2008 14:42:44   
marelica9
mi od prvoga dana koristimo pampers i prezadovoljni smo

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 371
13.12.2008 11:21:46   
lu
IZVORNA PORUKA: Romali

IZVORNA PORUKA: Suzana

Jao stoke user posted image user posted image , 1 pelena za dvije bebe.
Ja sam dobila paketić Violeta pelena i dva paketa uložaka, koji mi još uvijek ne trebajuuser posted image user posted image user posted image

jos se i potpises, kao da su ti dali 1000 eura slovom ili brojem user posted image

(odgovor članu Romali)
Neposredna veza do poruke: 372
14.12.2008 0:37:44   
Anoniman
koristim sad babylove i zadovoljna sam :) maloj guzani se svidja

off topic: @mamina cura

LINK 1
LINK 2

LP

(odgovor članu lu)
  Neposredna veza do poruke: 373
14.12.2008 10:57:59   
mišur
Mi smo dobili paket Pampersa iz Austrije i veeelika je razlika u odnosu na ovaj naš...
Naravno, ima rastezljive trakice sa strane, a kod nas sam samo jednom uspjela da nađem takve..
I dobili smo još jedan paket pelena, zovu se BabySmile...Jeli iko koristio ili čuo za ove pelene?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 374
22.12.2008 19:24:49   
mamyca
Ja sam neki dan kupila babylove pelene malo pakovanje bas da ih isprobamo.Prva dva puta su mi se pokazale stvarno super,toliko da sam bila odlucila da ih od sad kupujem non stop,ali nakon toga ljudi havarija,4,5 puta mu je sve proslo.I stvarno sam odlucila da vise ne experimentisem,Pampers i samo Pampers.A bas su mi se ove svidjele pravo,mekanije su nego Pamers,al sta je tu je.Ili ja jednostavno nisam imala srece.user posted image

Hamza 11.3.2008.

(odgovor članu mišur)
Neposredna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *