|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  80 81 [82] 83 84   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Da li sam trudna ?
20.5.2010 16:41:29   
Rimljankaa
Aleah hvala ti!!! I tebi od srca zelim user posted image , a i svima vama....

(odgovor članu Aleah)
Neposredna veza do poruke: 2026
20.5.2010 16:59:38   
Aleah
nema na cemu draga,
uzivaj maksimalno u narednih diiiiiivnih devet mjeseciuser posted image user posted image user posted image

Bog samo kaze "budi" i ono bude!

(odgovor članu Rimljankaa)
Neposredna veza do poruke: 2027
20.5.2010 22:55:37   
gerberka
drage moje šaljem vam pozdrave i zagrljaje. ja sam dugo na Ringeraji, ali nisam bila na ovoj temi :)
želim vam od srca ispunjenje želja i da ugledate user posted image . ja imam problema sa PCO pa me nekako strah i da se nadam ovaj mjesec..jer se mnogo razočaram. javim vam svakako, pa i ako ne budu user posted image .
pusetina i idemo dalje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aleah)
Neposredna veza do poruke: 2028
21.5.2010 13:26:00   
Lulu_08
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

ako sam shvatila trebaš ovo
http://www.ringeraja.ba/forum/Koliku_razliku_napraviti%3F/m_2395/tm.htm
sretnouser posted image

Hvala puno na odgovoru, to je bas ono sto mi treba user posted image

< Poruku je uredio malena27 RR -- 21.5.2010 14:23:45 >

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 2029
21.5.2010 14:17:45   
naidica
aleah kako si ti????jel imas jos kakve simptome???meni grudi uzasno bole,ma cim ih dotaknem,i malo su nadosleuser posted image user posted image . a stomak me malo kao nekad zaboli,zigne me,i prestane!!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 2030
21.5.2010 14:31:14   
Aleah
naidice, kod mene isto kao i jucer user posted image grudi ko baloni a stomak malo, malo pa stegne, nekako u grc...nije konstantan osjecaj nego nadolazi kao kontrakcije nekeuser posted image kako sa tvojim grudima? jel te bole i bradavice ili onako sve zajedno?

< Poruku je uredio Aleah -- 21.5.2010 14:41:07 >

(odgovor članu naidica)
Neposredna veza do poruke: 2031
21.5.2010 14:52:52   
naidica
bole me cijele grudi,bas kad sam posla da spavam i ja da legnem  na stomak,ne mogu,bas su me zabolile cim ih malo pritisnem boleuser posted image user posted image . nama za isti dan treba da NE dodje user posted image user posted image .Nadam se da neceeee!!!!!!!!!!danas je 21. ooooo jos malo!!!!user posted image user posted image  

(odgovor članu Aleah)
Neposredna veza do poruke: 2032
21.5.2010 15:00:00   
Aleah
same hereuser posted image  doduse, najvise na dodir a na stomak mogu leci ako se fino "ustimam"user posted image
uff...i ja se basss nadam za objeuser posted image  iako me u nadi malo gusi ovo uzimanje dabrostona pa sve kontam da su simptomi reakcija na njihuser posted image  ali eto, jucer sam zadnji uzela, i jupppi...jos uvijek trajuuser posted image
Hoces li se testirati 26-og ili ces ipak sacekati jos dan??user posted image user posted image
Ja definitivno 26-og, a trudim se da me i prije "ne prevari"user posted image user posted image

(odgovor članu naidica)
Neposredna veza do poruke: 2033
21.5.2010 15:30:09   
naidica
pa cekacu 26,jer ne bih voljela prije...samo da ne dodjeuser posted image do tad i sve ce biti super!!!!od srca zelim ti da ugledas user posted image a i ja naravno!!!!kad god me stomak malo zaboli ja odmah u wc pomislim dobicu,toliko me nesto strah kako se priblizava 26....user posted image user posted image user posted image . nadam se da smo zakacile ovog mjesecauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aleah)
Neposredna veza do poruke: 2034
21.5.2010 17:54:05   
napolitanka
cure navijamuser posted image user posted image user posted image ,mene jajnici žigaju pravo, već mi je 31 dc, imam osjećaj da ću svakog trena procuriti, već par dana, a ono ništauser posted image user posted image ,čekam do nedjelje, i onda testić,ako bog da ,da do tad ne dođeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naidica)
Neposredna veza do poruke: 2035
21.5.2010 18:04:10   
naidica
napolitanka navijamo i mi za tebeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image nadam se da nam nece dociii!!!!! i ja isto tako svake sekunde mislim da ce procuriti,a nadam se da neceeee,i neka ne dodjeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image jel u ovu nedelju radis test????sretno i da naravno ugledasuser posted image ...

(odgovor članu napolitanka)
Neposredna veza do poruke: 2036
21.5.2010 18:08:19   
napolitanka
hvala naidiceuser posted image user posted image i ja tebi čuvam fige od srca,da radit ću ga sad u nedjelju, to će biti15 dana od ovulacije, mislim da je to dovoljno, naravno ako abd ne dođeuser posted image user posted image sretnouser posted image user posted image

(odgovor članu naidica)
Neposredna veza do poruke: 2037
21.5.2010 18:20:31   
naidica
super,dovoljno je 15 dana,i zelim ti svu srecu  da ugledas user posted image koje tolko zelimo??? jel imas neke od simptoma????ljubimuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 2038
21.5.2010 18:23:34   
napolitanka
imam simptome, ali bojim se da psiha utiče, bole me grudi, povišena temperatura, ali samo popodne,krvarili su mi i desni, ali to se povuklo,ma nađem ja sebi 1000 simptomauser posted image user posted image user posted image user posted image ,sad me jako žigaju jajnici, i trčim u wc, da vidim jeli više krenulauser posted image user posted image imaš li ti simptome???

(odgovor članu naidica)
Neposredna veza do poruke: 2039
21.5.2010 18:32:32   
naidica
i ja isto imam malo poecane grudi,kao da su malo nadosleuser posted image user posted image ,i bole me kad ih dotaknem,isto i mene zazigaju ponekad jajnici,,i cesce idem u wc nego sto sam isla..e sad ima jos nekakvih simptoma al kao sto ti kazes il sam to umislila ili nesto se desavauser posted image user posted image user posted image ... a nadamo se da je to na sta mislimouser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 2040
21.5.2010 18:35:26   
napolitanka
user posted image user posted image user posted image samo da vrijeme što brže prođe, neće doći, neće doćiuser posted image user posted image

(odgovor članu naidica)
Neposredna veza do poruke: 2041
22.5.2010 12:45:35   
Aleah
Nece doci, nece doci, nece doci..user posted image

Meni evo danas (24. dan ciklsa) nestali simptomiuser posted image  Prethodnih dana sam se budila kao da sam u noci dobila-sva natecena sa bolnim stomakom, grcevi u stomaku svako malo, a jutros evo niiistaaauser posted image  Ni grudi me jutros ne bole, ni stomak...mozda truncicu jedva kad se potrudim da osjetim....................user posted image  Nisu bili umisljeni ali bit ce da su bile neke postovulatorne aktivnosti organizma ili zbog unosa hormona ipak....user posted image
Ali eto tiha nada ne umire, sve douser posted image  je za nadati seuser posted image

Naidice, kakva si danas??
Napolitanka? Ostale?

Neposredna veza do poruke: 2042
22.5.2010 14:57:24   
ivana st
Cure navijam za sve vas koje iščekujete user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Per aspera ad astra
2011 je stiglo naše sunce
2012 čekamo još jednu srećicu

(odgovor članu Aleah)
Neposredna veza do poruke: 2043
22.5.2010 15:16:19   
rose
drage moje...ja sam imala simptome da cu dobiti krajem februara...a ne dobih...umjesto toga pozitivan test na trudnocu...ne odustajte i uzivajte u sexu user posted image

citam danas u novimama da zene koje istinski uzivaju u sexu lakse ostaju trudne pa se prepustite...ako nista, sex je dobar inace user posted image

(odgovor članu ivana st)
Neposredna veza do poruke: 2044
22.5.2010 15:24:53   
rose
i usput da vam bacim malo trudnicke prasine za zatrudnjivanje...trudnice to mogu user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 2045
22.5.2010 15:36:34   
gerberka
IZVORNA PORUKA: napolitanka

user posted image user posted image user posted image samo da vrijeme što brže prođe, neće doći, neće doćiuser posted image user posted image

oooo, nadamo seee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 2046
22.5.2010 15:52:18   
naidica
i ja isto tako aleah,gotovo da i nemam nekih simptoma,kao najednom odneseni,samo sto jos malo me bole grudi na dodir,al nista posebno????i nekad me stomak malo zaboli imam osjecaj kao da cu dobitiuser posted image user posted image user posted image e sad nista ne znam...pomislim ma  uradicu test da dzaba ne mucim sebe,da rjesim konacno,jesam li ili nisam,jer ima jos do 26!!!! rose hvala nadam se da ce koristitiuser posted image user posted image user posted image .   nece doci,nece doci....nadamo se!!!! sretno svim,puno sreceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 2047
22.5.2010 17:05:01   
gerberka
naidice želim ti puno sreće..tek je 22, pa se opusti, a ako bude ima da slavimo ovdje na forumu user posted image user posted image user posted image ja sam prije trcala po testove, ali ovaj put necu. danas sam trebala dobiti, ali necu nikako jedno vrijeme kupovati test. jer imam problema sa pco pa meni ponekad i kasne..mada sam ovaj mjesec baš, baš, baaš pravila user posted image ..eh, nadam se da ćemo sve biti u išćekivanju user posted image user posted image user posted image ..da napokon docekamo user posted image , pa da pricamo o boji krevetica isluser posted image . ja se bas razocaram kad se mnogo nadam, pa se trudim da mnogo ne mislim o simptomima.

saljem vam pusice user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naidica)
Neposredna veza do poruke: 2048
22.5.2010 17:08:53   
gerberka
rose, dobra ti ova prašina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zelim ti ugodnu trudnocu i javi nam koliko si se trudila..pusaaa

< Poruku je uredio malena27 RR -- 23.5.2010 9:16:55 >

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 2049
22.5.2010 18:31:41   
naidica
user posted image user posted image user posted image ja imam nekako cudan bol u stomaku kao da cu dobiti iste sekunde,,ja mislim da cu veseras ili sutra dobiti takav imam osjecajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   a samo da ne dodje bila bih najsretnijaaaaauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 2050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  80 81 [82] 83 84   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  80 81 [82] 83 84   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *