|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  83 84 [85] 86 87   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Da li sam trudna ?
4.6.2010 11:20:10   
Larissa31
Draga Rimljanka,

hvala ti velika na tvojim riječima, puno je lakše kad znam da je netko imao situaciju kao i ja i da sada čeka svoju bebicu (čestitam ti od srca )user posted image

još uvijek se nadam iako su šanse sve manje i manje jer pms je sve veći i veći user posted image

Čuvaj se, veliki pozdrav ti šaljem i user posted image

(odgovor članu Rimljankaa)
Neposredna veza do poruke: 2101
4.6.2010 11:24:56   
nella
Larisa cuvam fige da user posted image  ne dodje user posted image user posted image user posted image

sve ce se ovo jednom zvati juce

(odgovor članu Larissa31)
Neposredna veza do poruke: 2102
4.6.2010 11:31:28   
Larissa31
Hvala Nella!!

ajme meni.. od ovog iščekivanja mi je temperatura skočila, na momente kao da gorim, šta je sad to!??

(odgovor članu nella)
Neposredna veza do poruke: 2103
4.6.2010 11:38:17   
Rimljankaa
Simptom! :)

Izmjeri i Bazalnu temperaturu..Ja sam je bila pocela mjeriti s pola ciklusa,i bila mi je oko 37 i kasnije se ispostavilo da sma trudna...

Neposredna veza do poruke: 2104
4.6.2010 11:43:01   
vjestica
bazalna temperatura je svakako povišena u drugoj fazi ciklusa, bila trudna ili ne
larissa milsim da se previše opterećuješ simptomima, a oni ti ne mogu ništa reći juer su isti simptomi i kod pms-a i kod trudnoće
ja kad sam ostala trudna , ni po kojem simptomu to nisam mogla skontati (a svaki mjesec sam imala razne simptome)
pravi simptomi trudnoće su mi se javili tek u 6 sedmici
strpi se malo, ne zamaraj se simptomima, samo te mogu zbuniti, i sačekaj dan očekivane menstruacije i uradi test, najbolje ujutro
sretno i navijam za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu Rimljankaa)
Neposredna veza do poruke: 2105
4.6.2010 13:55:53   
Lara83
amelic hvala ti puuuuno! mogu misliti kako mi nove trudilice tebi smijesno ''izgledamo'' ali znas i sama kako je to. jace je od mene i ne mogu a da ne osluskujem svaki moguci i nemoguci simptom. mada bi najvise voljela da se opustim i da ne razmisljam o tome...da bar mogu user posted image  
ali slazem se s tobom i cvrsto vjerujem u to da ce user posted image  doci kad nam bude sudjena. nadam se da ces i ti aBd uskoro docekati svoj user posted image  ili user posted image ! divim se dugogodisnjim trudilicama! user posted image

draga larissa, ista sam ti takva. pocinjem sama sebi da idem na zivce. brojim koliko puta odem u wc, na svaki bol u stomaku se ukocim user posted image  i ne znam vise ni sama sta da mislim. u jednom trenutku sam uvjerena da ce user posted image  doci a u drugom ipak se nadam da nece user posted image ! a o raspolozenju da ti ne govorim, cas se smijem a cas bi se sakrila pod stol da me niko nista ne pita user posted image
sto se tice testa, ja bi ti preporucila da sacekas barem jos 2-3 dana (jer ti je sutra M dan). nemoj opet ranije da ga uzimas pa da se razocaras. a ovako ako uradis par dana kasnije barem donekle mozes biti sigurna da je to to. tako bi voljela da nas ti prva obradujes sa user posted image user posted image  user posted image  drzi se i pokusaj izdrzati jos malo! ja tebi ovo govorim a ja bi se sad pokupila s posla i otisla da kupim test user posted image  joooooj! ali ja ako ne dobijem 07. sacekacu opet par dana jer mi se vrlo cesto zna desiti da mi zakasni par dana. ciklus mi je duzi i zna varirati.
uglavnom mislim na tebe i saljem puuuuno pozitivne vibre user posted image  user posted image   user posted image
slazem se sa vjesticom user posted image  

Neposredna veza do poruke: 2106
5.6.2010 11:48:08   
naidica
Lara i Larisa sretnooo!!!!!user posted image user posted image user posted image navijam da ne dodje narednih 9 mjeseci,a kasnije nek dodje ima vremena user posted image user posted image samo neka je nema sad!!!!nadam se da cete ugledati user posted image user posted image i svi mi koje to toliko cekamo!!!! srecno svim trudilicama!!!! poljubac za sveeee

(odgovor članu Lara83)
Neposredna veza do poruke: 2107
5.6.2010 11:52:53   
Lina85
Potpisujem u potpunosti ,jos jednom puno srece i od mene da bude sto viseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image aBd.

< Poruku je uredio malena27 RR -- 5.6.2010 18:05:12 >

^^^^^Zivot mamin i tatin stigao 10.09.2011.^^^^^

----------Volimo te najvise na svjetu----------

(odgovor članu naidica)
Neposredna veza do poruke: 2108
5.6.2010 13:15:05   
Lara83
hvala vam drage moje user posted image  
i ja svim trudilicama zelim puno user posted image user posted image  u ovom kisnom mjesecu!!
larissa kako si danas? mislim na tebe...
user posted image

(odgovor članu Lina85)
Neposredna veza do poruke: 2109
7.6.2010 8:57:36   
Lara83
moja user posted image  stigla jutros user posted image
aBd vise srece drugi put...

(odgovor članu Lara83)
Neposredna veza do poruke: 2110
7.6.2010 9:15:13   
nella
Lara idemo dalje,zelim ti puno srece user posted image user posted image user posted image

sve ce se ovo jednom zvati juce

(odgovor članu Lara83)
Neposredna veza do poruke: 2111
7.6.2010 10:44:15   
gagach
Zao mi  je Larauser posted image  
bas me nerviraju te nase user posted image ... stvarno bi bio red da nas malo popuste...

Glavu gore i u novu borbu na user posted image user posted image user posted image

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

(odgovor članu nella)
Neposredna veza do poruke: 2112
7.6.2010 13:27:17   
Larissa31
Draga Lara,

baš mi je žao...
Nije me bilo dva dana i eto sad u uredu se spojim da ti se javim i pročitam da je user posted image  stigla..

Ja spremno čekam( već sam pripremila sve jer i moja user posted image  samo što ne krene, boli me sve živo user posted image

Ma koma sam i znam kako se osjećaš... žalosna sam za poluditi a i totalno sam neispavana jer sam noćas do 5 vodila razgovor sa dragim, i njemu je više puna kapa mene i mojih oscilacija u ponašanju tipa jesam li trudna-nisam itd..
upravo sam se vratila iz wc-a... krenula je... user posted image user posted image user posted image

Drži mi se, i sve ostale trudilice... meni je možda vrijeme da malo stanem na loptu jer sam stvarno ko opsjednuta i samo o tome razmišljam a ono neće pa neće...

(odgovor članu Lara83)
Neposredna veza do poruke: 2113
7.6.2010 14:36:38   
gagach
inace mislim da bismo sve trebale malo da se opustimo. I ja sam u konstantnom grcu...prosli put sam imala sve simptome pa na kraju dobila i iznervirala se, sad nemam  niti jednog simptoma i opet se nerviram, iscekujem, brojim dane i samo o tome razmisljam. Nerviram samu sebe...

Neposredna veza do poruke: 2114
7.6.2010 14:38:50   
crnkka
Čao curke moje, nije me bilo dugo. Ja još nisam dobila, pojima nemem zašto. Ako se dobije 40 dana poslije kiretaže, onda meni kasni 16 dana. Neznam šta da radim...

(odgovor članu ajnur)
Neposredna veza do poruke: 2115
7.6.2010 14:42:46   
gagach
caaao!
meni je dosla nakon 26 dana ali  zenama zna kasniti pravo dugo ... stvarno se  sve poremeti uzas jedan. Meni su problemi sa ciklusima tek poslije prve user posted image  poceli....
Nego najbolje ti je da odes doktoru ili nazoves i pitas za misljenje...Jesi isla na kontrolu nakon kiretaze?

(odgovor članu crnkka)
Neposredna veza do poruke: 2116
7.6.2010 15:00:55   
crnkka
nisam nikako, sve se nadam da ču dobiti. Meni je samo jednom kasnilo i bila sam user posted image . neznam vala, kupila sam jučer test i nije mi ništa pokazao, ni jednu liniju. Danas ću kupiti drugi pa ču uaraditi opet. Nadam se da če biti user posted image

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 2117
7.6.2010 15:04:04   
Larissa31
Crnka,

navijam da bude + user posted image user posted image user posted image  i da bude sve u redu!!

drži se!!

(odgovor članu crnkka)
Neposredna veza do poruke: 2118
7.6.2010 15:07:46   
crnkka
Hvala, ali što je najgore imam sve simptome user posted image  krsta me bole, bubuljice mi po licu, sva sam bljak... eee da nam dragi Bog svima koji žele podari dječicu.

Neposredna veza do poruke: 2119
7.6.2010 15:18:37   
gagach
Cekaj, cekaj...da li mi to kazes da si imala kiretazu, da poslije nisi otisla na kontrolu ( da vidis jel sve uredu, jel se materica vratila, jel dobro ocisceno....) , da jos nisi dobila prvu menstruaciju nakon kiretaze i vec mislis da si ponovo trudna?
oj oj ooooj...kooliko sam upucena a mislim da malo imam iskustva po tom pitanju trebala si bar sacekati jednu menstruaciju prije nego ste ponovo poceli raditi na bebi... ja ti iskreno preporucujem da odes na pregled ako ti nastavi kasniti i sve ce onda biti jasno.
u svakom slucaju sretnouser posted image  i javi nam se

< Poruku je uredio malena27 RR -- 7.6.2010 15:56:53 >

(odgovor članu crnkka)
Neposredna veza do poruke: 2120
7.6.2010 15:45:46   
crnkka
Meni je 12.04. urađena kiretaža na Koševu, doktor mi je propisao antibiotike neke i ja sam popila. Nije mi rekao da dođem na kontrolu. Htjela sam otići kod doktora, ali sam imala smrtni slučaj, pa nisam stigla. znam da se ne smiju imat odnosi prije user posted image , ali....

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 2121
7.6.2010 18:44:49   
ivana st
Crnka pa tebi već podosta kasni user posted image .Ti pod hitno moraš kod ginekologa. 

Per aspera ad astra
2011 je stiglo naše sunce
2012 čekamo još jednu srećicu

(odgovor članu crnkka)
Neposredna veza do poruke: 2122
7.6.2010 20:49:01   
AMELIC
Crnka i ja još nisam dobila prvuuser posted image , a imala sam kiretažu 23.04.user posted image user posted image Tebi ipak više kasni, a i ja sam zabrinuta što ne dolaziuser posted image  A odnosi (trebali bi biti zaštićeni) nisu zabranjeni, i ja sam ih imala 3 sedmice nakon kiretaže!

Duša mamina uljepšala je naš život...14.03.12
Mala princeza,miris mamin 03.05.13
Veselo nema šta...:)

(odgovor članu ivana st)
Neposredna veza do poruke: 2123
7.6.2010 22:41:36   
gagach
kao sto je AMELIC rekla odnosi se smiju imati ali zasticeni. U svakom slucaju i molim te da nas poslusas otidji doktoru na pregled.

AMELIC i ti sacekaj jos malo pa idi doktoru. Ima dosta zena kojima  dugo treba da dobiju ali ja ne bih ba cekala previse...ti ces biti mirnija ako odesuser posted image

< Poruku je uredio gagach -- 7.6.2010 22:42:18 >

(odgovor članu AMELIC)
Neposredna veza do poruke: 2124
8.6.2010 8:26:13   
crnkka
Evo mene curke, radilia sam jutros test i nisam trudna, otići ću kod ginekologa, ma imala sam smrti slučaj, svekrva mi umrla, pa je sad sve na meni, a kčerkici mi 2 god i 3 mjeseca, ona zahtijeva pažnju, pa tako da neznam gdje udaram, ali moram otići.

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 2125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  83 84 [85] 86 87   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  83 84 [85] 86 87   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *