|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Da li sam trudna ?
22.5.2010 18:48:57   
gerberka
naida, i ja isto user posted image user posted image user posted image , ali necemo da placemo..ako dođe neka dođe...ne moze se nista na silu..al daBogda ne došlauser posted image i da razlog bude user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio malena27 RR -- 23.5.2010 9:17:24 >

(odgovor članu naidica)
Neposredna veza do poruke: 2051
22.5.2010 18:53:49   
naidica
a joj i ja istoooo nadam se da nece doci,ne treba namuser posted image . samo mozemo cvrsto da se nadamo da smouser posted image a  je li i ti imas isto grceve i bol kao da ces da dobijes...ja sam sad isla 2 puta u wc da piskim da vidim imal sta,a ono nista,nadam se da nece doci!!!!srecno i tebiiiiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 2052
22.5.2010 18:57:23   
napolitanka
curiceuser posted image user posted image user posted image ,ja sam jutros morala da se savijem od bolova u stomaku, otišla na wc, i sukrvicauser posted image user posted image svima objavila da jeuser posted image stigla, i sad kad dođoh kući ono samo malo smeđkastog iscjedkauser posted image user posted image ali ne smijem se više nadati,ipak mi ovo miriše da će pravo odčepitiuser posted image user posted image a koliko sam samo simptoma imalauser posted image user posted image user posted image naidice i ostale cure, nećemo plakati, idemo u nove pobjedeuser posted image user posted image velika pusa podrške za sveuser posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 2053
22.5.2010 18:57:33   
AMELIC
Naidice, gerberka, napolitanka,držim fige da ne dodjeuser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio AMELIC -- 22.5.2010 18:58:11 >

Duša mamina uljepšala je naš život...14.03.12
Mala princeza,miris mamin 03.05.13
Veselo nema šta...:)

(odgovor članu naidica)
Neposredna veza do poruke: 2054
22.5.2010 19:01:25   
Aleah
samo da ne dodjeuser posted image user posted image

Ali vi sa "bolnom" tibom ipak imate razloga da se nadate...valjdauser posted image  Meni  je krivo sto nemam nikakvog simptoma viseuser posted image
joj stvaaarno...ko nije bio u ovoj situaciji ne moze ni zamisliti kako je cekati iz mjeseca u mjesec i nadati seuser posted image
naidice, jesi odlucila hoces li raditi test?

Bog samo kaze "budi" i ono bude!

(odgovor članu naidica)
Neposredna veza do poruke: 2055
22.5.2010 19:04:24   
Aleah
napolitanka, ne mora znacitiuser posted image  sve dok ne pocrveni basuser posted image
ima nade, ima nadeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aleah)
Neposredna veza do poruke: 2056
22.5.2010 19:05:26   
napolitanka
amelic hvala punouser posted image user posted image aleah,moramo biti strpljive, kad nas je već ovakva sudbina zadesila, a nikad se ne zna,ja ti želim od srca da tvoji anti-simptomi ipak pokažu jedan prelijepi user posted image user posted image  

(odgovor članu Aleah)
Neposredna veza do poruke: 2057
22.5.2010 19:11:02   
Aleah
joj hvala..i ja tebi zelim da su ta tvoja "kapanja" ustvari implantacijskouser posted image user posted image
da bar kod jedne uspije, bilo bi super ohrabrenjeuser posted image javljaj sta se dalje desava kod tebe..do sutra ces valjda znati jeli pravauser posted image

(odgovor članu napolitanka)
Neposredna veza do poruke: 2058
22.5.2010 19:14:43   
naidica
a joj cure evo i kod mene se pojavi malo kao roze  sta je toooouser posted image user posted image user posted image user posted image nije bas crveno malo je vise rozeuser posted image user posted image user posted image user posted image nije valjda da cu dobitiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aleah)
Neposredna veza do poruke: 2059
22.5.2010 19:16:55   
Aleah
strpljenje naidice...mozda je implantacijsko kao sto sam napisala napolitanki...
za takvo kazu da je roskasto...sve dok nije crvena, nista nije gotovo...rano ti je jos zauser posted image user posted image

(odgovor članu naidica)
Neposredna veza do poruke: 2060
22.5.2010 19:17:06   
naidica
sigorno cu dobiti pravo,malo me boli i stomak,napolitanka kako je kod tebeuser posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naidica)
Neposredna veza do poruke: 2061
22.5.2010 19:17:10   
nina25
Joj zene, mogu zamisliti kako je vama koje vec bas dugo cekate bebu. ja evo "tek" 4 mjeseca ali mi vec zlo od ovog iscekivanja datuma menstruacije. ali ovaj mjesec po prvi put kao i imam neke simptome pa se malo vis nadam. grudi me bole, bezvoljna sam, stalno nesto umorna i pospana. raspolozenje mi je katastofa. sve me nervira, pa placem, pa se piknem smijati, smejsno mi sto placem user posted image . pevao mi se apeti, i imam grceve u jajnicima. kad naglo ustane ili neugodno lezim, bas osjecam snazan grc. nadam se da su to siptomi trudnoce, a ne samo nervoza od iscekivanja 26.05.

(odgovor članu napolitanka)
Neposredna veza do poruke: 2062
22.5.2010 19:18:15   
naidica
samo se nadam da je implantancijsko???? a da li onda smije ili moze da boli stomak????user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naidica)
Neposredna veza do poruke: 2063
22.5.2010 19:23:03   
Aleah
pa ja kako sam informisana, mislim da i moze da boli...ustvari, u vecini slucajeva (meni poznatih) je stomak bolio bas kao zauser posted image
moja je prijateljica je uredno dobivala cak 3 mjeseca i tek u 4-om saznala da je trudnauser posted image  sve je moguce..

(odgovor članu naidica)
Neposredna veza do poruke: 2064
22.5.2010 19:27:52   
naidica
aleah i svima ostalim hvala  puno!!!! nekako mi je lakse kad s vama pricam..nadam se da necemo dobiti,,,mada ja mislim da hocu,al eto uvijek ima nadeuser posted image user posted image user posted image mene boli stomak kao pred menstruaciju i malo mi je izaslo to roze,cekacu pa vidjecemo!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aleah)
Neposredna veza do poruke: 2065
22.5.2010 19:29:26   
nina25
zna li iko sta bi mgli znaciti ovi grcevi? nemamo "jos" bolove u stomaku, kao kad trebam dobiti, vec bas grcevi.
nemogu senesto sjetiti da li sam to imala u prvoj trudnoci.

(odgovor članu Aleah)
Neposredna veza do poruke: 2066
22.5.2010 19:31:26   
Aleah
hvala i tebi.... sve smo u istoj situacijiuser posted image
uglavnom javljaj dalje sta se dalje desava...

(odgovor članu naidica)
Neposredna veza do poruke: 2067
22.5.2010 23:37:52   
rose

ma ja sam jedna od onih koje se nisu previse trudile''''''imala jednu anembrionalnu trudnocu kada smo se prvi put odlucili da imamo bebu, onda pauza, pa period "ako se zakaci, zakaci" i 8 mjeseci nakon kiretaze beba je tu''''''dodje kad i novi posao user posted image ''''''valja sada novim poslodavcima saopstiti hepi news user posted image user posted image

< Poruku je uredio malena27 RR -- 23.5.2010 9:19:31 >

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 2068
23.5.2010 9:08:04   
AMELIC
Rose, BAŠ TE BRIGA ZA POSLODAVCA!!!! Tvoja beba je tebi najvažnija stvar u životu...znam ja kakvo je vrijeme sad za posao i da nije lako saopštiti jer se od toga njima diže kosa na glavi...ali ta srećica koja raste u tvom stomaku je najbitnija i samo o tome razmišljaj kad im budeš saopštavala sretne vijestiuser posted image
Malo smo off topicuser posted image

Duša mamina uljepšala je naš život...14.03.12
Mala princeza,miris mamin 03.05.13
Veselo nema šta...:)

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 2069
23.5.2010 9:12:42   
Hanady RR
rose evo da ti ja ispričam pozitivno iskustvo svoje seke.
Ona je radila u jednoj firmi i svi su tu znali da je trudilica, ali bila je to pirvatna firma, nije njoj bilo loše ali opet privatno je bilo pirvatno...i tako ona preda papire na konkurs u državnu firmu bez nekih posebnih nadanja...
i šta se dešava, jave joj da je primljena da je položila sve testove i tako dalje, a ona nakon 2-3 dana skonta da joj kasni...uradoi test kad trudna...
fino ode da razgovara sa novim poslodavcim , da ne bude ona kao nekog prevarila i to...čak je rekla ako hoće da ponište odluku o prijemu ona to razumije...međutim njen šef i sve njene kolege ovu činjenicu prihavtili su vrlo sretno...šef joj je čak rekao da mu nije jasno što se brine pa nije bolesna - trudna je i to je super. i tako ona je radila evo skoro do zadnjeg dana...sad je srupila na trudničko uglavnom koliko je trudna toliko ima radnog staža u toj firmiuser posted image i sve je super prošlo.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu AMELIC)
Neposredna veza do poruke: 2070
23.5.2010 12:51:20   
naidica
cure ja sam sinoc dobila skroz stigla mi je glupauser posted image .sinoc sam se isplakala ko niko!!!!user posted image user posted image user posted image sad sam sva nikakvauser posted image user posted image user posted image nije mi jasno,hajd ako sam one simptome sama sebi nabacila,al sta je s grudima,bas su me bolile i uvecale se jos davno,,,zbog njih sam i sumnjala da sam trudna,ali nista!!!!kakvo je stanje kod ostalih,,ljubim vas i puno srece svima,da ugledateuser posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 2071
23.5.2010 13:04:45   
ivana st
Naidice žao mi je zbog user posted image . I ja sam ovaj mjesec imala nekih pokazatelja user posted image ali opet je vještičurina stigla, tako da se na nikakve simptome ne treba puno oslanjat.Znam da je to jako teško jer mi svaki znak preispitujemo i nadamo se. Isplači se i onda opet u nove pobjede, nema posustajanja user posted image user posted image !

Per aspera ad astra
2011 je stiglo naše sunce
2012 čekamo još jednu srećicu

(odgovor članu naidica)
Neposredna veza do poruke: 2072
23.5.2010 13:13:40   
mina minka
naidice zao mi je, idemo dalje 

(odgovor članu ivana st)
Neposredna veza do poruke: 2073
23.5.2010 13:31:40   
napolitanka
naidice, žao mi jeuser posted image user posted image i moja je stigla jutros pravo,stomak me razvaljujeuser posted image user posted image ni ja nisam do sada nikada imala toliko simptoma, ali izgleda da sam se pošteno nafurala...ne može to kod mene nikako jednostavnouser posted image user posted image ali neću više da plačem,suze sam već dvije godine isplakala, idem u nove pobjede i nove pretrageuser posted image user posted image oszalim curama želim od srca da ugledaju user posted image user posted image , i nadam se da ćemo i mi uskoro biti sretneuser posted image user posted image ljubim vas sve i : sve će se ovo jednom zvati jučeruser posted image user posted image

(odgovor članu mina minka)
Neposredna veza do poruke: 2074
23.5.2010 13:55:21   
ajnur
IZVORNA PORUKA: naidica

cure ja sam sinoc dobila skroz stigla mi je glupauser posted image .sinoc sam se isplakala ko niko!!!!user posted image user posted image user posted image sad sam sva nikakvauser posted image user posted image user posted image nije mi jasno,hajd ako sam one simptome sama sebi nabacila,al sta je s grudima,bas su me bolile i uvecale se jos davno,,,zbog njih sam i sumnjala da sam trudna,ali nista!!!!kakvo je stanje kod ostalih,,ljubim vas i puno srece svima,da ugledateuser posted image

I ja sam plakala uvijek,popila tableta i tableta,livada i livada cajeva i na kraju bebi je doslauser posted image .Bice uskoro ako Bog da.Zao mi je tacno znam kako se osjecateuser posted image user posted image user posted image

Blagost ne dotakne ni jednu stvar a da je ne ukrasi,a grubost ne dotakne ni jednu stvar a da je ne upropasti.Muhammed a.s

A 18.10.2010 mamin djecak
A10.08.2012 mamina cura

(odgovor članu naidica)
Neposredna veza do poruke: 2075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *